BANNER_WEBSITE_1170X115---------------------11111_.jpg

σημερα
Λειτουργία γραφείων ΠΑΕ ΑΕΛ 09:00-17:00

Πάντως γκάφα δεν ήταν...

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

Στον αγγελικά πλασμένο χώρο της Football League, τον οποίο ευτυχώς σε λίγες μέρες αποχαιρετάμε, όλα μπορεί να τα συναντήσει κανείς. Ακόμα και υπερασπιστικές αλχημείες, ενδεδυμένες τον μανδύα της ...γκάφας. Η οποία ενίοτε, όπως καλή ώρα στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουν και οφθαλμοφανείς προεκτάσεις που ξεπερνούν τις παρυφές της προσυνεννόησης και του δόλου. Το απίστευτο σενάριο που φέρει τη σφραγίδα του γνωστού δικηγοράρα πολέμιου της ΑΕΛ, ήταν και η βασική αιτία της καθυστέρησης στην έκδοση της απόφασης για τον αγώνα Πανελευσινιακού - Απόλλωνα Σμύρνης.

Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας, είχαν ευθύς εξαρχής υποψιαστεί την κατάληξη της υπόθεσης, γι' αυτό η ομάδα μας παρενέβη άμεσα ως έχουσα -βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας- έννομο συμφέρον. Και οι υποψίες μας βέβαια επαληθεύτηκαν στον απόλυτο βαθμό. Η ένσταση του Πανελευσινιακού απορρίφθηκε, ο δε Απόλλων Σμύρνης παρά την καραμπινάτη παράβαση με την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση 6 αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, θα αθωώνονταν. Είχε "φροντίσει" γι' αυτό ο δικηγόρος του Πανελευσινιακού, ο πασίγνωστος τον τελευταίο χρόνο για την αντιΑΕΛική του φρενίτιδα.


Δεν απορρίφθηκε όμως η καθ' όλα νόμιμη παρέμβαση της ομάδας μας, με αποτέλεσμα να αποδοθεί δικαιοσύνη και να εφαρμοστεί ο Κανονισμός βάσει του οποίου τιμωρήθηκε ο Απόλλων Σμύρνης. Το αποκορύφωμα δε της πρωτοφανούς αυτής συμπαιγνίας, στην οποία ενεπλάκη και η καρπωθείσα -από τους γνωστούς ...δωροθέτες- 12 ξεκούραστους βαθμούς, ΠΑΕ Κασσιόπη, ήταν η προσπάθεια της πλευράς του Απόλλωνα να αποδείξει ότι κακώς παρενέβη η ΑΕΛ! Αυτό ήταν φυσικά το ζητούμενο γι' αυτούς, αφού γνώριζαν εκ των προτέρων ότι η ένσταση του Πανελευσινιακού, με τον τρόπο που κατατέθηκε και στοιχειοθετήθηκε, θα κατέληγε στον κάλαθο των αχρήστων. Μιλημένα και συμφωνημένα!!! Η Δικαιοσύνη όμως ήταν εκεί...


Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν προβαίνει σε περαιτέρω δημοσιοποίηση στοιχείων που θα καταστήσουν πανελληνίως καταγέλαστους τους πρωταγωνιστές αυτής της απίστευτης ιστορίας. Ούτε όμως επιζητά αντιπαράθεση μαζί τους. Η νομική της υπηρεσία υπερασπίστηκε τα συμφέροντα της ομάδας, όπως πάντα με αδιάσειστα στοιχεία και εντιμότητα. Ευχόμαστε τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσουν και οι "δακτυλοδεικτούμενες" κυρίως ΠΑΕ της Football League, ώστε ο χώρος να αυτοκαθαρθεί και να ανασάνει. Εμείς φεύγουμε, δεν θέλουμε να θυμόμαστε τίποτα από τα "αξιοθέατα" αυτής της κατηγορίας, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να ξεχάσουμε, τα "ζεϊμπέκικα" αμυντικών που απέφεραν γκολ και νίκες σε ανταγωνίστριες αντιπάλους μας, τα θέατρα με τις καθοδηγούμενες διακοπές αγώνων και τα μπερδέματα της ώρας στην καταβολή της αμοιβής των διαιτητών, όπως και τη χρησιμοποίηση παικτών ...εκ παραδρομής! Απέναντι σε όλους αυτούς πολεμούσαμε ένα χρόνο τώρα, με μόνους συμμάχους τη γνώση μας και τον αδάμαστο φίλαθλο κόσμο μας. Γι' αυτόν ειδικά, αξίζει κάθε θυσία. Γιατί το να είσαι ΑΕΛ, σημαίνει ευλογία.

interwetten_30.jpg

floga.jpg

ΥΛΙΚΟ ΕΝΔΥΣΗΣ

  

ACERBISimage007.png

 

 

 

 

 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

AEL_RADIO_-_LOGO_CR.jpg

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΠΑΕ ΑΕΛ: Κύπρου 72, 5ος Όροφος, 41222, Κεντρική Πλατεία Λάρισας  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

JoomShaper