Print this page

Δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020

 

Θέλω να κάνω μια συγκεκριμένη τοποθέτηση για το πώς αντιμετωπίζουμε εγώ προσωπικά και η ΠΑΕ ΑΕΛ τις ανακοινώσεις και τα ποσταρίσματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

Δεν πρόκειται να υποπέσω και πάλι στο λάθος στο οποίο υπέπεσα, όταν δεν γνώριζα πρόσωπα, διαδρομές και συμπεριφορές των μελών και της διοικήσεως της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

Δεν έχω κανέναν λόγο να απαντώ σε ανθρώπους, που με επώνυμες καταγγελίες στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προσπάθησαν να διαλυθεί και να γίνει ερασιτεχνικό σωματείο η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Δεν έχω καμία διάθεση να απαντώ και να σχολιάζω τις ανακοινώσεις μιας διοικήσεως, της οποίας τα μέλη χωρίς να κατοχυρώσουν τα συμφέροντα της ποδοσφαιρικής ομάδος της ΑΕΛ, στην οποία οφείλεται και μόνο η ιστορία και η επωνυμία της, χάρισαν δημόσια γη στον Κώστα Πηλαδάκη, που χρέωσε την ΑΕΛ 19 εκατομμύρια ευρώ και την κατάντησε ερασιτεχνικό σωματείο και διοργάνωσαν και ειδική τελετή για να τον βραβεύσουν.

Δεν έχω να απαντήσω πολύ περισσότερο τίποτα σε αυτούς, που κατάντησαν την Ερασιτεχνική ΑΕΛ των χιλιάδων μελών μέχρι το καλοκαίρι του 2013, με μόνο 38 ενεργά μέλη, τα οποία τους εκλέγουν παμψηφεί, αφού είναι οι ίδιοι, οι συγγενείς και οι φίλοι τους, και έτσι έχουν καταντήσει ισόβια διοίκηση της ΑΕΛ, γιατί περί καταντήματος πρόκειται (εγώ θα ντρεπόμουν να λέω ότι είμαι πρόεδρος ή αντιπρόεδρος ή γενικός γραμματέας ή μέλος μιας 15μελούς διοικήσεως που με έχουν εκλέξει το ΔΣ και άλλα 23 άτομα σε σύνολο 300.000 οπαδών της ΑΕΛ στο Νομό Λαρίσης) και έχω καταλάβει πόσο πολύ τους εκτιμούν τα χιλιάδες μέλη της ΑΕΛ των προηγουμένων ετών και πόσο εκτιμούν τις ανακοινώσεις και τα ποσταρίσματα τους.

Όταν η ΑΕΚ δίνει δανεικούς στη Λαμία τον Ντέλετιτς, τον Τζανακόπουλο, τον Βασιλαντωνόπουλο και 3 επαγγελματίες από την U20, όταν ο ΠΑΟΚ δίνει στον Βόλο την προηγούμενη σεζόν 9 επαγγελματίες και στην τρέχουσα σεζόν εκτός από αυτούς που άφησε εκεί και τον Ουάρντα, όταν ο ΠΑΟΚ δίνει στον ΟΦΗ τον Διαμαντή, τον Κοροβέση, τον Γκαργκαλατζίδη, τον Δεληγιαννίδη και εχθές μετά το ματς έδωσε και ταξίδεψε με την αποστολή του ΟΦΗ τον Μπαλογιάννη, όταν ο Παναθηναϊκός δίνει στον Βόλο τον Περέα, αντιλαμβάνομαι πόσο πολύ στενοχωρούνται αυτοί που δίνουν τα πτυχία ΑΕΛοφροσύνης εκεί στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ, γιατί και εμείς πήραμε 3 δανεικούς από τον Ολυμπιακό για να μην γίνουμε το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, τον οποίον εύχονται και με τις ενέργειες τους εδώ και 5 χρόνια επιδιώκουν.

Τα αναφέρω αυτά, για να καταλάβουν όλοι τι γνώμη έχω για τα μέλη της διοικήσεως της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και γιατί δεν τους υπολογίζουμε, τόσο εγώ, όσο και οι χιλιάδες οπαδοί μας, που τους έχουμε γυρίσει την πλάτη.

Στην κυριολεξία βαρέθηκα να ασχολούμαι μαζί τους και αντί να κάνουν αυτές τις γελοίου περιεχομένου αναρτήσεις και ποσταρίματα, ας δημοσιοποιήσουν σε ποιες κατηγορίες είναι τα τμήματα τους, πόσα χρήματα έχει βάλει στο ταμείο της Ερασιτεχνικής ο καθένας από αυτούς, πόσα χρήματα εισπράττουν κάθε χρόνο από τις ακαδημίες του ποδοσφαίρου, πως διαχειρίζονται αυτά τα χρήματα και πόσα χρήματα οφείλουν ακόμη και τώρα στους παίκτες του μπάσκετ, στους προπονητές τους μπάσκετ και γιατί επιμένουν, ενώ έχουν μείνει μόνοι τους, να είναι ισόβια διοίκηση εναλλάσσοντας θέσεις τα ίδια πρόσωπα τα τελευταία 17 χρόνια.

 

Υ.Γ. 1 Τι συμβαίνει ρε παιδιά και δεν διεκδικείτε από τη Γήπεδο ΑΕ του Πηλαδάκη τα χρήματα, τα οποία είχατε συμφωνήσει να σας δίνει κάθε χρόνο, λόγω της παραχωρήσεως δωρεάν του αξίας 20 εκατομμυρίων οικοπέδου που χτίστηκε το γήπεδο;

Έτσι ρωτάω από περιέργεια, γιατί αυτή η παράλειψη σας στην επιστήμη μου τιμωρείται πολύ αυστηρά και προκαλεί και περίεργες σκέψεις.

Ελπίζω και συμβουλεύω να ηρεμήσετε, γιατί όταν τα ανακατεύετε βρωμάνε.

Άντε τυχεράκηδες, πάλι φίρμες γίνατε.

Ειδικά τον Πρόεδρο τον βλέπω πρώτο τραπέζι πίστα στον Θωμαϊδη.

Και μετά φραπεδιά και καλή διαχείριση των εισπράξεων της Ερασιτεχνικής από τις ακαδημίες, όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια.

 

Υ.Γ. 2 Μία μήνυση που είχατε κάνει και σε μένα και στα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ πήγε στο αρχείο, αλλά βαριόμαστε να κάνουμε μηνύσεις για ψευδή καταμήνυση, γιατί πρέπει να ασχοληθούμε με τις εργασίες μας.

 

Υ.Γ. 3 Δυστυχώς για εσάς και η αίτηση για διαχειριστικό έλεγχο στην ΠΑΕ απερρίφθη από το Πρωτοδικείο Λάρισας.

Νομίζω ότι πλέον ήρθε η ώρα να ηρεμήσετε και να μου πείτε και κάνα μπράβο, γιατί φτιάχνω με δικά μου χρήματα ,και όχι με χρήματα της Μαρφίν του Βγενόπουλου, το ιστορικό Στάδιο Αλκαζάρ και θα χαρούμε και πάρα πολύ και να σας δούμε όταν ολοκληρώσουμε τα έργα με την ανακαίνιση της προσόψεως και τη δημιουργία του Μουσείου στην τελετή που θα γίνει σύντομα.

Σας περιμένω να μας φέρετε και τα τρόπαια που κατέκτησε η ΑΕΛ στην 56χρονη πορεία της, τα οποία ως θεματοφύλακες είμαι βέβαιος ότι έχετε φυλάξει.