BANNER_WEBSITE_1170X115---------------------11111_.jpg

σημερα
Λειτουργία γραφείων ΠΑΕ ΑΕΛ 09:00-17:00

Η αλήθεια για το επεισόδιο στη Σκιάθο με τον δημοτικό υπάλληλο του νεκροταφείου Βόλου

Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021

 

Ο άνθρωπος που κατασκεύασε αφίσες με την φωτογραφία της μητέρας του παιδιού του, γράφοντας από κάτω ότι πηγαίνει με γύφτους, με τις οποίες γέμισε τις κολώνες και τους τοίχους της Παλαιάς Φώκαιας Αττικής (χρησιμοποιώντας ως αφισοκολλητή τον παλιό συνεργάτη του στον Πανιώνιο Οικονομίδη, υπάρχει στην διάθεση μου και φωτογραφικό υλικό και οι αφίσες και η μήνυση της πρώην συζύγου του), όπου κατοικεί πλέον η πρώην σύζυγος του, μεθόδευσε σε site που ελέγχει την ψευδή είδηση περί του ότι δήθεν εγώ πρωταγωνίστησα σε ένα επεισόδιο στην Σκιάθο, που επιλέξαμε μαζί με τα παιδιά να κάνουμε διακοπές φέτος.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική:

Βρισκόμουν πράγματι στο club Jaguar στην Σκιάθο μαζί με παρέα όταν σε ένα διπλανό τραπέζι ήρθαν και κάθισαν δύο παχύσαρκοι, έμαθα εκ των υστέρων ότι είναι αδέλφια και ότι ο ένας από τους δύο, έμαθα από τον παλιό μου πελάτη από τον Βόλο Βασίλη Στύλλα ότι τον λένε Ζήση (γνωρίζω και το επώνυμο του), άρχισε να φωνάζει δυνατά διάφορες φράσεις που είχαν όλες αναφορά στον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος δήθεν δεν πρόκειται να αφήσει την ΑΕΛ να ανέβει κατηγορία και ότι θα κάνει διάφορα πράγματα σε μένα και την οικογένεια μου.

Φώναξα τότε τον Βασίλη Στύλλα και του είπα να του πει να ησυχάσει και ότι είναι «κότα λυράτη» γιατί αναγνώρισα από τον τρόπο της ομιλίας του ότι είναι το ίδιο πρόσωπο (έχει μία προφορά χαρακτηριστική) που εδώ και δύο χρόνια σε τακτά χρονικά διαστήματα με παίρνει από απόκρυψη διάφορες ώρες της ημέρας και της νύκτας απειλώντας και βρίζοντας.

Αμέσως μετά και αφού ο Βασίλης Στύλλας προσπάθησε να ηρεμήσει τα πράγματα, αλλά αυτός συνέχιζε κινήθηκα προς το μέρος του και του είπα να βουλώσει το στόμα του γιατί έχω καταλάβει ποιος είναι.

Εκείνη την στιγμή ο αδελφός του, όπως έμαθα εκ των υστέρων, ο οποίος είχε εικόνα μπράβου κινήθηκε προς το μέρος μου, αλλά παρενέβησαν οι ιδιοκτήτες του Jaguar, ο Βασίλης Στύλλας, αλλά και ο συνάδελφος μου Δημοσθένης Πέπας και εκεί τελείωσε το επεισόδιο χωρία καμία χειροδικία από κανένα, όπως ψευδώς κατασκευάστηκε και δημοσιοποιήθηκε και από γνωστούς συκοφάντες της Λάρισας.

Εγώ επέστρεψα στο τραπέζι μου όπου παρέμεινα επί μία ώρα ακόμη, παρατηρώντας συγχρόνως ότι σίγουρα ειδοποιημένοι ήρθαν στο μαγαζί τέσσερις φουσκωτοί οι οποίοι πήγαν στο τραπέζι των δύο αδελφών φοβούμενοι πιθανότατα μήπως τους συμβεί κάτι κατά την έξοδο τους από το κατάστημα.

Έχω τονίσει ότι για οτιδήποτε ψευδές και συκοφαντικό γράφετε εις βάρος μου θα προσφεύγω στην δικαιοσύνη.

Το ίδιο θα πράξω και τώρα και ελπίζω αυτός ο Ζήσης που έμαθα ότι εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος σε νεκροταφείο του Βόλου και είναι αδελφικός φίλος του Αχιλλέα Μπέου και του αδελφού του να μην επικαλείται τίποτα παιδιά για να τον λυπηθώ.

Είναι ολοφανερό ποιός έγραψε και δημοσιοποίησε την ψευδή είδηση, γιατί η φρασεολογία είναι ίδια και παραπέμπει απευθείας στον Αχιλλέα Μπέο και τις ανακοινώσεις της Πύδνα Κίτρους Βόλος όταν αναφέρονται σε μένα.

Υ.Γ.1 Ελπίζω μετά την αποκάλυψη του Ζήση να σταματήσουν τα ανώνυμα τηλεφωνήματα σε μένα.

Υ.Γ.2 Στην πανέμορφη Σκιάθο μαζί με τα παιδιά μου απολαμβάνουμε τόσο τις ωραιότερες διακοπές των τελευταίων ετών, όσο και την αγάπη του κόσμου τόσο των ντόπιων, όσο και των παραθεριστών από τον Βόλο, την Λάρισα και όλη την Θεσσαλία.

Υ.Γ.3 Πρέπει να έχω φωτογραφηθεί με περισσότερους από 150 ανθρώπους κυρίως από την Λάρισα και τον Βόλο.

 

interwetten_30.jpg

floga.jpg

ΥΛΙΚΟ ΕΝΔΥΣΗΣ

  

ACERBISimage007.png

 

 

 

 

 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

AEL_RADIO_-_LOGO_CR.jpg

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ: Κύπρου 72, 5ος Όροφος, 41222, Κεντρική Πλατεία Λάρισας  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

JoomShaper