BANNER_WEBSITE_1170X115---------------------11111_.jpg

σημερα
Λειτουργία γραφείων ΠΑΕ ΑΕΛ 09:00-17:00

Δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2020

 

Με ενημέρωσαν για μια εμετική ανάρτηση, μετά από αυτή του Κυριάκου Κυριάκου, του υπευθύνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πρώην εργαζόμενου στα sites του Βαγγέλη Μαρινάκη και θέλω να του πω ότι σε λίγη ώρα θα έχω στα χέρια μου κάτι έγγραφα από νοσηλείες και θεραπείες για «ειδικά» προβλήματα, που δημιουργούνται από λανθασμένες επιλογές στη ζωή μας.

Βεβαίως αυτά τα προβλήματα τα πληροφορήθηκα τώρα και ελπίζω να έχουν λυθεί, αν και από το περιεχόμενο της ανακοινώσεως δεν το πιστεύω ότι έχουν λυθεί.

Ελπίζω να μην τα επικαλεστεί για να παίρνει αναβολές στα δικαστήρια και του εύχομαι τότε να τον έχουν ακόμη στον ΠΑΟΚ, για να κάνει τη δουλειά που κάνει μαζί με τον Κυριάκο και τον Παπαθεοδώρου του SDNA, γιατί φοβάμαι ότι θα πρέπει να πουλήσει, εάν έχει, κανένα σπιτάκι κληρονομιά από τη γιαγιά του, για να πληρώσει την αποζημίωση ,αλλά και να εξαγοράσει την ποινή που θα του επιβληθεί.

Το ίδιο βεβαίως ισχύει και για όσους αναπαρήγαγαν την εμετική ανακοίνωση, που τον έβαλε το αδίστακτο αφεντικό του, με τα επίσης ίδια με αυτόν «ειδικά» προβλήματα, να κάνει.

Ό,τι και γράψουν, ό,τι και να πουν, θα τους υπενθυμίσω ότι διαχρονικά είτε στο λειτούργημα μου, την επιστήμη μου το επάγγελμα μου, είτε στο ποδόσφαιρο, όποιος με αδίκησε και προσπάθησε να μου κάνει κακό, εξαφανίστηκε και δεν υπάρχει.

Αυτό το τελευταίο να το λάβουν σοβαρά υπόψη γιατί επαναλαμβάνεται επί 50 χρόνια.

Εύχομαι η απομόνωση του Ιβάν Σαββίδη να τελειώσει γρήγορα και τον περιμένω στη Λάρισα για να τον φιλοξενήσω, γιατί κάθε μέρα διαπιστώνω ότι το περιβάλλον και οι άνθρωποι που έχει αφήσει στην Ελλάδα για να διαχειρίζονται τον ιστορικό ΠΑΟΚ προέρχονται όλο και από χαμηλότερου επιπέδου προσωπικότητες σε όλους τους τομείς (παιδεία, κοινωνική παρουσία, ήθος, αρχές, εντιμότητα) και θα τα οδηγήσουν όλα στην καταστροφή, όπως έγινε, εκτός των οικονομικών, και με την ποδοσφαιρική παρουσία του ΠΑΟΚ, τόσο στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα.

 

Υ.Γ. Όσο για τη σιχαμερή τους αναφορά στα παιδιά μου, για την οποία τους επιφυλάσσω ειδική προσωπική μεταχείριση επιπέδου Λαζόπουλου και Τριανταφυλλόπουλου, εκτός της δικαστικής, θέλω να τους πληροφορήσω ότι ο ήδη φοιτητής στη Νομική Αθηνών γιος μου τους έδωσε ήδη μια προσωπική απάντηση, για το τι άποψη έχει γι αυτούς και να είναι βέβαιοι ότι την ίδια άποψη έχει και η αριστούχος στο Κολλέγιο Αθηνών μαθήτρια και αθλήτρια της Γλυφάδας στο άλμα εις ύψος 15 ετών κόρη μου.

 

interwetten_30.jpg

ΥΛΙΚΟ ΕΝΔΥΣΗΣ

  

ACERBISimage007.png

 

 

 

 

 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

AEL_RADIO_-_LOGO_CR.jpg

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ: Κύπρου 72, 5ος Όροφος, 41222, Κεντρική Πλατεία Λάρισας  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

JoomShaper