BANNER_WEBSITE_1170X115---------------------11111_.jpg

σημερα
Λειτουργία γραφείων ΠΑΕ ΑΕΛ 09:00-17:00

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ

Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016

1. Σήμερα ο κ. Σπύρος Καλογιάννης απέστειλε στην ΠΑΕ ΑΕΛ φωτογραφίες με τα δύο κύπελλα, για να διαλέξει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ ποιο από τα δύο προτιμά να της απονεμηθεί, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Football League.

Mαζί με τις φωτογραφίες γνωστοποιήθηκε και το ύψος των δύο κυπέλλων (1ο 77εκ. - 10kg χρυσό/ασημί, 2o 65εκ. - 4kg χρυσό/ασημί). Συγχρώνως εστάλησαν και φωτογραφίες με μετάλλια, τα οποία θα απονεμηθούν σε παίκτες και προπονητές.

Ο κ. Καλογιάννης γνωστοποίησε επίσης ότι θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες στον κ. Αλέξη Κούγια και στον κ. Σάκη Τσιώλη για τα όσα προσέφεραν ώστε να αναδειχθεί η ΑΕΛ Πρωταθλήτρια της Football League.

Όπως είναι φυσιολογικό η ΠΑΕ ΑΕΛ, από τα δύο κύπελλα που εστάλησαν να διαλέξει, διάλεξε το μεγαλύτερο που έχει 77εκ. ύψος και 10 κιλά βάρος. Ως διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναρτούμε στο site μας τα δύο κύπελλα και τα μετάλλια.

Τα ερωτηματικά που ανακύπτουν, που είναι μια έμμεση απάντηση σε όσους έσπευσαν είτε κακοπροαίρετα είτε καλοπροαίρετα να κάνουν σκληρή κριτική για την μεγάλη γιορτή για την επάνοδο της ΑΕΛ στη Super League, είναι τα εξής:

α) Πότε θα απονείμει ο κ. Καλογιάννης τα κύπελλα αυτά και τις πλακέτες;
β) Υπάρχει ποδοσφαιρικός αγώνας τους επόμενους τουλάχιστον δύο μήνες που να συγκεντρωθούν οι οπαδοί της ΑΕΛ ώστε να γιορτάσουν;
γ) Ποιοι από τους ποδοσφαιριστές, που είναι στο ρόστερ της ΠΑΕ ΑΕΛ και αγωνίστηκαν για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, θα είναι και τότε στο ρόστερ;
δ) Ποιοι από τους προπονητές θα είναι και τότε προπονητές της ομάδας μας;

Αυτά τα εύλογα ερωτήματα είχε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, όταν αποφάσισε να γίνει αυτή η πολύ όμορφη γιορτή στον χρόνο που επέλεξε να γίνει, με τη συμμετοχή όλου του κοινωνικού ιστού της πόλης και του Νομού (αυτοδιοίκηση, πανεπιστημιακή κοινότητα κ.α.) αλλά κυρίως με τη συμμετοχή χιλιάδων παιδιών, των γονέων τους, των παππούδων τους αλλά και όσων αγαπούν την ΑΕΛ σε όλο τον κόσμο.


7547543554t64232222242442324.jpg

 

 

2. Με κοινή απόφαση των κ.κ. Κούγια και Κυπαρίσση προσελήφθη ως άμεσος συνεργάτης και βοηθός του κ. Θωμά Κυπαρίσση ο κ. Απόστολος Λιβανός.

Ο κ. Λιβανός αναλαμβάνει τον ευαίσθητο ρόλο του βοηθού τεχνικού διευθυντή, όσον αφορά ττην πρώτη ομάδα αλλά κυρίως του έμμισθου διοικητικού υπευθύνου στις ομάδες Κ20, Κ17 και στις ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο κ. Λιβανός εδώ και πάρα πολλά χρόνια ειδικεύεται στην ανίχνευση ταλέντων, στο ποδόσφαιρο διεθνώς και στην Ελλάδα, ομιλεί εκτός από Ελληνικά, Αγγλικά και Πολωνικά και είναι ήδη εγκατεστημένος στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπου με τους κ.κ. Κυπαρίσση και Κατσάρα μελετούν περιπτώσεις Ελλήνων και ξένων παικτών, για τους οποίους ενδιαφέρεται η ΑΕΛ για την επάνδρωση τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των Κ20 και Κ17.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα αποφασίσει ο κ. Κούγιας ποιοι θα προσληφθούν ως πρώτοι προπονητές των ομάδων Κ20 και Κ17, οι οποίοι μαζί με τον προπονητή της πρώτης ομάδας θα αποτελέσουν το team των προπονητών της ΑΕΛ με την προσδοκία αυτό το team να παραμείνει για πολλά χρόνια.

interwetten_30.jpg

floga.jpg

ΥΛΙΚΟ ΕΝΔΥΣΗΣ

  

ACERBISimage007.png

 

 

 

 

 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

AEL_RADIO_-_LOGO_CR.jpg

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ: Κύπρου 72, 5ος Όροφος, 41222, Κεντρική Πλατεία Λάρισας  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

JoomShaper