Print this page

Απάντηση Αλέξη Κούγια στον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΟΚ Κυριάκο Κυριάκο

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020

Διάβασα την ανακοίνωση του εκπροσώπου τύπου του ΠΑΟΚ και θέλω να του απαντήσω τα εξής:


Εγώ ορκίστηκα να υπερασπίζομαι με έντιμο και επαρκή τρόπο όσους κατηγορουμένους έχουν παραβεί τον Ποινικό Νόμο και εμπιστεύονται τις γνώσεις μου και το κύρος μου.


Αυτονόητο είναι ότι αυτά τα 46 χρόνια που βρίσκομαι καθημερινά στα δικαστήρια, από την Ορεστιάδα του Έβρου μέχρι την Ιεράπετρα της Κρήτης, έχω υπερασπιστεί χιλιάδες κατηγορουμένους, οι οποίοι εμένα εμπιστεύονται να τους εκπροσωπήσω, επιλέγοντας με από τους χιλιάδες άξιους συναδέλφους μου σε όλη την Ελλάδα και έτσι αφενός μεν έκανα το λειτούργημα μου ταυτόσημο του ονόματος μου, αφετέρου με τη συμπεριφορά μου στα δικαστήρια όλα αυτά τα 46 χρόνια κέρδισα την εκτίμηση όλων των εισαγγελέων και όλων των δικαστών, που τους βοήθησα και βοηθώ να εκδίδουν δίκαιες αποφάσεις.

Οι περισσότεροι από αυτούς που υπερασπίστηκα και τους οποίους εσύ ονομάζεις «σιχαμένους εγκληματίες», ένας εκ των οποίων είναι ο αδερφός του αρχηγού των σωματοφυλάκων του Ιβάν Σαββίδη, ένα έντιμο παλικάρι με 4 παιδιά, που άδικα κατηγορήθηκε για τα αδικήματα του βασανισμού και της ανθρωποκτονίας του εγκληματία Αλβανού που έκοψε τον λαιμό του Αρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου, όντας σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Νιγρίτας, τον οποίον εσύ ονομάζεις «σιχαμένο εγκληματία», όπως επίσης το ίδιο ονομάζεις τον Υπουργό του Ανδρέα Παπανδρέου Άκη Τσοχατζόπουλο και τη σύζυγο του, όπως το ίδιο ονομάζεις και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλο και τον Γραμματέα του δήμου κ. Λεμούσια, οι οποίοι άδικα κατηγορήθηκαν, ενώ ήταν αθώοι, αλλά εμένα επέλεξαν για να τους υπερασπιστώ, όπως και χιλιάδες άλλοι άνθρωποι, είναι πολύ καλύτεροι από εσένα, ο οποίος μαζί με τον Παπαθεοδώρου του SDNA, που παραποιεί σκοπίμως τις συνεντεύξεις μου, τολμάτε να πιάνετε στο βρώμικο στόμα σας και στο βρώμικο μυαλό σας έναν επιστήμονα σαν και εμένα, που λόγω της παθολογικής αγάπης του για το ποδόσφαιρο, και για κανέναν άλλον λόγο, βρίσκεται στο δικό σας κοινωνικό περιβάλλον και αντί να υποκλίνεστε με σεβασμό, τολμάτε είτε να παραποιείτε τις δηλώσεις του, είτε να διαπράττετε καθημερινά αδικήματα συκοφαντικής δυσφημήσεως, κάνοντας την παράβαση του συγκεκριμένου Ποινικού Νόμου καθημερινό επάγγελμα.


Αυτό που έγραψες σήμερα, θα σε περιμένω όσος καιρός και να περάσει στο ΔΣ της Super League για να μου το πεις κατάμουτρα.


Είμαι βέβαιος ότι δεν θα ξαναέρθεις, όπως δεν ξαναήρθε ο Πανόπουλος, όπως δεν ξαναήρθε ο Πιαλόγλου.


Από κάτι φλωρόφατσες σαν και εσένα με το λαδωμένο από την απλυσιά μαλλί, προτιμώ αυτούς που χωρίς κανένα σεβασμό στη δικαιοσύνη ονόμασες «σιχαμένους εγκληματίες».


Να θυμάσαι ότι τον Ποινικό Νόμο δεν παραβαίνουν μόνο οι επαγγελματίες εγκληματίες, αλλά και καμιά φορά αυτοί που αγανακτούν από την αδικία, όπως έκανε και το αφεντικό σου, όταν μπήκε με το πιστόλι στο γήπεδο μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους, για να κυνηγήσει τον Κομίνη, που τον οδήγησε στο σημείο να εγκληματήσει.


Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια των Αθηνών και στα ποινικά και στα πολιτικά, που θα έρθεις οπωσδήποτε για αυτά που έγραψες σήμερα.