BANNER_WEBSITE_1170X115---------------------11111_.jpg

σημερα
Λειτουργία γραφείων ΠΑΕ ΑΕΛ 09:00-17:00

Ανακοίνωση

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019

 

1. Μετά από τα παράπονα των χιλιάδων οικογενειαρχών οπαδών μας της ανατολικής κερκίδας για την ομάδα των Αλβανών κακοποιών και τα νεαρά παιδιά που παρασύρουν στις παράνομες πράξεις τους (χρήση ναρκωτικών ουσιών από εφήβους, καταστροφές καθισμάτων, ανάματα πυρσών, υβριστικά συνθήματα, επιθέσεις κατά των οπαδών μας που τους αποδοκιμάζουν), εκμεταλλευόμενοι την αγορά εισιτηρίου των 5 ευρώ στην ανατολική εξέδρα, με αποτέλεσμα αυτοί που τους χρηματοδοτούν να τους αγοράζουν τα φτηνά παιδικά εισιτήρια, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι από τώρα και έως το τέλος του πρωταθλήματος η τιμή των εισιτηρίων στην ανατολική εξέδρα θα είναι 10 ευρώ.

Λυπούμεθα γι' αυτήν την εξέλιξη, αλλά πρέπει να προστατέψουμε τους κατόχους διαρκείας στην ανατολική εξέδρα, αφού είναι οικογενειάρχες και παιδιά, αφενός μεν διότι οι Αλβανοί και οι παρασυρόμενοι ανήλικοι τούς διώχνουν από τις θέσεις τους, για να τις καταλάβουν αυτοί, αφετέρου δε διότι οι οικονομικές επιπτώσεις στην ΠΑΕ είναι δυσβάσταχτες, αφού είμαστε υποχρεωμένοι να επισκευάζουμε τις ζημιές του γηπέδου και να πληρώνουμε τεράστια πρόστιμα ακόμα και για τις βρισιές που εκστομίζουν εις βάρος του ιδιοκτήτη και της ΠΑΕ.

Στον αγώνα με τον Ατρόμητο η ΠΑΕ ΑΕΛ σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Ταξίαρχο κ. Αστέριο Μαντζιώκα, θα λάβει αυστηρότατα μέτρα με τηλεσκοπική απεικόνιση του γηπέδου στη θύρα που θα βρίσκονται εάν έλθουν αυτοί οι εγκληματίες, με την ύπαρξη διμοιριών ΜΑΤ στο σημείο που επιλέγουν να κάθονται τα συγκεκριμένα κακοποιά στοιχεία και με αυξημένη δύναμη σεκιούριτι για να προστατεύονται από αυτούς οι οπαδοί μας και η περιουσία της ΠΑΕ.

Σε περίπτωση που αυτοί επαναλάβουν την εγκληματική τους δράση, θα συλληφθούν με την αυτόφωρη διαδικασία, αφού η ΠΑΕ γνωρίζει τα ονοματεπώνυμα των ηθικών αυτουργών και τις διευθύνσεις κατοικίας τους και θα οδηγούνται στη Δικαιοσύνη.

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ για την προστασία των οικογενειών των οπαδών μας θα ανοίξει τις Θύρες των οργανωμένων (1, 2, 23), με γενική τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ, εφόσον το επιθυμούν τα συγκεκριμένα πρόσωπα ή όποιοι άλλοι οπαδοί να προσέλθουν και να καθίσουν στις συγκεκριμένες θύρες, ώστε να φανεί και ποιος είναι ο πραγματικός αριθμός τους και να μην εκμεταλλεύονται τη μαζική παρουσία των χιλιάδων πραγματικών οπαδών της ΑΕΛ και την αδυναμία σύλληψης τους, αφού εμπλέκονται μαζί τους.

3. Στην κωμική νομικού και ουσιαστικού περιεχομένου ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ περί δήθεν επισκέψεως στον Εισαγγελέα και περί δήθεν υποβολής μηνύσεων εις βάρος της ΠΑΕ και εις βάρος του ιδιοκτήτη της από νεαρούς κακοποιούς οπαδούς που παρασύρουν οι έμποροι Αλβανοί ναρκωτικών στο γήπεδο, η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας δεν πρόκειται να απαντήσουμε, αφού έχουμε αποφασίσει να μην ασχολούμαστε καθόλου μαζί τους.

 

interwetten_30.jpg

ΥΛΙΚΟ ΕΝΔΥΣΗΣ

  

ACERBISimage007.png

 

 

 

 

 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

AEL_RADIO_-_LOGO_CR.jpg

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ: Κύπρου 72, 5ος Όροφος, 41222, Κεντρική Πλατεία Λάρισας  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

JoomShaper