Ανακοίνωση

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί σημερινή εξώδικο πρόσκληση – δήλωση – διαμαρτυρία του κ. Αλέξη Κούγια:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Αλεξίου Κούγια του Χρήστου-Κωνσταντίνου, Δικηγόρου (ΑΜ ΔΣΑ: 8846), κατοίκου Αθηνών, λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 55, με ΑΦΜ 023563014 (ΔΟΥ Α΄ Αθηνών)

ΠΡΟΣ

Σωματείο Ερασιτεχνική ΑΕΛ – Αθλητική Ένωση Λάρισας, Νομίμως εκπροσωπούμενο, Μεγάλου Αλεξάνδρου 35, Λάρισα / Στάδιο Αλκαζάρ, Γραφεία Σωματείου (εντός Θύρας 3), Τέρμα Κοζάνης, Λάρισα

1. Γεώργιο Νάκα, Πρόεδρο, 2. Γρηγόριο Σοφό, Γενικό Γραμματέα, 3. Τσαγκάλη Αντώνιο, μέλος, 4. Βαλιάκο Γεώργιο, μέλος, 5. Γιοδάση Αναστάσιο, μέλος

Εντός 24 ωρών από της λήψεως της παρούσης θέλω να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως:

1. Ποια είναι η σύνθεση του Δ.Σ. του σωματείου ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΛ και αν όλα τα μέλη του Δ.Σ. συναίνεσαν στη σύνταξη και στην έκδοση της άκρως συκοφαντικής νέας εις βάρος μου ανακοινώσεως της 28/10/2018.

2. Ποια σχέση έχει η συκοφαντική εις βάρος μου ανακοίνωση με την προηγηθείσα συνάντηση των Γιώργου Νάκα, Αντώνη Τσαγκάλη, Βαγγέλη Καρέλια και Βαγγέλη Πλεξίδα (ΒΙΟΓΑΛ - LA FARM) στο νέο καφέ Brunoλίγο πριν την έκδοση της χθεσινής σας ανακοινώσεως στην οποία το ελάχιστο συκοφαντικό που λέτε για μένα είναι ότι παραληρώ, ότι είμαι ρατσιστής γιατί στρέφομαι κατά Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών και Αλβανών οι οποίοι εκβιάζουν εμένα, τον γιο μου, οπλοφορούν, στρέφονται κατά αστυνομικών με εξυβρίζουν χυδαία, προσβάλλουν τη μνήμη της μητέρας μου και με εμφανίζετε ότι δήθεν προκάλεσα επεισόδιο στο γήπεδο εις βάρος αγνών οπαδών της ΑΕΛ και όχι εις βάρος αυτών τους οποίους εσείς οι ίδιοι σε ανακοινώσεις σας, σε συνεντεύξεις σας και σε επιστολές σας που καταχωρήθηκαν στην εφημερίδα Ελευθερία (επιστολή δήθεν παραιτήσεως Τσαγκάλη από μέλος του Δ.Σ.) παρουσιάζατε σαν εγκληματίες, μέλη εγκληματικής οργάνωσης που καταστρέφει την νεολαία της Λάρισας.

3. Εάν ο Γενικός Γραμματέας σας κ. Γρηγόρης Σοφός είναι πράγματι το πρόσωπο το οποίο μου τηλεφώνησε με απόκρυψη χτες το απόγευμα, μετά την έκδοση της ανακοινώσεως, δηλώνοντας μου ότι τηλεφωνεί εκ μέρους του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής και με ρώτησε εάν επιθυμώ να πουλήσω τις μετοχές μου και το προπονητικό κέντρο στον κ. Βαγγέλη Πλεξίδα και όταν του απήντησα ότι δεν έχω καμία αντίρρηση αφού αυτό επιθυμεί και η Ερασιτεχνική και οι κακοποιοί που με εκβιάζουν, αρκεί να εισπράξω τα χρήματα που αποδεδειγμένα μέχρι σήμερα έχω δαπανήσει για την αγορά των μετοχών, για την αγορά του προπονητικού κέντρου, για τον εξοπλισμό του, για τα πούλμαν, για να παίζει η ΑΕΛ στο AELFCARENA, για την εξόφληση των χρεών προηγούμενων διοικήσεων, για την κάλυψη του παθητικού της λειτουργίας της ΑΕΛ μέχρι σήμερα συν τα χρήματα τα οποία δεν έχουν εισπραχθεί μέχρι σήμερα από τη μεταγραφή του Μασούρα στον Ολυμπιακό και μετά από αυτή μου την απάντηση με ρώτησε πάλι πόσα είναι τα χρήματα αυτά και όταν του απήντησα ότι είναι περίπου 4.300.000€ με ένα εντελώς κυνικό ύφος μου είπε ότι θα το μεταφέρει στον Πλεξίδα, αλλά να σκέφτομαι και πως θα «καθαρίσω» με τους Αλβανούς.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνον, στον οποίο απευθύνεται, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσας στην έκθεση επιδόσεώς του, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες.

Λάρισα, 29/10/2018

Ο ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΩΝ

Nova newSeason 300x250 10-2018

Larisa 300x250-banner-new

pae 300x250

legea-2017

ΠΑΕ ΑΕΛ: Κύπρου 72, 5ος Όροφος, 41222, Κεντρική Πλατεία Λάρισας  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.