BANNER_WEBSITE_1170X115---------------------11111_.jpg

σημερα
Λειτουργία γραφείων ΠΑΕ ΑΕΛ 09:00-17:00

Ανακοίνωση

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

Παρατηρούμε ότι ορισμένες εφημερίδες της Αθήνας και τα αντίστοιχα sites που ελέγχουν, σε συνεργασία με κάποιους νταραβερτζήδες που κινούνται μεταξύ Γλφάδας και Αμαρουσίου (η ΑΕΛ γνωρίζει όλο το βρώμικο παρασκήνιο της Αθήνας, το οποίο πριν αγοράσει τις μετοχές της ΑΕΛ ο κ. Κούγιας, ήταν εγκατεστημένο σχεδόν μέσα στα αποδυτήρια, ειδικά μέχρι το παιχνίδι με τον Πιερικό) ανακάλυψαν ξαφνικά, μη έχοντας κάτι άλλο αρνητικό να γράψουν, λόγω της εξαιρετικής λειτουργίας της ομάδος σε όλους τους τομείς, το τεράστιο θέμα με την προσφυγή του τιτανοτεράστιου ποδοσφαιριστού Τριποτσέρη.

Ο τιτανοτεράστιος αυτός ποδοσφαιριστής, που μόλις γίνει δεκτή η προσφυγή του η ΑΕΛ θα διαλυθεί και θα υποβιβαστεί στα τοπικά πρωταθλήματα και θα μείνει με στόπερ μόνο με τους Γρομητσάρη, Γκόλια,  Ζίζιτς, Μπράλιτς, Μόρα, ήλθε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου στην ΑΕΛ κατόπιν παρακλήσεων του μάνατζερ του Στέλιου Βραδέλη για ανθρωπιστικούς εντελώς λόγους που έχουν σχέση με νοσοκομεία της Λαρίσης και με την διαβεβαίωση ότι εφόσον δεν καταφέρει να αγωνιστεί, θα αποχωρήσει τον Δεκέμβριο από το ρόστερ της ομάδας.

Δυστυχώς τα ανθρωπιστικά συναισθήματα του κ. Κούγια έγιναν για άλλη μια φορά αντικείμενο εκμεταλλεύσεως και ο συγκεκριμένος πρώην ποδοσφαιριστής, που έπαιξε μόνο λίγα λεπτά στο Κύπελλο, αρνήθηκε να τηρήσει τη συμφωνία του και έκανε προσφυγή με τον γνωστό εδώ και χρόνια δικηγόρο, για τον οποίο φημολογείται ότι οι οικονομικές του σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές είναι λίγο περίεργες και ο οποίος λόγω αυτών των περιέργων σχέσεων του πριν από χρόνια στην ΕΠΟ είχε ένα πολύ θερμό επεισόδιο με οδυνηρά για αυτόν αποτελέσματα.

Πιθανώς για τον συγκεκριμένο κύριο μπορεί να έχει ενδιαφέρον και κάποια άλλη οικονομική υπηρεσία του ελληνικού κράτους.

Η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει και τους δύο όπως πρέπει, το υπόλοιπο το οποίο έχει να λαμβάνει ο ποδοσφαιριστής είναι λιγότερο από 20.000€ (πληρώθηκε μέχρι και τον Νοέμβριο όπως ήταν η συμφωνία) και λόγω του ότι ήταν αδύνατο να παρακολουθήσει τον ρυθμό των προπονήσεων και δυσκόλευε τους προπονητές στο έργο τους, ετέθη εκτός του βασικού κορμού της ομάδος, προσαρμόζοντας τη ζωή του στα φημισμένα καφέ της Λάρισας.

Η παρούσα ανακοίνωση γίνεται για να προστατευτούν άλλες ομάδες και άλλοι ιδιοκτήτες με τις ίδιες ανθρωπιστικές ευαισθησίες.

Η ΑΕΛ την προηγούμενη σεζόν είχε στο ρόστερ της πολλούς τέτοιους πρώην ποδοσφαιριστές ( Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος  Γιοβάνοβιτς, Ναβάρρο, Φάρκας, Γουάλλας, Μπάμπιτς, Λαγός κλπ) οι οποίοι ηρνούντο να λύσουν τα συμβόλαια τους και εμείς αναγκαστήκαμε να τους οδηγήσουμε στη διαδικασία της προσφυγής, γιατί αλλιώς δεν θα είχαμε τη δυνατότητα να απαλλαγούμε από αυτούς.

Όπως είναι γνωστό όλες αυτές οι προσφυγές εξοφλούνται εμπροθέσμως έστω και με επιβάρυνση, αλλά έτσι φτιάξαμε το νεαρής ηλικίας ρόστερ που έχουμε σήμερα και το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια.

interwetten_30.jpg

ΥΛΙΚΟ ΕΝΔΥΣΗΣ

  

ACERBISimage007.png

 

 

 

 

 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

AEL_RADIO_-_LOGO_CR.jpg

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ: Κύπρου 72, 5ος Όροφος, 41222, Κεντρική Πλατεία Λάρισας  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

JoomShaper