Μια γιορτή αλλιώτικη από τις άλλες...

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (29/12) στο Queen's Bar του AEL FC ARENA, μια διαφορετική εορταστική εκδήλωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ, η πρώτη που παρέστησαν ταυτόχρονα όλα τα αγωνιστικά και διοικητικά τμήματά της και μαζί τους, επίσημοι προσκεκλημένοι, χορηγοί και απλοί φίλαθλοι.

Ξεχωριστή ήταν φυσικά η παρουσία δεκάδων παιδιών, για χάρη των οποίων διοργανώθηκε πρωτοχρονιάτικο πάρτυ, μοιράστηκαν δώρα και δόθηκαν πολλά αυτόγραφα από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ενώ αποτέλεσαν και το επίκεντρο της βασικής τοποθέτησης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ.Αλέξη Κούγια, με δεδομένες συγκεκριμένες πρωτοβουλίες κοινωνικού περιεχομένου, που έχουν αναληφθεί ειδικότερα το τελευταίο διάστημα.

Μεταξύ των παιδιών, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, βρέθηκαν κι εκείνα που οι οικογένειές τους στηρίζονται από τις δράσεις και τα προγράμματα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς και παιδιά προσφύγων από τον καταυλισμό του πρώην στρατοπέδου "Ευθυμιόπουλου", για την μετακίνηση των οποίων φρόντισε η ίδια η ΠΑΕ, διαθέτοντας το λεωφορείο της.

Με χαρά οι διοικούντες και τα στελέχη της ομάδας, άκουσαν τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Δημήτρη Δεληγιάννη, τους βουλευτές κ.κ.Παπαδόπουλο και Κατσιαντώνη, τον επικεφαλής δημοτικής παράταξης αλλά και πρόεδρο του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down, Ντίνο Διαμάντο, τον πρόεδρο του ΕΑΚΛ και εντεταλμένο σύμβουλο του δήμου Λαρισαίων για τον αθλητισμό, Γιώργο Κωσταρόπουλο και τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Μιχάλη Αναστασίου, να εκθειάζουν τις πρωτοβουλίες της και τα αντανακλαστικά της και να υπόσχονται ότι και σ' αυτή την κατεύθυνση θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό της.

Ανάλογα ήταν τα μηνύματα που απέστειλαν και οι διευθυντές εκπαίδευσης, τους οποίους η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί, όπως και όλους όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση ή ήθελαν να είναι εκεί και δεν μπόρεσαν λόγω της ιδιαιτερότητας των εορταστικών ημερών.

Τέλος, ιδιαίτερες είναι οι ευχαριστίες προς την αντιδημαρχία Πολιτισμού και τα μέλη της Φιλαρμονικής του δήμου, για την υπέροχη νότα που έδωσαν σε μια εκδήλωση που διανθίστηκε απ' τα πλούσια χειροκροτήματα κατά την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.

GIORTI10.jpg

giorti12.png

giorti14.png

giorti13.png

giorti15.png

giorti11.jpg

giorti17.png

GIORTI3.jpg

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

head_shoulders_300x250.gif

nova 300x250

NEW_LOGO_2016-7.png

ΠΑΕ ΑΕΛ: Κύπρου 72, 41222, Λάρισα  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.