BANNER_WEBSITE_1170X115---------------------11111_.jpg

σημερα
Λειτουργία γραφείων ΠΑΕ ΑΕΛ 09:00-17:00

Ανακοίνωση

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιεύει την εξώδικο διαμαρτυρία - πρόσκληση του κ. Κούγια προς τον ραδιοφωνικό παραγωγό Χρήστο Τσιάτα, τον ιδιοκτήτη του σταθμού SuperFM Θεόδωρο Γεράκη και τους κατά το νόμο υπευθύνους του σταθμού.

 

 

 

Εξώδικος Διαμαρτυρία - Δήλωση Αλεξίου Κούγια, Δικηγόρου Αθηνών

 

 

Κατά:

1.   ΧρήστουΤσιάτα, ραδιοφωνικού παραγωγού

2.  Θεοδώρου Γεράκη, ιδιοκτήτου ραδιοφωνικού σταθμού Super FM Λάρισας, και

3.  κατά παντός υπεύθυνου κατά το νόμο και κατά το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο του ραδιοφωνικού σταθμού Super Fm Λάρισας.

 

 

Όπως σας είναι γνωστό στο ραδιοφωνικό σταθμό που ανήκει στο δεύτερο από εσάς ο πρώτος από εσάς παρουσιάζει καθημερινή πρωινή εκπομπή.

 

Από την πρώτη ημέρα κατά την οποία άρχισε η ραδιοφωνική αυτή εκπομπή μοναδικό της θέμα είμαι εγώ και όπως προκύπτει από τον τρόπο της παρουσιάσεως και τα πρόσωπα τα οποία συμμετέχουν κατά συντριπτική πλειοψηφία με ψευδώνυμα, η εκπομπή αυτή καθημερινώς κατά την κρίση μου αλλά και κατά την αντικειμενική κρίση όσων την ακούν έχει ως μοναδικό στόχο τη συκοφαντική μου δυσφήμηση, την προσπάθεια γελοιοποιήσεως μου στο σύνολο των ακροατών που την ακούν και τελικώς την με αυτόν τον τρόπο εκβίαση μου ώστε να αναγκαστώ να μεταβιβάσω τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ τις οποίες κατέχει εταιρεία της οποίας είμαι κυριότερος μέτοχος και μάλιστα με τίμημα, το οποίο λόγω του εκβιασμού μου, ο πρώτος από εσάς το καθορίζει τουλάχιστον στο 1/5 της πραγματικής αξίας της εταιρείας.

 

Μέχρι σήμερα είχα αγνοήσει παντελώς όλη αυτή την αηδιαστική διαδικασία την οποία έχετε οργανώσει παρά το ότι καθημερινά αγνοείτε το κοινωνικό κι επαγγελματικό μου κύρος αλλά και το γεγονός ότι αυτή η ποδοσφαιρική ομάδα στην κυριολεξία δεν θα υπήρχε στον ποδοσφαιρικό χάρτη αν εγώ δεν είχα αναλάβει την εγγύηση της υπάρξεως της.

 

ΕΠΕΙΔΗ έχω αποφασίσει να σας μηνύσω για τη διάπραξη εις βάρος μου του αδικήματος της κακουργηματικής εκβιάσεως αλλά και σειράς πλημμελημάτων τα οποία έχετε διαπράξει καθ’ όλο αυτό το διάστημα καθημερινώς ει βάρος μου.

 

ΕΠΕΙΔΗ τη σημερινή σας εκπομπή ακροάστηκα αυτοπροσώπως και από το περιεχόμενο της και τις προτροπές που κάνατε στους ακροατές σας, οπαδούς της ΑΕΛ, αξιολογώ νομικά ότι πληρούν τη διάπραξη του αδικήματος της εκβιάσεως, η οποία τιμωρείται από πέντε έως είκοσι χρόνια κάθειρξης.

 

ΕΠΕΙΔΗ στη σημερινή σας εκπομπή συμμετείχε άλλος ένας «στημένος» ακροατής με το ψευδώνυμο Μάριος.

 

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ

 

Όπως άμεσα σήμερα με email γνωστοποιήσετε τα αληθινά στοιχεία του προσώπου αυτού που αποκαλούσατε Μάριο και την διεύθυνση κατοικίας του και συγχρόνως μου παραδώσετε και το CD της καταγραφής της σημερινής εκπομπής, όπως σας υποχρεώνει το ΕΣΡ, διότι μου είναι απαραίτητα για τις περαιτέρω νομικές μου ενέργειες.

 

 

Λάρισα, 10/5/2018

 

Ο εξωδίκως δηλών

 

 

 

Αλέξιος Κούγιας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

nova 6-5-2020 super-league nova internet100 higher-res

ΥΛΙΚΟ ΕΝΔΥΣΗΣ

legea-2017

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

AEL_RADIO_-_LOGO_CR.jpg

ΠΑΕ ΑΕΛ: Κύπρου 72, 5ος Όροφος, 41222, Κεντρική Πλατεία Λάρισας  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

nova-banner-3

JoomShaper