BANNER_WEBSITE_1170X115---------------------11111_.jpg

σημερα
Λειτουργία γραφείων ΠΑΕ ΑΕΛ 09:00-17:00

Προσωπική δήλωση κ.Αλέξη Κούγια (25/01/2017)

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Πληροφορούμαι πως σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Λάρισα και ειδικότερα σε συγκεκριμένη εκπομπή που σχετίζεται άμεσα και με site το οποίο ανήκει σε πρώην τραγουδιστή και νυν ιδιοκτήτη παντοπωλείου, γίνεται συντονισμένη επίθεση εναντίον δημοσιογράφων οι οποίοι εργάζονται τόσο στο AEL RADIO όσο και στην ΠΑΕ ΑΕΛ.
 

Την επίθεση συντονίζει δημοσιογράφος ο οποίος παρακαλούσε τον κ. Οδυσσέα Κλάρα και τον προπονητή της U20, καθώς και προπονητές των τμημάτων υποδομής της ΑΕΛ, να μεταγραφεί ο γιος του στην U20 με επαγγελματικό συμβόλαιο και το αίτημά του δεν έγινε δεκτό από κανέναν, παρά το ότι κι εγώ προσωπικά έχω αναπτύξει προσωπικές σχέσεις μαζί του.

Πληροφορήθηκα επίσης ότι εμμέσως και με ιδιαίτερα πονηρό τρόπο, γίνεται από την ίδια κατεύθυνση προσπάθεια να δημιουργηθούν εντυπώσεις, ότι ορισμένοι δημοσιογράφοι που εργάζονται στο ΑΕΛ RADIO, κατόπιν δικών μου προτροπών, προσπαθούν να αποδομήσουν τον προπονητή μας κ.Σάκη Τσιώλη.
 
Δυστυχώς, εγώ δεν κατοικώ στη Λάρισα, δεν ακούω τις εκπομπές του ΑΕΛ RADIO και δεν γνωρίζω αν πράγματι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι προβαίνουν σ' αυτή την απαράδεκτη - εάν γίνεται - συμπεριφορά σε βάρος του κ.Τσιώλη. Αλλά, εκείνο το οποίο θέλω να κάνω γνωστό σε όλους είναι ότι εφόσον το επιθυμεί ο ίδιος και νιώθει ικανοποιημένος, ο Σάκης Τσιώλης θα είναι προπονητής στην ΑΕΛ μαζί με όλους τους σημερινούς εξαίρετους συνεργάτες του, όσο εγώ θα είμαι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, κάτι που θέλω να διαρκέσει όσο ζω.

Θέλω επίσης να τονίσω πως πράγματι ήταν ατυχής επιλογή μου στο ΑΕΛ RADIO να γίνονται εκπομπές διαλόγου, οι οποίες μετεβλήθησαν σε πεδίο πολεμικών αντιπαραθέσεων και διχασμού των οπαδών μας, αλλά αυτό οφείλεται τόσο στη δική μου απειρία στη διαχείριση ενός ΜΜΕ, όσο και στις καλοπροαίρετες αλλά ατυχείς ως απεδείχθη συμβουλές συνεργατών μου και δημοσιογράφων, οι οποίοι εργάστηκαν και εργάζονται στο ΑΕΛ RADIO. 

Ο κόσμος της ΑΕΛ να είναι βέβαιος πως στο μυαλό μου έχω έναν και μοναδικό στόχο. Να κατακτήσει η ΑΕΛ τίτλους κι αυτό να γίνει μέσα από μια ποδοσφαιρική γιορτή στην οποία θα συμμετέχουμε όλοι. 

Καλόπιστη δημοσιογραφική κριτική πρέπει να γίνεται, απ' οποιοδήποτε μέσο σ' οποιονδήποτε κι αν ανήκει ιδιοκτησιακά, αλλά παρεμβάσεις με θράσος και σκοπιμότητες που εξυπηρετούν αυτούς που μας πληρώνουν για να εργαζόμαστε στα ΜΜΕ που δημιούργησαν για να καταστρέψουν την ΑΕΛ, δεν πρόκειται να ανεχθώ. 

Τις επόμενες ημέρες όλοι θα αντιληφθούν πόσο εννοώ αυτά που σήμερα γράφω. Είμαι 1,5 χρόνο πλέον στη Λάρισα και νιώθω ότι τα έμαθα όλα και τους γνωρίζω όλους.

Το ραδιόφωνο δημιουργήθηκε για άλλους σκοπούς κι εν τέλει, έχουμε σοβαρότερα θέματα ν' ασχοληθούμε στην ΑΕΛ και θα συγκεντρωθούμε σ' αυτά, χωρίς κανείς να μπορεί να μας αποπροσανατολίσει!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

nova logo ael 2017 2

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

head_shoulders_300x250.gif

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

pae 300x250

ΥΛΙΚΟ ΕΝΔΥΣΗΣ

NEW_LOGO_2016-7.png

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

AEL_RADIO_-_LOGO_CR.jpg

ΠΑΕ ΑΕΛ: Μεζούρλο, AEL FC ARENA 1ος Όροφος, 41110, Λάρισα  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

output_5M39eg.gif

unnamedNOVAAAAAAAA.jpg
666663333333333333333333333333333333333333.jpg

 

 

 

 

 

 

JoomShaper