BANNER_WEBSITE_1170X115---------------------11111_.jpg

σημερα
Λειτουργία γραφείων ΠΑΕ ΑΕΛ 09:00-17:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/12/2014

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014
Φίλοι και φίλες της ΑΕΛ,
 
κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης με τον εκπρόσωπο του κ. Παλάντζα που ενεργούσε ως εκπρόσωπος αγνώστου ταυτότητας και αριθμού επιχειρηματιών της πόλης της Λάρισας, παρουσία αφενός εκπροσώπων του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ ως θεματοφύλακα και αφετέρου δημοσιογράφων προκειμένου να εξασφαλιστεί η διαφάνεια και η μη εσκεμμένη στρέβλωση όσων θα διαμείβονταν, η μεγαλομέτοχος εταιρία ξεκαθάρισε προς τους προτείνοντες την εξαγορά τη θέση της ως προς τους όρους πώλησης και μεταβίβασης των μετοχών, διευκολύνοντας με διαδοχικές υποχωρήσεις ώστε να καταστεί δυνατή η μεταβίβαση.
 
Από την αρχή της συζήτησης ήταν διάχυτη, προς όλους τους παριστάμενους, η εντύπωση ότι ο εκπρόσωπος της κίνησης κ. Καραναστάσης απέφευγε να δεσμευτεί εμμένοντας σε θέσεις και απόψεις που δύσκολα συναντά κανείς κατά τη διάρκεια συνομιλιών για τη μεταβίβαση μετοχών, αποζητώντας την παράδοση των εγγράφων χωρίς ουσιαστική δέσμευση ως προς την καταβολή του τιμήματος, μεταφέροντας αυτή για μετά τον έλεγχο εγγράφων και όταν αυτός ολοκληρωθεί και αν αποφασίσει η κίνηση να προβεί στην εξαγορά.
 
Εμπράκτως του αποδείχθηκε ότι τα στοιχεία που αποζητούσε είναι υπόθεση ελάχιστου χρόνου. Και μετά ταύτα η εντύπωση που με ασφάλεια πλέον δημιουργούνταν στους παρισταμένους και τη μεγαλομέτοχο εταιρία ήταν ότι αποζητούσε λόγους και προσχήματα για την «ηρωική έξοδο» και μάλιστα προσπαθώντας να μετακυλήσει το βάρος της ευθύνης της ενδεχόμενης μη ολοκλήρωσης της όποιας συμφωνίας στη μεγαλομέτοχο εταιρία. Η μεγαλομέτοχος εταιρία πρότεινε προκειμένου να διευκολύνει τη διαδικασία με την διαφαινόμενη άρνηση αποδοχής των υποχρεώσεων εκ μέρους των επιχειρηματιών των υπολοίπων υποχρεώσεων της ομάδας, να τη διευκολύνει και σε αυτό προτείνοντας να μεταβιβάσει τις μετοχές με επιπλέον τίμημα 100.000€ αναλαμβάνοντας η ίδια να λύσει τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Ακόμα και σε αυτή την πρόταση απάντηση δεν υπήρξε. Ο εκπρόσωπος της κίνησης παρουσία όλων δεσμεύτηκε να απαντήσει μέχρι την 21:00 της 16-12-2014.
 
Μετά από διαδοχικές επικοινωνίες τις οποίες σήμερα προσπάθησε να έχει η μεγαλομέτοχος εταιρία με τον κ. Καραναστάση για το αν τελικά θα συναντηθούν οι δύο πλευρές για να επιτευχθεί η συμφωνία, μεταφέρθηκε σε εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΑΕΛ τηλεφωνικά ότι δεν πρόκειται κανείς εκ των ενδιαφερομένων ή εκπροσώπων τους να προσέλθουν σήμερα πραγματοποιώντας την με σχετική ασφάλεια ήδη προβλεφθείσα από χτες «ηρωική έξοδο» και παρά την φιλότιμη προσπάθεια του κ. Καραναστάση από ραδιοφώνου σήμερα να πείσει περί του αντιθέτου.
 
Η μεγαλομέτοχος εταιρία έχει την πεποίθηση ότι στην πόλη της Λάρισας λειτουργούν αξιόλογες επιχειρήσεις και σεβαστοί επιχειρηματίες. Πάρα ταύτα η κίνηση που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Παλάντζα δεν απαρτίζονταν από ανθρώπους του εύρους και του διαμετρήματος που χρειάζεται η ΑΕΛ και το χειρότερο είναι ότι η κίνηση αυτή κατάφερε να ζημιώσει την ομάδα με καθυστέρηση και απώλειες. Η ευθύνη σε αυτή την περίπτωση βαρύνει εξ ολοκλήρου τους «εμπνευστές» της κίνησης οι οποίοι ανεύθυνα προέβησαν σε μια πρόταση που δεν ήταν σε θέση στοιχειωδώς να υποστηρίξουν, με απρόβλεπτες για το μέλλον της ΑΕΛ συνέπειες.
 
Ως εκ τούτου η μεγαλομέτοχος εταιρία απόλυτα δικαιολογημένα παύει κάθε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της κίνησης κ. Καράνασταση και τον κ. Παλάντζα, τον οποίο και δεν κατάφερε αν και το επιδίωξε να τον συναντήσει έστω και απόψε. Η μεγαλομέτοχος εταιρία απορρίπτει την πρόταση εξαγοράς από τη συγκεκριμένη κίνηση και παύει κάθε συνδιαλλαγή για τη μεταβίβαση των μετοχών, ώστε να προσηλωθεί απόλυτα στο σχεδιασμό και προγραμματισμό της ομάδας.
 
Τέλος, η μεγαλομέτοχος εταιρία θεωρεί ότι όσοι επιχειρηματίες της πόλης της Λάρισας, επιθυμούν να συνεργαστούν και να βοηθήσουν χορηγικά την ΑΕΛ μπορούν να το πράξουν και να συμπράξουν με την προσπάθεια που γίνεται ενισχύοντας ουσιαστικά την ΑΕΛ, ώστε όλοι ενωμένοι στο τέλος της περιόδου να επιτύχουμε το μεγάλο στόχο.
 
Η μεγαλομέτοχος εταιρία θα εξακολουθήσει να υπηρετεί με συνέπεια τα συμφέροντα της ΑΕΛ. Στην πόλη της Λάρισας, ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει. Δεν θα υποκύψει σε καμιά απειλή ή εκβιασμό προκειμένου να αποσυρθεί από την ΑΕΛ και θα συνεχίσει να κρατάει ψηλά τη σημαία της ΑΕΛ.
 
Μαζί ξαναγράφουμε Ιστορία.
 
ΠΑΕ ΑΕΛ    

interwetten_30.jpg

floga.jpg

ΥΛΙΚΟ ΕΝΔΥΣΗΣ

  

ACERBISimage007.png

 

 

 

 

 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

AEL_RADIO_-_LOGO_CR.jpg

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ: Κύπρου 72, 5ος Όροφος, 41222, Κεντρική Πλατεία Λάρισας  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

JoomShaper