BANNER_WEBSITE_1170X115---------------------11111_.jpg

σημερα
Λειτουργία γραφείων ΠΑΕ ΑΕΛ 09:00-17:00

Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

 

Πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ ότι ο Λαϊνης, ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, που παρά το έγγραφο που έχω αποστείλει στον κ. Γραμμένο και ζητώ την εξαίρεση του από οποιαδήποτε αθλητική υπόθεση η οποία έχει σχέση με εμένα προσωπικά και την ΑΕΛ, συνεχίζει να ασκεί πειθαρχικές διώξεις εις βάρος μου, ανακαλύπτοντας μόνος του δήθεν δηλώσεις μου και δήθεν ανακοινώσεις, είτε της ΑΕΛ είτε δικές μου.

Ο άνθρωπος αυτός, που δεν θέλω να πιστέψω ότι ασκεί διώξεις εκμεταλλευόμενος την επωνυμία μου για να τον μάθουν, αφού δεν τον θυμάμαι σε καμία σοβαρή ποινική υπόθεση, όσα χρόνια είναι Αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών, «ανακάλυψε» δήθεν δήλωση μου περί του ότι ο Γραμμένος είναι φιλιππινέζα του Σαββίδη και μου άσκησε νέα πειθαρχική δίωξη, με την επιβαρυντική περίσταση της υποτροπής, κατά την κρίση μου πιστεύοντας ότι έτσι θα εξοντωθούμε οικονομικά και εγώ και η ΑΕΛ.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που δεν τον έχω συναντήσει ποτέ ούτε σε ένα ακροατήριο ούτε ενός μονομελούς πλημμελειοδικείου για να έχω γνώμη για την επαγγελματική και εν γένει προσωπικότητα του, είναι ο ίδιος που είχε παραμονές της πρώτης δίκης του Koriopolis με προσωπική του διάταξη άρει την προστασία μου ως μοναδικού μάρτυρα της υπόθεσης, με την κωμική αιτιολογία ότι δεν πρέπει να προστατεύομαι «γιατί συνεχίζω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο».

Μου κάνει εντύπωση, ότι ενώ ο επί χρόνια ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου δεν έχει ασκήσει καμία πειθαρχική δίωξη εις βάρος μου για καμία δυσφήμηση του ποδοσφαίρου, ο συγκεκριμένος ασχολείται καθημερινά μαζί μου, ασκώντας διώξεις ακόμα και για κουτσομπολιά τρίτων, που δημοσιοποιούνται σε παραστήλες αθλητικών εφημερίδων και αθλητικών sites και τον προκαλώ να δημοσιοποιήσει σε ποιο ΜΜΕ βρήκε προσωπική μου δήλωση, όπως λέει η πειθαρχική δίωξη που μου άσκησε, ότι εγώ δήλωσα με την νομική έννοια της δηλώσεως ότι: «ο Γραμμένος είναι φιλιππινέζα του Σαββίδη».

Ας ψάξει όπου θέλει και να το παρουσιάσει στους τακτικούς δικαστές, γιατί στο τέλος θα μεταβληθούμε σε «κυρα-Κατίνες» που ασχολούνται με κουτσομπολιά.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι έχει σχέση ο Γραμμένος με αυτές τις διώξεις, αλλά η συμπεριφορά του Λαϊνη με αναγκάζει να κάνω κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ ούτε στην επαγγελματική μου καριέρα ούτε στο ποδόσφαιρο, να ζητήσω δηλαδή την πειθαρχική του δίωξη, γιατί ενώ έχω ζητήσει την αποχή του από τις υποθέσεις που με αφορούν και αφορούν και την ΑΕΛ με επίσημο αίτημα μου στην ΕΠΟ, αυτός αντί να απέχει όπως έχει νομική υποχρέωση αφού τον έχω επίσημα καταγγείλει ως προκατειλημμένο, προκλητικά συνεχίζει να ασκεί διώξεις εις βάρος μου (ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΔΙΩΞΕΙΣ), έχει ξεχάσει προπονητές, ιδιοκτήτες, προέδρους που καθημερινά τους βλέπουμε και τους διαβάζουμε ακόμη και να κυνηγάνε διαιτητές στα γήπεδα και ασκεί διώξεις εις βάρος μου σε ανύπαρκτες δηλώσεις μου, ακόμη και για την κρίση μου για τον προπονητή του Απόλλωνα Λάρισας μετά τα περίεργα αποτελέσματα του 0-7 από τη Λαμία στο Κύπελλο μέσα σε λίγα λεπτά και του 0-3 από τον Κισσαμικό, όπου η πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος διασύρθηκε από την τελευταία με 3-0, δηλαδή για τους στοιχηματζήδες με over.

Ο Νόμος λέει ρητά ότι μόνος του πρέπει να απέχει από οποιαδήποτε υπηρεσιακή πράξη εις βάρος μου και εις βάρος της ΑΕΛ, από τη στιγμή που επισήμως έχει καταγγελθεί από εμάς ως προκατειλημμένος εις βάρος μας.

Η παρασιώπηση λόγου αποχής είναι σοβαρότατο ποινικό αδίκημα και για δικαστές και για εισαγγελείς.

Τα υπόλοιπα θα τα βρει η Υπηρεσία.

 

interwetten_30.jpg

floga.jpg

ΥΛΙΚΟ ΕΝΔΥΣΗΣ

  

ACERBISimage007.png

 

 

 

 

 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

AEL_RADIO_-_LOGO_CR.jpg

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ: Κύπρου 72, 5ος Όροφος, 41222, Κεντρική Πλατεία Λάρισας  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

JoomShaper