BANNER_WEBSITE_1170X115---------------------11111_.jpg

σημερα
Λειτουργία γραφείων ΠΑΕ ΑΕΛ 09:00-17:00

Ανακοίνωση

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο ιδιόκτητης της κ. Αλέξιος Κούγιας, όπως είναι γνωστό, είναι θύματα ακραίων παράνομων συμπεριφορών από μία εγκληματική οργάνωση, η οποία έχει αρχηγούς σκληρούς Αλβανούς κακοποιούς, οι οποίοι σε κάθε παιχνίδι είτε Πρωταθλήματος είτε Κυπέλλου, ιδιαίτερα με παιχνίδια που έχουν σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον και ιδιαίτερη προβολή από την τηλεόραση, σκοπεύουν στον εκβιασμό μας για τις παράνομες οικονομικές επιδιώξεις τους.

Στο τελευταίο παιχνίδι μας με την Καλαμάτα, κατόπιν παρακλήσεως δεκάδων γονέων που έχουν διαρκείας με τα παιδιά τους και οι οποίοι δήλωσαν ότι κινδυνεύει η ζωή τους και η ζωή των παιδιών τους από τη δράση των συγκεκριμένων κακοποιών στην ανατολική εξέδρα, μετέβη μόνος του ο κ. Κούγιας χωρίς καμία προστασία στην ανατολική εξέδρα και όπου ιδίοις όμμασι διαπίστωσε το τι ακριβώς παράνομες πράξεις έκαναν αυτοί οι κακοποιοί εις βάρος των οπαδών μας και ποιοι είναι οι αρχηγοί τους, αυτοί που παρασύρουν τα 14χρονα και 15χρονα παιδιά σε αυτές τις συμπεριφορές.

Σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ στον έναν εκ των ηγετικών στελεχών αυτής της εγκληματικής ομάδος τον Λευτέρη Μπέτση κοινοποίησε απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο και συγχρόνως τα όσα αναφέρει για τη δράση αυτής της εγκληματικής ομάδας τα κοινοποίησε στον Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας, κ. Σταμάτη Δασκαλόπουλο και στο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, κ. Αστέριο Μαντζιώκα για την αυτεπάγγελτη παρέμβαση τους, αφού πρόκειται για κακουργηματικές πράξεις ώστε να κινητοποιήσει τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία προς τους συγκεκριμένους δράστες και να συλληφθούν επ΄ αυτοφώρω στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Το κείμενο του συγκεκριμένου δικογράφου το δημοσιοποιούμε ώστε να νιώσουν ασφαλείς πλέον οι ανυπεράσπιστοι μέχρι σήμερα οπαδοί μας.

 

 

 

 

 

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΕΞΙΟΥ Χ. ΚΟΥΓΙΑ&ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

 

Της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Λάρισας – ΑΕΛ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» και το διακριτικό τίτλο «ΑΕΛ-ΠΑΕ», εδρεύουσας στη Λάρισα, οδός Κύπρου, αρ. 72, με ΑΦΜ 997183228 (Β΄ ΔΟΥ Λάρισας), νομίμως εκπροσωπουμένης.

ΚΑΤΑ

 

Του Ελευθερίου Μπέτση του Ηλία και της Κατερίνας, γεν. στις 29/11/1986 στο Μούρσι Αγ. Σαράντα Αλβανίας, Αλβανού υπηκόου, κατοίκου Λάρισας, επί της οδού Κρυσταλλοπηγής, αρ. 20Α.

ΣΥΓΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ:

1. Τον Εισαγγελέα Εφετών Λαρίσης, κ. Σταμάτη Δασκαλόπουλο.

2. Τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λαρίσης, κ. Αστέριο Μαντζιώκα.

 

         

          Όπως είναι γνωστό, η εταιρεία μας διατηρεί ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία εδρεύει στη Λάρισα, συμμετέχει στο πρωτάθλημα της SuperLeague και αγωνίζεται στο γήπεδο AEL FC ARENA.

          Εσύ μαζί με τους ομοεθνείς σου, δυστυχώς επικίνδυνους κακοποιούς καταδικασμένους για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, κατηγορουμένων ακόμα και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, και συγκεκριμένα τους Ε.Λ. και Κ.Κ., αλλά και τον Ν.Ρ., καταδικασθέντα για επιθέσεις σε αστυνομικούς και επικίνδυνα επεισόδια σε γήπεδα, αλλά και άλλους πολλούς, επικαλούμενοι δήθεν την ποδοσφαιρική αγάπη σας για την ομάδα, είστε επικεφαλείς μίας εγκληματικής ομάδας που έχετε συστήσει και η οποία ως μοναδικό σκοπό υπάρξεως έχει τη δημιουργία επεισοδίων με αντίπαλους οπαδούς άλλων ποδοσφαιρικών ομάδων, αλλά κυρίως την εκβίαση του εκάστοτε ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη χορήγηση δωρεάν εισιτηρίων στο μέρος του γηπέδου AEL FC ARENA, όπου στο παρελθόν ευρίσκετο ο ιστορικός ποδοσφαιρικός σύλλογος MONSTERS, τον οποίο με τις εγκληματικές σας ενέργειες (μαχαιρώματα κ.λπ.) εξαφανίσατε.

          Ο τρόπος της δικής σου εγκληματικής δράσεως, αλλά και των υπολοίπων συναρχηγών σε αυτή την εγκληματική ομάδα που επιστρατεύει δωδεκάχρονα, δεκατριάχρονα και δεκαπεντάχρονα παιδιά διαλυμένων συνήθως οικογενειών, τα περισσότερα εκ των οποίων αλβανικής καταγωγής, συνίσταται στην εκβίαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Αλεξίου Κούγια, με ανάρτηση πανό χυδαίου περιεχομένου, όπως συνέβη στο παρελθόν και με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κων/νο Πηλαδάκη, με συνθήματα εμετικού περιεχομένου, τα οποία αφορούν τον εκάστοτε ιδιοκτήτη, αλλά και μέλη της οικογενείας του (μητέρες, παιδιά, συζύγους), επιθέσεις κατά οικογενειών οπαδών, που αποδοκιμάζουν την εγκληματική σας δράση στην ανατολική εξέδρα, και με εκτοξεύσεις πυρσών, επικίνδυνων φωτοβολίδων, ακόμα και καπνογόνων που απαγορεύονται ρητώς στο γήπεδο, αλλά και καταστροφή καθισμάτων του γηπέδου, τα οποία εκτοξεύετε, είτε σε οπαδούς της ΑΕΛ, οι οποίοι αντιδρούν εις βάρος σας, είτε εντός του γηπέδου.

Μοναδικός στόχος των ως άνω ενεργειών σας είναι η οικονομική εξόντωση της εταιρίας μας και του ιδιοκτήτη αυτής, κ. Αλεξίου Κούγια, αφού όλες αυτές οι παράνομες ενέργειες της εγκληματικής ομάδας σας, στην οποία εσύ είσαι επικεφαλής, επιφέρουν βαρύτατα πρόστιμα, αλλά και απομακρύνουν από το γήπεδο τον κύριο όγκο των οπαδών μας που είναι φίλαθλες οικογένειες με μικρά παιδιά, μειώνοντας έτσι τις εισπράξεις μας.

          Μέχρι σήμερα η εγκληματική σας δράση μάς έχει αναγκάσει να καταβάλουμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

         Η τελευταία ποινή που μας επεβλήθη ήταν έντεκα χιλιάδες πεντακόσια ευρώ (11.500,00 ευρώ) προ ολίγων μόλις ημερών, και επίκεινται και άλλες ποινές.

Το κυριότερο απ’ όλα όμως είναι ότι η ομάδα σας, η οποία δεν είναι μεγαλύτερη των τριάντα (30) ατόμων και στερείται αποδοχής, δημιουργεί προς τα έξω μία ιδιαίτερα δυσφημιστική εικόνα τόσο για την ΠΑΕ ΑΕΛ, όσο και για τον ιδιοκτήτη της, ο οποίος είναι οικογενειάρχης, επιφανής ποινικολόγος με πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη συμπεριφορά σας, αφού η ΠΑΕ ΑΕΛ, από μία εντελώς δυσφημισμένη – διαλυμένη Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία με 19 εκατομμύρια χρέη επί εποχής Κων/νου Πηλαδάκη, με πολύ μεγάλες οφειλές προς ποδοσφαιριστές και πρόστιμα από το ΙΚΑ εξαιτίας υποβολής ανακριβών στοιχείων αλλά και οφειλές προς το Στάδιο Αλκαζάρ από τον πρώην ιδιοκτήτη Βαγγέλη Πλεξίδα, χωρίς αδειοδότηση για πολλά χρόνια λόγω λανθασμένων επιλογών του ερασιτεχνικού σωματείου και των προηγούμενων ιδιοκτητών της ΠΑΕ ΑΕΛ, αγωνιζόμενη επί πολλά χρόνια σε ερασιτεχνικές κατηγορίες και σε χαμηλά επαγγελματικά πρωταθλήματα που δεν συνάδουν με την ιστορία της, κατόρθωσε τα τελευταία χρόνια υπό την ιδιοκτησία του κ. Αλεξίου Κούγια να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της SuperLeague και σήμερα βρίσκεται στην τέταρτη (4η) θέση του βαθμολογικού πίνακα, εξασφαλίζει κάθε χρόνο αδειοδότηση για συμμετοχή σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έχει πάντοτε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, έχει δύο ιδιόκτητα πούλμαν, αγωνίζεται μονίμως στο AEL FC ARENA και όχι στο επικίνδυνο στάδιο Αλκαζάρ, αφού ο κ. Αλέξιος Κούγιας καταβάλλει 400.000,00 – 500.000,00 ευρώ το έτος (μίσθωμα, συντήρηση χλοοτάπητα, σεκιούριτι, ΦΠΑ), ενώ το κυριότερο από όλα είναι ότι έχει επιδείξει σημαντικό κοινωνικό έργο με σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν προβληθεί πανελληνίως.

             Επειδή είναι απαίτηση πλέον των οπαδών μας η ΠΑΕ ΑΕΛ να τους προστατεύσει, αλλά και να μην υποκύψει στον εκβιασμό σας.

          Επειδή αυτή είναι η τελευταία μας προειδοποίηση πριν την υποβολή μηνύσεως εις βάρος σας (έχουμε στη διάθεσή μας όλα τα ονόματα των αρχηγών, φωτογραφίες όλης της εγκληματικής ομάδας σας, έχουμε τα ηχητικά ντοκουμέντα από τις χυδαίες εξυβριστικές συμπεριφορές σας, φωτογραφίες από τις επιθέσεις στους οπαδούς μας και δεκάδες μαρτυρικές καταθέσεις για όσα κάνετε σε κάθε αγώνα μας).

          Επειδή επιφυλασσόμαστε να διεκδικήσουμε από εσένα, τους υπόλοιπους συναρχηγούς σου και τα μέλη της εγκληματικής σας ομάδας τα χρήματα που έχουμε καταβάλει μέχρι σήμερα στις διάφορες αρχές εξαιτίας της εγκληματικής σας συμπεριφοράς.

          Επειδή επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

 

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ σε εσένα, στους συναρχηγούς σου και στα παρασυρμένα από εσάς μικρά παιδιά την είσοδό σας στο AEL FC ARENA 

ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΌΤΙ, εφόσον στον επόμενο αγώνα με τον Ατρόμητο αποπειραθείτε να επαναλάβετε αντίστοιχες παράνομες συμπεριφορές, την ίδια στιγμή θα υποβληθεί εναντίον εσού και των υπολοίπων συναρχηγών της εγκληματικής σας οργάνωσης μήνυση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για τα αδικήματα της συστάσεως, διευθύνσεως και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της κακουργηματικής εκβίασης, της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της εξυβρίσεως και θα συλληφθείτε όλοι σας με την αυτόφωρη διαδικασία.

      Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνον, στον οποίο απευθύνεται, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσας στην έκθεσή επίδοσής του, προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.

Λάρισα, 12/12/2019

Η ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΟΥΣΑ

 

 

 

interwetten_30.jpg

ΥΛΙΚΟ ΕΝΔΥΣΗΣ

  

ACERBISimage007.png

 

 

 

 

 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

AEL_RADIO_-_LOGO_CR.jpg

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ: Κύπρου 72, 5ος Όροφος, 41222, Κεντρική Πλατεία Λάρισας  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

JoomShaper