BANNER_WEBSITE_1170X115---------------------11111_.jpg

σημερα
Λειτουργία γραφείων ΠΑΕ ΑΕΛ 09:00-17:00

Η ΑΕΛ αναδεικνύει τις παρανομίες των διεθνών κακοποιών και των εγχώριων συνεργατών τους για την παράνομη κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου και των εγγυητικών της Super League 2

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021

 

Πληροφορούμεθα ότι το βρώμικο παρασκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικά οι κύριοι κατηγορούμενοι του Koriopolis, προκειμένου να ελέγξουν την ιδιοκτησία των περισσοτέρων εταιρειών της Super League 2 με σκοπό την παρερμηνεία του Νόμου Αυγενάκη και την παραπλάνηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, μέσω των αχυρανθρώπων που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της Super League 2, προβαίνει σε παράνομα τεχνάσματα τόσο όσον αφορά την κατάθεση των 350.000€ προς κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, όσο και την έκδοση της εγγυητικής των 150.000€.

Συγκεκριμένα επειδή δεν υπάρχουν ούτε οι 350.000€ για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, ούτε οι 150.000€ για την έκδοση της εγγυητικής δηλαδή 500.000€ συνολικά, παρανομώντας και σε ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ καταθέτουν κεφάλαια κατ’ επανάληψη και όχι την ίδια μέρα, ποσό 50.000€ τα οποία ακολούθως αποσύρουν και τα επανακαταθέτουν και έτσι λαμβάνουν παράνομη βεβαίωση ότι έχουν κατατεθεί 350.000€ μετά από επτά επαναληπτικές καταθέσεις και ακολούθως από αυτά τα χρήματα του δήθεν κεφαλαίου δεσμεύουν μόνο 150.000€ όποτε με μόνο αυτά τα χρήματα, δηλαδή 150.000€ προσπαθούν να παραπλανήσουν την Πολιτεία, την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και την Super League 2.

Επειδή η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει δηλώσει εξ αρχής ότι δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψει τον συναγωνισμό με ομάδες σφραγίδες, χωρίς οπαδούς, χωρίς ιδιοκτήτες με καθαρά χρήματα, με ιδιοκτήτες Αυστραλούς, Ιρανοκαναδούς, Αμερικανούς, Αλβανούς, Άγγλους που ξαφνικά αγάπησαν το κατεστραμμένο Ελληνικόποδόσφαιρο και ειδικά την Super League 2, που από το 2008 είναι το πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ευρώπης, αλλά στην πραγματικότητα με μοναδικό στόχο να ξεπλύνουν χρήματα που προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες και όχι από νόμιμη εργασία, αλλά και να κερδίσουν παράνομα χρήματα μέσω του «στησίματος» αγώνων.

ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα, πριν χορηγήσει της άδεια συμμετοχής οποιασδήποτε ΠΑΕ να ζητήσει την κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού και να ελέγξει κάθε ΠΑΕ, μέσω του οποίου θα αποδεικνύεται τόσο η κατάθεση του ποσού των 350.000€ για το μετοχικό κεφάλαιο, όσο και η δέσμευση άλλου ποσού 150.000€ για την έκδοση της εγγυητικής, το κυριότερο όμως από όλα να ζητήσει τις φορολογικές δηλώσεις των τελευταίων 10 ετών για να ελέγξει το πόθεν έσχες των χρημάτων αυτών.

Εκτός από το ως άνω αίτημα μας προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο κ. Κούγιας τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί τους κ.κ. Αυγενάκη, τον πρόεδρο της Ε.Ε.Α. κ. Τζουλάκη και τον επικεφαλής για τον έλεγχο του ξεπλύματος μαύρου χρήματος Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Βουρλιώτη.

Η παρούσα ανακοίνωση μας θα κοινοποιηθεί εκτός των ως άνω και στο Πρωθυπουργικό γραφείο και συγκεκριμένα στον κ. Γρηγόρη Δημητριάδη.

Δυστυχώς «κύριοι» αποβράσματα της κοινωνίας του ποδοσφαίρου μας υποβιβάσατε νομίζοντας ότι ο κ. Κούγιας θα εγκαταλείψει την ΑΕΛ και θα συνεχίσετε ανεξέλεγκτοι τις παρανομίες σας, αυτό θα το πληρώσετε ακριβά, γιατί την κάθε κίνηση σας από εδώ και πέρα θα την παρακολουθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη και όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί.

 

interwetten_30.jpg

floga.jpg

ΥΛΙΚΟ ΕΝΔΥΣΗΣ

  

ACERBISimage007.png

 

 

 

 

 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

AEL_RADIO_-_LOGO_CR.jpg

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ: Κύπρου 72, 5ος Όροφος, 41222, Κεντρική Πλατεία Λάρισας  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

JoomShaper