Απάντηση κ. Αλέξη Κούγια στον Κυριάκο Θωμαϊδη

Πέμπτη, 07 Μαΐου 2020

Ρε Σαγόνια, έχεις σφυρίξει τελείως.

Ό,τι ώρα να ‘ναι, ό,τι μέρα να ‘ναι ασχολείσαι μαζί μου 24 ώρες το 24ωρο.

Σου έχω γίνει έμμονη ιδέα.

Η περίπτωση σου έχει ανάγκη επιστημονικής προσεγγίσεως.

Μάλλον σε πείραξε ο κορονοϊός.

Από το πρωί μέχρι το βράδυ ψάχνεις να βρεις κάτι μεμπτό, κάτι παράνομο από τότε που γεννήθηκα.

Ό,τι σου στέλνει κάθε πικραμένος, από μια πληγωμένη γυναίκα μέχρι το κάθε περιθωριακό έντυπο ή άτομο, το δημοσιοποιείς.

Κάθε μέρα θίγεις την τιμή και την υπόληψη μου με όλα τα ψέματα που ανεβάζεις και γι αυτό θα λογοδοτήσεις και στα ποινικά και στα πολιτικά δικαστήρια.

Τις τελευταίες ημέρες προσπαθείς να εκβιάσεις αναφέροντας την φανέλα “41” και τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Για να κάνουν τι;

Όταν δημοσιοποιείς κάθε μέρα από 10 έως 30 αναρτήσεις, με σκοπό να με δυσφημίσεις, με μοναδική αιτία να δικαιολογηθείς προς τον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένεια του αλλά και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ για όλα όσα προφανώς είχατε υποσχεθεί εσύ και η παρέα σου στην ΕΠΟ για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων και με μισείς γιατί ήμουν ο δικηγόρος που σας χάλασε τα σχέδια, η απόφαση που έχει ληφθεί για σένα είναι αμετάκλητη.

Θα γίνεις διευθυντής στη λαοφιλή εφημερίδα «Τα Νέα των Λαδάδικων».

Τι νομίζεις, εσύ μπορείς να προσπαθείς να καταστρέψεις την προσωπικότητα ενός δικηγόρου, που σε λίγο θα έχει 50 χρόνια στα δικαστήρια και αυτός ο δικηγόρος είναι απροστάτευτος από τον Σύλλογο του και έρμαιο των ορέξεων ενός ατόμου σαν κι εσένα κι όλης αυτής της βρώμικης παρέας, που είσαι μαζί της χρόνια και έχετε καταστρέψει και ακόμη προσπαθείτε να καταστρέψετε όποιον είναι εμπόδιο στα σχέδια σας;

Εγώ και μηνύσεις και αγωγές θα σου κάνω και μόλις δουν οι δικαστές τι κάνεις κάθε μέρα, εσύ θα αγοράσεις ειδικό κομπιουτεράκι για να μετράς τις ποινές και τα χρήματα που πρέπει να μου πληρώσεις για αποζημίωση.

Εσύ γιατί δεν μου κάνεις μία μήνυση, μία αγωγή και γιατί δεν κάνεις μια καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο;

Αυτά, γιατί πρέπει να ασκήσω και το λειτούργημα μου, όπως κάθε μέρα και όσο για σένα και τα κατορθώματα σου έχουμε χρόνο.

Έμαθα ότι συστήνεις νέους δικηγόρους για την υπόθεση.

Αλλά προσοχή, μην τους εκθέσεις και αυτούς, όπως και κάποιους υπαλλήλους στην ΕΠΟ που σου διοχετεύουν παρανόμως απόρρητα δικόγραφα.

Όταν διαβάζω ότι επικαλείσαι εσύ την προστασία προσωπικών δεδομένων κλαίω από τα γέλια.

Είσαι τυχερός, γιατί τότε που έκανες πάρτι στον ΣΚΑΪ και κατέστρεφες ανθρώπους δημοσιοποιώντας υλικό από δικογραφίες, και στην περίπτωση Ζωγράφου απομαγνητοφωνήσεις από κακουργηματικές υποκλοπές, δεν ήμουν εγώ δικηγόρος του Μαρινάκη και του Ζωγράφου, για να κλαις, όπως έκλαιγε ο Μπέος για να σε λυπηθώ.

Είσαι πολύ τυχερός που με τον νέο Ποινικό Κώδικα τα κακουργήματα αυτά έχουν γίνει πλημμελήματα και έχουν παραγραφεί, αλλά κρατάω μια επιφύλαξη για την υπόθεση Ζωγράφου.

Και τολμάς και να ζητάς και τη βοήθεια του Δικηγορικού Συλλόγου…

nova 6-5-2020 super-league nova internet100 higher-res

legea-2017

ΠΑΕ ΑΕΛ: Κύπρου 72, 5ος Όροφος, 41222, Κεντρική Πλατεία Λάρισας  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

nova-banner-3