BANNER_WEBSITE_1170X115---------------------11111_.jpg

σημερα
Λειτουργία γραφείων ΠΑΕ ΑΕΛ 09:00-17:00

Κούγιας προς Μπέο: Πρόσεχε γιατί πάλι τα γέλια και οι ειρωνείες θα ξαναγίνουν κλάματα

Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020

 

Διάβασα τις δηλώσεις του ιδιοκτήτου του ΝΠΣ Βόλος Αχιλλέα Μπέου στο siteτου ραδιοφώνου του ΠΑΟΚ του Μετρόπολις, αυτού του αγνώμονα τύπου που πήρε την Πύδνα Κίτρους και ενώ είναι ο δήμαρχος της πόλης του Βόλου, χωρίς να ντρέπεται την έκανε ΝΠΣ Βόλος για να εξαφανίσει τον Ολυμπιακό και τη Νίκη από το Βόλο, ότι όταν ήταν ο Βασίλης Γκαγκάτσης κυρίαρχος του ποδοσφαίρου, τότε που ήμουν ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα κι ενώ αποκλείαμε τον Ολυμπιακό του Ριβάλντο και του Κόκκαλη σε διπλούς αγώνες, ο Γκαγκάτσης, ο Μπέος, ο Γιάννης Παπαδόπουλος γελάγανε μαζί μου και ανεβάζανε στην Α΄Εθνική τον Εργοτέλη του Τζώρτζογλου με 3 εισιτήρια τον αγώνα, τον Πανθρακικό σε 5 χρόνια 5 κατηγορίες, όσο δηλαδή σπούδαζε στη Νομική Κομοτηνής ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος εργαζόταν ως διευθυντής στον Πανθρακικό και συμφωνώ απόλυτα μαζί του.

Πράγματι γελάγανε για αυτά που έκαναν εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα και εμού και ανέβαζαν αντί του ΠΑΣ Γιάννινα με τους χιλιάδες οπαδούς εκτός από τον Πανθρακικό, τον Θρασύβουλο Χασιάς των 30 εισιτηρίων, τη Βέροια του έντιμου ιδιοκτήτου Αρβανιτίδη με τις 5 πτωχεύσεις και τους 100 οπαδούς, τον Αγροτικό Αστέρα του δεξιού χεριού του Θωμά Μητρόπολου του Ριαβόγλου, τον Λεβαδειακό του Κομπότη του άλλου κουμπάρου του Γκαγκάτση με τα 50 εισιτήρια και εμένα με τιμωρούσαν με κατοσταριές ευρώ πρόστιμα, γιατί έλεγα ότι με στήνουν και δεν μπορούσα να το αποδείξω.

Και δεν γελούσαν μόνο επί Γκαγκάτση, αλλά και επί Πιλάβιου, όταν κουμάντο έκανε ο Νίκος Πατέρας, αφού με τα δικαστήρια του Βίκτωρα Μητρόπουλου έφαγαν πρώτα τον Γκαγκάτση και τον ανάγκασαν να παραιτηθεί.

Μετά όμως το γέλιο τους βγήκε ξινό, γιατί ο Πατέρας για να τους εκδικηθεί, επειδή έγιναν φίλοι του Μαρινάκη και τον άδειασαν, ενώ μέχρι τότε η αντρούκλα ο Μπέος έκανε διακοπές με τον Πατέρα και τον Μαρινάκη στη Μύκονο και στο Nammos, μου έδωσε τις κασέτες που τους έγραφε το Μάρτιο του 2011 και το γέλιο τους βγήκε ξινό και αρχίσανε τα κλάματα και τα παρακάλια.

Αφού τους μπουζουριάσανε πρώτα, όπως λέει και η άλλη αντρούκλα ο καρπαζοεισπράκτορας ο Τζώρτζογλου με τις ψεύτικες μηνύσεις, ότι δήθεν και εγώ ακτός του Μπέου τον προπηλάκισα, και τους είδε όλη η Ελλάδα με χειροπέδες στην Εισαγγελία Αθηνών και με βρίζανε, γιατί όπως λέγανε τότε εγώ με τον Πατέρα τους κλείσαμε φυλακή, τους μπουντρουμιάσανε κιόλας στις φυλακές Ναυπλίου και τότε αυτή η αντρούκλα ο Μπέος έστελνε τη φουκαριάρα την τότε γυναίκα του να παρακαλάει για να βγει από τη φυλακή, στην οποία θα ήταν ακόμη αν ο Μαρινάκης δεν τον λυπότανε και δεν της έδινε 300 χιλιάρικα για την εγγύηση και αν εγώ δεν λυπόμουν τα παιδιά τους και τους ίδιους, πιστεύοντας ότι θα διορθωθούνε και έτσι τους βοήθησα στα δικαστήρια αρχικά να πέσουν στα μαλακά και τελικά να αθωωθούν μετά από χρόνια καταδίκης.

Δυστυχώς όλη αυτή η παρέα από τον Θωμά τον Μητρόπουλο μέχρι τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο, θέλω να πιστεύω εκτός του Τσακογιάννη, γιατί δεν τον ακούω πουθενά, δεν διορθώνεται με τίποτα και ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος γράφει ακόμα και τις ανακοινώσεις του Πανουργιά και ο Μπέος κάνει τις ίδιες ψευτομαγκιές και ειρωνείες.

Εκείνο που δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί είναι ότι το ελληνικό κράτος έχει αλλάξει και οι κρατικές υπηρεσίες γνωρίζουν τα πάντα και τα μεταδίδουν στην Κυβέρνηση και σε συνεργασία με την UEFA θέλουν να κάνουν το ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα καθαρή κοινωνική εκδήλωση και όχι βρώμικη όπως είναι και προβλέπω πάλι να τους μπουζουριάζουνε, γιατί κάνουν ακριβώς τα ίδια και με την ίδια ακριβώς μέθοδο και τότε βλέπω πολύ κλάμα και είναι και μεγάλοι άνθρωποι πια.

Επειδή όλοι αυτοί κάνουν και τις πολύ αντρούκλες έχω να τους υπενθυμίσω ότι όσον αφορά αυτούς, τα κλάματα που αυτοί έριχναν ήταν λυγμοί και τα παρακάλια πολλά, ενώ εγώ όλα αυτά τα χρόνια παρά το ότι από το 1996 υφίσταμαι όσα υφίσταμαι για τις ομάδες μου μόνο στο ποδόσφαιρο, γιατί στη δουλειά μου κυριαρχώ, ούτε φυλακή πήγα, ούτε ξεφτιλίστηκα, ούτε έκλαψα παρακαλώντας να με λυπηθούν για να βγω από τη φυλακή, ούτε παρακάλεσα να λυπηθούν τα παιδιά μου για να αθωωθώ, ούτε εξαφανίστηκαν οι ομάδες μου από το ποδόσφαιρο, ούτε λύγισα ο ίδιος ποτέ και εδώ και 5 χρόνια είμαι ιδιοκτήτης μιας ιστορικής ομάδας, της μεγάλης ΑΕΛ με το ένα Πρωτάθλημα και τα δύο Κύπελλα, που κανείς δεν έχει τολμήσει να την κατηγορήσει για κάτι βρώμικο και να είναι σίγουροι ότι όσα χρόνια θα ζήσω και κορυφαίος δικηγόρος θα είμαι και ευτυχισμένος πατέρας και η ομάδα μου κάθε ημέρα θα είναι καλύτερη και δεν θα ντρέπομαι, όπως ο Μπέος ντρέπεται και φοβάται να πει ότι είναι ιδιοκτήτης του ΝΠΣ Βόλος, να πω ότι είμαι ιδιοκτήτης της, αλλά αντιθέτως θα είμαι υπερήφανος και θα το διατυμπανίζω.

Όταν έχεις το θράσος να λες ότι γέλαγες για όσα μου έκανες με τον Γκαγκάτση όταν ήμουν στα Γιάννενα, να ξέρεις ότι θα έρθει πολύ γρήγορα η ώρα που θα ξανακλάψεις.

Και να θυμάσαι, ο δήμαρχος δεν είναι ιδιοκτήτης επιχειρήσεως, ούτε ο Δήμος είναι δική του επιχείρηση, αλλά είναι δημόσιος υπάλληλος και ο Νόμος είναι πολύ αυστηρός για τις ποινικές παραβάσεις των Δημάρχων, ειδικά για την παράβαση καθήκοντος.

Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια στη Λάρισα και σε αυτή τη δίκη που έχει αναβληθεί 7 φορές.

Και όπως κατάλαβες πριν από λίγες μέρες και στο δικαστήριο που ήσουν ο ίδιος παρών, άλλος είναι ο Αλέξης ο Κούγιας ο δικηγόρος στα δικαστήρια και άλλος ο Αλέξης ο Κούγιας στα γήπεδα.

Δυστυχώς εκτός από αγνώμων είσαι και αμετανόητος και οι αφίσες που κόλλαγε στη Σαρωνίδα ο Οικονομίδης και τον έχουν εντοπίσει οι κάμερες, εκτός της παράβασης καθήκοντος που έχει καταδικαστεί, θα σου βγουν σε πάρα πολύ μεγάλο κακό όσον αφορά τα κωλύματα του Δημάρχου.

Εγώ δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν, αλλά αν με πειράξεις ανοίγεις το κουτί της Πανδώρας.

Ακόμη και στο τελευταίο δικαστήριο που έχασες παρά τα όσα λες και κάνεις εις βάρος μου εγώ σου φέρθηκα και σαν πατέρας και σαν άνθρωπος και έχω και μάρτυρες και την Κασσιανή και τον Πέτρο τον Καϊμακάμη, ενώ εσύ πάλι έκανες και κάνεις τον ψευτόμαγκα και το πλήρωσες και θα το πληρώνεις.

 

Υ.Γ. Και ο Γκαγκάτσης με τον οποίον γελάγατε εις βάρος μου εμένα διάλεξε ως δικηγόρο του για να τον υπερασπιστώ μετά τις καταδίκες του και ήδη στη μία υπόθεση αθωώθηκε.

Αν όμως είναι αλήθεια ότι γελάγατε μαζί εις βάρος μου καλά θα κάνει να ψάξει να βρει έναν άλλον δικηγόρο να τον υπερασπίζεται.

Περιμένω να σε διαψεύσει.

Είναι άλλη υπόθεση να είσαι χοντρός και θρασύς και άλλο πράγμα είναι να είσαι ένας κανονικός άνθρωπος, αλλά να το λέει η καρδιά σου…

 

interwetten_30.jpg

floga.jpg

ΥΛΙΚΟ ΕΝΔΥΣΗΣ

  

ACERBISimage007.png

 

 

 

 

 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

AEL_RADIO_-_LOGO_CR.jpg

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ: Κύπρου 72, 5ος Όροφος, 41222, Κεντρική Πλατεία Λάρισας  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

JoomShaper