BANNER_WEBSITE_1170X115---------------------11111_.jpg

σημερα
Λειτουργία γραφείων ΠΑΕ ΑΕΛ 09:00-17:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12/11/2014

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ έθεσε ως πρωταρχικό στόχο από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου την επάνοδο της ομάδας στη μεγαλύτερη εθνική κατηγορία. Ταυτόχρονα εκτός από την εκπλήρωση του στόχου αυτού ποτέ δεν ξέχασε τον ιστορικό κανόνα που διέπει τη φιλοσοφία της ομάδας και του κόσμου της, ότι η ΑΕΛ όπου και όταν αγωνίζεται ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα πρέπει να παίζει Π-Ο-Δ-Ο-Σ-Φ-Α-Ι-Ρ-Ο.

Για την επίτευξη των ανωτέρω έθεσε στη διάθεση του αγωνιστικού τμήματος όλα εκείνα που απαιτούνται, συμπεριλαμβανομένου και ενός άρτιου προπονητηρίου που σπάνια συναντάται στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου το οποίο δεν θα προσπαθήσει ποτέ να το εκμεταλλευτεί ως μέσο αυτοπροβολής και αυτοδιαφήμισης για λαϊκή κατανάλωση, αλλά το παρέχει αφειδώς προς τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό του αγωνιστικού τμήματος προκειμένου να εργαστούν σε αυτό απρόσκοπτα και να δομηθεί σε αυτό η ΑΕΛ που θα μας κάνει όλους περήφανους ξανά.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωρίζει ότι ο φίλαθλος κόσμος πρέπει να αισθάνεται και να εισπράττει ανταποδοτικά το σεβασμό προς τις οικονομικές θυσίες του κάθε φορά που καταβάλλει το αντίτιμο ενός εισιτηρίου.

Συνειδητά η ΠΑΕ ΑΕΛ απέχει το τελευταίο διάστημα από οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση. Ανταπόκριση βέβαια δεν περιμένει να βρει σε όσους εσκεμμένα δηλητηριάζουν καθημερινά το φίλαθλο κόσμο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ καθημερινά κάνει την αυτοκριτική της , παραδέχεται τα λάθη της και την παραδοχή των λαθών της διαδέχεται η διόρθωση αυτών με κάθε επιβεβλημένο τρόπο ακόμα και αν ο κόσμος της το αντιλαμβάνεται (με τη ενίσχυση στην άποψη αυτή από κάποιους κύκλους) ως κάτι το ανεξήγητο ή το απρόσμενο ή χωρίς αιτία. Η Διοίκηση θα μπορούσε να επιλέξει ένα φιλολαϊκό προφίλ, πιο δημοσιοσχετίστικο από κάθε άποψη. Στη ζυγαριά όμως της κάθε απόφασης μπαίνει πάντοτε το μακροπρόθεσμο και όχι το προσωρινό καλό της ομάδας. Ο μακροπρόθεσμος στόχος μεταφράζεται σε αποτέλεσμα (άνοδος) και ουσία (ποδόσφαιρο) και γι αυτό το βάρος των συμφερόντων της ομάδας είναι σημαντικό φορτίο για να μην ληφθούν αποφάσεις υπό το φόβο της κακοπροαίρετης κριτικής.

Πρέπει όμως να γίνει κατανοητό και ξεκάθαρο ότι οι αποφάσεις της Διοίκησης δεν προέρχονται από κακή πρόθεση, ούτε είναι αποφάσεις της στιγμής. Βέβαια κάποιοι θα σπεύσουν να χρεώσουν αυτές τις αποφάσεις στον παρορμητισμό και πάντα θα υπάρχουν εκείνοι που δεν συμφωνούν με τις επιβεβλημένες αποφάσεις. Αυτό όμως είναι θέμα εμπιστοσύνης, την οποία κάποιοι θεωρούν εκ προοιμίου ότι δεν πρέπει να δείχνουν.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαβεβαιώνει ότι δεν άσκησε και δεν ασκεί καμιά είδους παρέμβαση στους παίχτες ή το προσωπικό του αγωνιστικού τμήματος. Η διάχυτη αυτή εντύπωση προκύπτει αφενός από τη συστηματική καλλιέργεια αυτής από κάποια μερίδα προσώπων με ποικίλα συμφέροντα, και αφετέρου αποτελεί πρόχειρη ερμηνεία των αποφάσεων της Διοίκησης. Είναι εύκολο να διεισδύσει στο μυαλό του φιλάθλου η ίντριγκα. Πρόθεση να δοθεί εξήγηση υπήρχε πάντα, αλλά σε ποιον; Σε αυτούς που εκ προοιμίου ότι και να εξηγήσεις σε περιμένουν για να σε λοιδορήσουν ή να σε αμφισβητήσουν; 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαβεβαιώνει ότι μέλημα της είναι να ελέγχει και να απαιτεί από τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας το σεβασμό και την εργατικότητα που οφείλουν όλοι ανταποδοτικά να επιδεικνύουν προς την ΑΕΛ, τη στιγμή μάλιστα που προσπαθεί καθημερινά να ικανοποιεί την παραμικρή λεπτομέρεια για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους. Αν αυτός ο έλεγχος που στόχο έχει την περιφρούρηση του καλού της ομάδας κάποιοι τον αισθάνονται σαν παρέμβαση στο έργο τους, τότε καλό είναι να πάψουν να βλέπουν την ΑΕΛ σαν βόλεμα ή υπαλληλική εξασφάλιση. Όπως η Διοίκηση κρίνεται αυστηρά, έτσι κρίνονται όλοι.

Δεν μπορεί όμως κανείς να αφαιρέσει το δικαίωμα να λειτουργήσει η ομάδα μέσα από ανακατατάξεις που σκοπό έχουν να τη βελτιώσουν και όχι να την υποβαθμίσουν. Δεν μπορεί κανείς να παίζει με το καλό της ομάδας.


Η ΠΑΕ ΑΕΛ οφείλει να δώσει εξηγήσεις μόνο στον κόσμο που αγαπάει την ομάδα και όχι σε αυτούς που θέλουν τις εξηγήσεις για να τις κάνουν τροφή για συμφέροντα και επιβίωση. Δεν θα το κάνει ποτέ και θα εξακολουθήσει να δέχεται αγόγγυστα ακόμα και τις συκοφαντίες που εντέχνως εκτοξεύονται. Διατηρεί όμως το δικαίωμά της να απαντήσει όπου και όποτε κρίνει ότι αυτό είναι απαραίτητο. Προς το παρόν το μόνο που ενδιαφέρει είναι το καλό της ομάδας για το οποίο εργάζεται καθημερινά η Διοίκηση.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών. Πριν σπεύσουν πάλι κάποιοι να τις χρεώσουν στον πανικό και στο ανεξήγητο, οι αποδεσμεύσεις στόχο έχουν τη μείωση του ρόστερ μιας και η απόκτησή κάποιων ποδοσφαιριστών είχε σκοπό την  ενίσχυση των αγωνιστικών αναγκών της ομάδας συμπεριλαμβανομένου του θεσμού του κυπέλλου στον οποίο τελικά δεν προχώρησε.


ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

interwetten_30.jpg

floga.jpg

ΥΛΙΚΟ ΕΝΔΥΣΗΣ

  

ACERBISimage007.png

 

 

 

 

 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

AEL_RADIO_-_LOGO_CR.jpg

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ: Κύπρου 72, 5ος Όροφος, 41222, Κεντρική Πλατεία Λάρισας  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

JoomShaper