Επιστολή-απάντηση στον Α.Σ.ΑΕΛ

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Λόγω της διαρροής προς τον τοπικό Τύπο του περιεχομένου επιστολής του Α.Σ.ΑΕΛ προς την ΠΑΕ, σχετικά με την σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης και την θεματολογία της, κοινοποιείται το κείμενο της επιστολής-απάντησης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κ.Αλέξη Κούγια, η οποία στάλθηκε σήμερα αναφέροντας τα εξής:

"Αξιότιμοι κύριοι,

Πληροφορήθηκα πως αποστείλατε στην ΠΑΕ ΑΕΛ επιστολή της οποίας το περιεχόμενο διαρρεύσατε στον τοπικό Τύπο και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο.

Εκτιμώ ειλικρινά το προσωπικό ενδιαφέρον καθενός από εσάς για το αν θα πουλήσω και με ποιες προϋποθέσεις το πακέτο των μετοχών μιας ιστορικής ΠΑΕ, της 5ης στην Ελλάδα σε δυναμική, με ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα, αδειοδοτημένης (που σημαίνει ότι δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ) έπειτα από πέντε χρόνια και μετά την οικονομική κατάρρευση επί Πηλαδάκη και την μη αδειδότηση επί Πλεξίδα.

Μιας ΠΑΕ που διαθέτει ιδιόκτητο αθλητικό κέντρο, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, δικούς της χώρους αναψυχής με επίσης δικό τους εξοπλισμό (Queen's), ιδιόκτητο ραδιόφωνο και 40 δικούς της ποδοσφαιριστές με συμβόλαια από 3-5 χρόνια, μεταξύ των οποίων και αρκετούς διεθνείς,

ΑΛΛΑ τη συζήτηση τη θεωρώ εντελώς άκαιρη και από ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ ΦΟΡΕΑ.

Δεν είστε μεσιτικό γραφείο πώλησης Ανωνύμων Εταιρειών, άλλος είναι ο σκοπός του σωματείου σύμφωνα με το καταστατικό σας και δεν πρόκειται να κάνω αποδεκτό το αίτημά σας.

Θα εκτιμούσα ένα αίτημα για γενική συνέλευση, με θέμα το πως θα αντιμετωπίσουμε από κοινού τη λαίλαπα Πηλαδάκη και το πως απαιτεί και εισπράττει 550.000 ευρώ το χρόνο, για ένα γήπεδο που έχει οικοδομηθεί πάνω σε δημόσια γη, με χρήματα Ελλήνων καταθετών κι από μια τράπεζα (Marfin), η οποία κατέρρευσε απ' τα θαλασσοδάνεια που χωρίς εγγυήσεις δόθηκαν σε "επενδυτές", οδηγώντας στη φτώχεια εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και τα οποία ερευνά η ελληνική δικαιοσύνη.

Εφόσον όμως, στις προσωπικές σας κοινωνικές σχέσεις περιλαμβάνονται επιχειρηματίες ή πλούσιοι κληρονόμοι οι οποίοι ενδιαφέρονται για την αγορά των μετοχών της "Ανίκητο Άλογο", θα εκτιμούσα ιδιαίτερα να με φέρετε σε επαφή μαζί τους, με διακριτικότητα, ώστε να αποφύγουμε αντιαισθητικούς τύπους που μοναδικό σκοπό έχουν τη διαφήμισή τους (τύπου Τσάκα και λοιπών) και να είστε βέβαιοι ότι σε όλα θα υπάρξει μέτρο και λογική, χωρίς να αδικηθεί κανείς αλλά και κανείς να μη γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή τη στιγμή όλο το διοικητικό δυναμικό της ΠΑΕ ασχολείται μόνο με την αδειοδότηση ενόψει της νέας περιόδου, που από φέτος είναι ακόμη πιο δύσκολη ως διαδικασία, έστω κι αν δεν οφείλουμε πουθενά ένα ευρώ, παρότι τα έσοδά μας είναι πενιχρά λόγω και της εσωστρέφειας που έχει κυριαρχήσει και παρά τις υποσχέσεις σας ότι θα βοηθήσετε να αρθεί.

Όσο για το αγωνιστικό τμήμα, η αποκλειστική αντίστοιχα ασχολία του δεν είναι άλλη από την επίτευξη του στόχου της άνετης παραμονής.

Με σεβασμό,

Αλέξης Κούγιας".

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

head_shoulders_300x250.gif

nova 300x250

NEW_LOGO_2016-7.png

ΠΑΕ ΑΕΛ: Κύπρου 72, 41222, Λάρισα  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.