Print this page

Δήλωση κ. Αλέξη Κούγια σχετικά με τον Βαγγέλη Πλεξίδα και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην Σουηδία, στην Γερμανία και στην Ελλάδα με την LA FARM

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021

 

Όπως είναι γνωστό, τόσο σε κεντρικά δελτία ειδήσεων, όσο και σε όλα τα οικονομικά sites, δημοσιοποιήθηκε η είδηση ότι ο ελεγκτικός μηχανισμός ΕΛΒΟ – Δήμητρα ανακάλεσε το πιστοποιητικό παρασκευής φέτας από την εταιρεία LA FARM, της οποίας κύριος μέτοχος είναι ο Βαγγέλης Πλεξίδας.

Αυτό συνέβη κατόπιν ελέγχων στην Σουηδία, Γερμανία και Ελλάδα, οπού διατίθενται τα προϊόντα.

Ορισμένοι επειδή δεν δημοσιοποίησα καμία αντίδραση μου, όπως συνέβαινε στο παρελθόν όπου υπήρξαν και σχετικές ανακοινώσεις μου, άρχισαν να παραπληροφορούν τον κόσμο της ΑΕΛ συνδυάζοντας το με την παρουσία μου στον γάμο της κόρης του στην Μύκονο το περασμένο Σαββατοκύριακο, λέγοντας το ψέμα περί του ότι αυτή η σιωπή μου οφείλεται στο ότι έχω συμφωνήσει ο Πλεξίδας να συμμετάσχει στην ιδιοκτησία της ΑΕΛ.

Αυτό μου το μετέφεραν και δημοσιογράφοι της Λάρισας και σοβαροί άνθρωποι της Λάρισας.

Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε υπήρξε, ούτε καν συζήτηση με τον Βαγγέλη Πλεξίδα για να συμμετάσχει στην ΑΕΛ και μάλιστα ο ίδιος όταν τον ρώτησα στον γάμο της κόρης του, γιατί έκανε τα ραντεβού με τον Νάκα και τον Καρέλια και γιατί η γυναίκα του αρχηγού των Αλβανών που με βρίζουν και βρίζουν και την οικογένεια μου εργάζεται στο μαγαζί του Καρέλια και ο ίδιος βάπτισε το παιδί του, μου έδωσε μία εξήγηση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω, την οποία την ίδια μου είχε δώσει και ο αδελφός του Σωτήρης.

Θέλω επίσης να δηλώσω κατηγορηματικά ότι στον γάμο της κόρης του πήγα γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας μου και έχω μάθει να συγχωρώ και επίσης θέλω να δηλώσω ότι όποιος έχει προσέξει την προσωπική μου διαδρομή, έχω συγχωρέσει όλους αυτούς που στην ζωή μου, μου έκαναν κακό ή προσπάθησαν να μου κάνουν κακό και ουδέποτε στην ζωή μου όταν ο άλλος «πέφτει» ή βρίσκεται σε δύσκολη θέση, εγώ του δίνω «μία» για να πάει πιο κάτω.

Πάντοτε αντιδρούσα με τους αντιπάλους μου μόνο όταν ήταν ισχυροί και ποτέ όταν κατέρρεαν.

Αυτό έχει συμβεί σε όλη μου την διαδρομή και στο επαγγελματικό μου περιβάλλον και στο ποδοσφαιρικό μου περιβάλλον και χαρακτηριστικά αναφέρω το πώς υπερασπίστηκα ανταγωνιστές μου δικηγόρους ακόμη και στα δικαστήρια, το πώς έσωσα τον Γκαγκάτση και το ΔΣ της ΕΠΟ από κακουργήματα και το πώς συγχώρησα τον Παπαδόπουλο, τον Τσακογιάννη, τον Μπέο, τον Χριστοβασίλη και άλλους στα ποινικά δικαστήρια που ήταν κατηγορούμενοι βοηθώντας τους να απαλλαγούν και ορισμένοι αγνώμονες από αυτούς κάνουν τα πάντα για να κάνουν κακό στην ΑΕΛ και σε μένα.

Την ίδια συμπεριφορά έχω επιδείξει και με τον Πηλαδάκη και δεν μίλησα καθόλου όταν πριν λίγες ημέρες τα δικαστήρια της Κερκύρας κατέστρεψαν με την απόφαση τους την προσπάθεια να κουρέψει τα χρέη του και να σώσει τα καζίνο.

Μακάρι να μπορώ να βοηθήσω τον Βαγγέλη Πλεξίδα και θα το κάνω, γιατί πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος και όταν σε καλεί στον γάμο του παιδιού του εκεί τελειώνουν όλα, γιατί εκεί φαίνεται το πόσο σε εκτιμάει και τι πραγματικά άποψη έχει για σένα.

Αυτό φάνηκε γιατί από όλους αυτούς του κατοστάρικου στην Λάρισα δεν κάλεσε κανένα.

Αλήθεια ρε αδέκαστοι εργάτες της ελευθεροτυπίας, αριστερούληδες και μη, τι μούγκα έπεσε;