BANNER_WEBSITE_1170X115---------------------11111_.jpg

σημερα
Λειτουργία γραφείων ΠΑΕ ΑΕΛ 09:00-17:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Παιδιά όπως έχετε καταλάβει από τότε που ήρθα στην Λάρισα, τα μεροκάματα τέλος.

Χρήματα από μένα παίρνει μόνο όποιος δουλεύει και αξίζει.

Μυαλοπώληδες δεν χρειάζονται, δεν είμαι ούτε Μπατατούδης, ούτε Πλεξίδας.

Ο ένας απ’ ότι βλέπω καλά βολεύτηκε, ο άλλος δυστυχώς, ούτε στον Απόλλωνα Λάρισας δεν έβγαλε μεροκάματο.

Απ’ ότι θυμάμαι αυτοί οι δύο Αελάρες είναι αυτοί που έφυγαν πρώτοι, όταν τελείωσαν τα συμβόλαιά τους, ο ένας για τον ΠΑΟΚ και ο άλλος για τον Άρη και δεν ξαναγύρισαν ποτέ.

Σας δίνω μία συμβουλή για να προλάβω τα χειρότερα, δεν βρίσκετε καμία δουλειά, γιατί αν περιμένετε να φύγω εγώ από την ΑΕΛ, για να βγάλατε μεροκάματα, σας βλέπω να πεθαίνετε από ασιτία.

Λάθος άνθρωπο έχετε επιλέξει για να δυσφημείτε.

Στο γραφείο μου και εσείς και οι υπόλοιποι, θα περιμένετε έξι μήνες, για να κλείσετε ραντεβού .

 

Κατόπιν μηνύσεως την οποία υπέβαλε για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημίσεως δια του τύπου ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξιος Κούγιας, αναζητείται με την αυτόφωρη διαδικασία, ο 53χρονος δόκιμος δημοσιογράφος του ΠΣΑΤ, Χρήστος Τσιάτας, διότι ανήρτησε στο site ιδιοκτησίας του το αισχρό πανό το οποίο ανήρτησαν έμποροι ναρκωτικών με κουκούλες στο Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας, υπό την ανοχή της δημοτικής αρχής.

Εις βάρος του Χρήστου Τσιάτα εκκρεμούν μηνύσεις, αγωγές και κλήσεις στο ΕΣΡ για παραβάσεις, τόσο του ποινικού νόμου, όσο και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Όπως είναι γνωστό στην κοινωνία της Λάρισας, ο Χρήστος Τσιάτας, αφού προσέγγισε τον κ. Κούγια προσκαλώντας τον κατ’ επανάληψη στο σπίτι του, μόλις ο κ. Κούγιας αρνήθηκε να κάνει τον γιό του επαγγελματία ποδοσφαιριστή στην ΑΕΛ, ξεκίνησε έναν συκοφαντικό πόλεμο εναντίον του, που το γνωρίζει όλη η Λάρισα.

 

Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

 

Δεν περίμενα ποτέ, ότι ο Δήμαρχος Λαρισαίων και οι στενοί συνεργάτες του, με κλασικό παράδειγμα τον Αντιδήμαρχο!!! Αλεξούλη, έχουν τόσο χαμηλό επίπεδο ώστε να κάνουν αυτές τις ανακοινώσεις εις βάρος μου, με αυτό το παράνομο και αντιαισθητικό περιεχόμενο, μόνο και μόνο γιατί κατήγγειλα μία παράνομη συμπεριφορά η οποία διαπράττετε εις βάρος της περιουσίας του Δήμου Λαρισαίων από το 2014, που κατά σύμπτωση το Δήμο Λαρισαίων διοικεί η ίδια Δημαρχιακή Αρχή.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα άφηναν τον οποιονδήποτε συνεργάτη τους, να γράψει και να αναρτήσει τέτοιου είδους ανακοινώσεις.

Σήμερα όμως κατάλαβα ότι ο Δήμαρχος Λαρισαίων και οι άμεσοι συνεργάτες του, μπορούν και να κάνουν και χειρότερα.

Να αφήσουν εμπόρους ναρκωτικών, αλήτες και κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου, να χρησιμοποιήσουν το απόλυτο σύμβολο του πολιτισμού της Λάρισας, το Αρχαίο Θέατρο και να τοποθετήσουν ένα χυδαίο περιεχομένου πανό, που προσβάλλει την ηθική, τις αξίες, τις αρχές του μέσου Λαρισαίου πολίτη, ο οποίος είναι αδύνατο να δεχθεί ότι ο Δήμαρχος Λαρισαίων και οι συνεργάτες του, γιατί ανέδειξα κατά την νομική μου κρίση μία παρανομία, αφήνουν αυτά τα αποβράσματα της κοινωνίας να χρησιμοποιούν τον ιερό αυτό χώρο, για να με εξευτελίσουν.

Σε όλους αυτούς θέλω να δώσω ένα μήνυμα, ούτε αυτά τα υποκείμενα με τις κουκούλες μπορούν να με φοβίσουν, ούτε οι ανακοινώσεις του Δήμου Λαρισαίων και του Αλεξούλη μπορούν να με κάνουν να αηδιάσω και να φύγω, γιατί σε όλη μου την ζωή έχω μάθει να υπολογίζω την γνώμη συγκεκριμένων ανθρώπων και όχι την γνώμη, είτε επαγγελματιών της πολιτικής, είτε αποβρασμάτων της κοινωνίας.

Τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ τις αγόρασα για να μείνω για πάντα στην Λάρισα και αυτό θα κάνω, ανεξαρτήτως της κατηγορίας που θα αγωνίζεται η ομάδα.

Άλλωστε τις αγόρασα όταν ήταν στην Β’ Εθνική, χωρίς ούτε ένα ποδοσφαιριστή και επί 5 χρόνια χωρίς αδειοδότηση και χωρίς γήπεδο να αγωνίζεται.

 

               Με εκτίμηση και σεβασμό

   Στους πραγματικά αξιόλογους Λαρισαίους

      και Ανιδιοτελείς οπαδούς της ΑΕΛ

      Αλέξης  Κούγιας

 

 

Υ.Γ. Αυτονόητο είναι ότι σε αυτούς που αναπαρήγαγαν και δημοσιοποίησαν το χυδαίο περιεχομένου αυτό πανό, τους έχει υποβληθεί μήνυση και ήδη τρέχει η αυτόφωρη διαδικασία.

Οι τίμιοι άνθρωποι δεν έχουν άλλη προστασία παρά μόνο τον νόμο.

 

Ανακοίνωση

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

 

TO Δ.Σ., OI ΠOΔOΣΦAIPIΣTEΣ, OI ΠPOΠONHTEΣ, OI EPΓAZOMENOI ΣTA ΔENTPA, OI ΣYNEPΓATEΣ ΣTA ΓPAΦEIA KAI OI OΠAΔOI MAΣ EYXOMAΣTE ΣTON ΠPOEΔPO KAI IΔIOKTHTH THΣ OMAΔOΣ MAΣ ,KYPIO AΛEΞH KOYΓIA, XPONIA ΠOΛΛA KAI EYTYXIΣMENA, ME OΣOYΣ AΓAΠAEI KAI TON AΓAΠOYN KAI ANEBAZOYME ΣTO ΣAIT THN TOYPTA ΠOY TOY ETOIMAΣAME, ΓIA THN ΓENEΘΛIA HMEPA TΩN 70 ETΩN, THΣ TOΣO ΓEMATHΣ AΠO EΠITYXIEΣ ZΩHΣ TOY.
 
XPONIA ΠOΛΛA KAI ΓEMATA AΠO EΠITYXIEΣ THΣ AEΛ MAΣ!  

 

Διάβασα την γεμάτη συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς ανακοίνωση σου και την πρόσκληση σου σε μονομαχία μαζί μου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας και ήρθα στη δύσκολη θέση να σου απαντήσω όπως σου αξίζει γιατί ειλικρινά η διαφορά μας σε όλα τα επίπεδα, μου επέβαλε σαν αρχική σκέψη να σε αγνοήσω.

Ρε Γιαννάκη, Παοκτζή (ακόμη σε έχω μπροστά στα μάτια μου με την φανέλα του ΠΑΟΚ να παίζεις εναντίον της ΑΕΛ, αφού την άφησες για τα λεφτά του ΠΑΟΚ) αν δεν είμαστε όλοι εμείς οι «ξένοι» για να βάζουμε είτε τα κατά περίπτωση τίμια χρήματα μας, όπως τα δικά μου, είτε τα προερχόμενα από δανεικά και αγύριστα χρήματα, όπως του Πηλαδάκη, είτε τα κλεμμένα από το χρηματιστήριο χρήματα, όπως του Μπατατούδη, του οποίου ήσουν το δεξί χέρι και ο πιο ακριβοπληρωμένος υπάλληλος και μαζί διαλύσατε την ΑΕΛ και οικονομικά και την υποβιβάσατε, που θα ήταν η ΑΕΛ;

Μετά την εκδίωξη της οικογένειας Καντόνια, που τους εξανάγκασαν να φύγουν, κάτι σαν και εσένα, με απειλές κατά της ζωής τους και κατά των ζωών των παιδιών τους και με κατάπτυστες ανακοινώσεις σαν αυτή που κανείς εσύ σήμερα εις βάρος μου;

Μιλάς εσύ για αρχές και αξίες που έχεις εισπράξει από το αφεντικό σου, τον «ξένο» Μπατατούδη, δεκάδες εκατομμύρια δραχμές, από τα κλεμμένα του χρηματιστηρίου, για να κανείς τον γενικό δερβέναγα της ΑΕΛ και να την οδηγήσεις μαζί με τους υπόλοιπους «ξένους», όπως μας αποκαλείς, (Κασιμάτη, Μπαλλωμένο κλπ) σε χρέη δισεκατομμυρίων και στα πρόθυρα της φυλακής τους ντόπιους Αδαμόπουλο, Φιλοκώστα κλπ;

Ποιές ιδέες και αρχές της ΑΕΛ και της πόλης υπηρετήσατε εσύ, ο Κασιμάτης και όλο το άλλο συνονθύλευμα που είχε έρθει και ήταν μαζί σου στη Λάρισα τότε από την Αθήνα (Μπαλλωμένος κλπ);

Τότε γιατί δεν έκανες καμία ανακοίνωση για ξένους και για αρχές;

Μήπως γιατί μαζί με τους υπόλοιπους εισπράττατε δεκάδες εκατομμύρια μισθούς από τα κλεμμένα του χρηματιστηρίου;

Μήπως γιατί τότε διαχειριζόσασταν δισεκατομμύρια από τα κλεμμένα και παρολαυτα οδηγήσατε την ΑΕΛ, με την ανικανότητα σας, σε οικονομική και αγωνιστική καταστροφή και αν δεν ήμουν εγώ μαζί με τον αείμνηστο συνάδελφο κύριο Ψάλτη, να εκμεταλλευτούμε τον νόμο Βενιζέλο, η ΑΕΛ δεν θα υπήρχε σήμερα;

Μήπως επειδή δεν εισπράττετε από εμένα, κανείς αυτές τισ κατάπτυστες ανακοινώσεις;

Δυστυχώς για εσένα ήμουν και είμαι δικηγόρος του Γιώργου Μπατατούδη, εγώ χειρίστηκα τις υποθέσεις του για να γυρίσει από την εξορία από τη Λιβύη και γνωρίζω δραχμή προς δραχμή ποσά δισεκατομμύρια χάθηκαν από αυτά που ο «ξένος» Μπατατούδης έδωσε σε εσένα τον «ντόπιο» και του υπολοίπους για να τα διαχειριστείτε και χάθηκαν.

Πως και δεν έκανες καμία ανακοίνωση τότε;

Πως δεν τον προσκάλεσες σε μονομαχία;

Δυστυχώς μετά τα όσα έχω διαχειριστεί ως δικηγόρος τόσα χρόνια έχω καταλήξει ότι υπάρχουν δυο ειδών ανθρώπων:

1.     Το ένα είδος είναι των ανθρώπων οι οποίοι δουλεύουν τίμια, δημιουργούν και είναι η ραχοκοκαλιά κάθε υγιούς κοινωνίας, όπως είμαι εγώ, και

2.     Το άλλο είδος είναι των έμμισθων ‘μυαλοπώληδων’ - ‘ειδικών συμβούλων’ οι οποίοι το μόνο το οποίο κάνουν στη ζωή τους είναι κριτική στους άλλους και όταν παίρνουν και κανέναν καλό μισθό, σαν τα πιστά σκυλιά, όταν τολμάει κάποιος να πειράξει τα αφεντικά τους, πέφτουν επάνω τους να τους κατασπαράξουν.

Εσύ είσαι κατά τη κρίση μου το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τέτοιου ανθρώπου.

Όσο για το σε ποια πόλη θα ζήσω το υπόλοιπο μέρος της ζωής μου και το ποιας πόλης θα είμαι δημότης δεν θα μου το καθορίσεις ούτε εσύ ούτε οι όμοιοι σου γιατί δυστυχώς για εσένα και τους άλλους, είμαι ο Αλέξης Κούγιας που έχει κάνει το ονοματεπώνυμο του συνώνυμο της επιστήμης του, αποτελώ το απόλυτο παράδειγμα δικηγόρου για χιλιάδες  συναδέλφους μου, καλούμαι κάθε χρόνο στις Νομικές Σχολές όλης της Ελλάδος να κάνω διαλέξεις για το λειτούργημα μου, έχω υπερασπιστεί τις πλέον δύσκολες υποθέσεις 47 χρόνια, είμαι πατέρας δυο παιδιών εκ των οποίων ο ένας είναι πρωτοετής φοιτητής στην Νομική Αθηνών και θέλεις δε θέλεις με τα τίμια χρήματα μου αγόρασα τις μετοχές της ΑΕΛ, με τα τίμια χρήματα μου την εξυγίανα και είναι μια από τις 14 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος και εν αντιθέσει με εσένα που δεν σε θυμάμαι 6 χρόνια να έλθεις μια φορά στη γήπεδο, έχω παρακολουθήσει, ως οπαδός της ιστορικής ομάδας μου, περισσότερους από 200 αγώνες της όπου και αν αγωνίζεται.

Ότι και να κανείς εσύ , ο σημερινός- πρόσκαιρος Αντιδήμαρχος και εκφραστής ενός συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, αλλά και τα ‘σκουπίδια’ δημοσιογραφικά και μη στη Λάρισα και δημότης Λαρισαίων και τυπικά θα γίνω και δεν έχω και κανένα σκοπό να φύγω ούτε από τη πόλη ούτε από την ομάδα.

Υ.Γ.1 Είτε ο δήμαρχος, είτε εσύ, μπορείς να μου πεις τι έχετε κάνει για να βοηθήσετε την ΑΕΛ σε οποιοδήποτε τομέα όλα αυτά τα χρόνια; 
 Υ.Γ.2 Για την ‘ταμπακιέρα’, το ότι δεν έχετε κάνει τίποτα για να εισπράξετε 400.000 χρέη προς τη ΔΕΥΑΛ από τον Πηλαδάκη, ενώ αυτός εισέπραξε από εμένα 2.200.000€, για να παίζω στο γήπεδο που του επιτρέψατε να κάνει ιδιωτική επιχείρηση, επειδή δεν κάνατε τίποτα να φτιάξετε το Αλκαζάρ πριν το ανακατασκευάσω εγώ, ο ‘ξένος’, μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κύριο Αγοραστό, μαζί με τον τίμιο και επαρκή Πρόεδρο της Επιτροπής Σταδίου, κύριο Κουρδή και τους συνεργάτες του και τον Υπουργό Αθλητισμού, κύριο Αυγενάκη, έχεις να πεις τίποτα;

Όσο για την προσωπική πρόσκληση, όπου θέλεις, όποτε θέλεις και να βάλουμε και εισιτήριο για να ενισχύσουμε τα οικονομικά της Δημοτικής Αρχής, που από ότι μαθαίνω έχουν πολύ μεγάλη τρύπα.

Μόνο που εγώ θα φοράω την φανέλα της ΑΕΛ και εσύ του ΠΑΟΚ.

Πρέπει να διαλέξεις όμως, θα μονομαχήσουμε με σπαθί ή με πιστόλι;

Με εκτίμηση και σεβασμό στη τεράστια πολιτική και εν γένει προσωπικότητα σου,

Αλέξης Κούγιας.  

 

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης αποτελείται από τους:

Μπάγιτς, Σουλούκο, Καρανίκα, Acuna, Στοινοβιτς, Ηλιάδη, Μπέρτο, Μαϊδανό,  Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνό,  Νικολιά, Πινακά, Νούνιτς, Colombino, Cosic, Ζίζιτς, Ντουρμισάι, Sparv, Μιχαήλ και Δάκτυλας  

 

Με πολλή προσοχή διάβασα λέξη προς λέξη την ανακοίνωση που μου αφιέρωσες.

Ελπίζω και εύχομαι να μην την έγραψε ο φαλακρός δημοσιογράφος, επειδή αρνήθηκα να προσλάβω την φίλη του ως υπάλληλο στα γραφεία.

Όσο για τα υπόλοιπα σε διαβεβαιώνω ότι από σήμερα αρχίζω εντατικά μαθήματα αρχών και αξιών, γιατί μέχρι σήμερα ούτε αρχές, ούτε αξίες είχα στην ζωή μου.

Δεν περίμενα να ανησυχήσετε τόσο πολύ εσύ και το περιβάλλον σου.

Τα εκλογικά μου δικαιώματα είπα θα φέρω στην Λάρισα, δεν είπα ότι θα θέσω υποψηφιότητα για Δήμαρχος.

Φαίνεται ότι το AEL Radio 104,8 και ειδικά η πρωινή πολιτική του εκπομπή, έχει αρχίσει και σε ενοχλεί πολύ.

Δεν περίμενα ότι θα σε στενοχωρούσα τόσο πολύ, γιατί αφενός μεν τις 10.000 μάσκες που διέθεσα στους Ρομά, τις διέθεσα μέσω του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και αληθινού φίλου της ΑΕΛ Κώστα Αγοραστού και ότι με τις δηλώσεις μου αφενός μεν τον εξεθείασα για την πραγματική βοήθεια του στην ανακατασκευή του ΑΛΚΑΖΑΡ και αφετέρου εξέθεσα τον στενότατο συνεργάτη σου και φίλο σου τον Κωσταρόπουλο, ο οποίος μαζί με όλους τους στενούς σου φίλους στην διοίκηση του ΑΛΚΑΖΑΡ με εξαπάτησαν και με παραπλάνησαν λέγοντας μου ότι το ΑΛΚΑΖΑΡ είναι ακατάλληλο και επικίνδυνο και έτσι πλήρωσα στον Πηλαδάκη σε 5 χρόνια 2.200.000€, για να μην φύγει η ΑΕΛ από την πόλη και σε πάρουν με τις πέτρες, γιατί και εσύ ήσουν ένας από αυτούς που χαρίσατε σκανδαλωδώς 170 στρέμματα σε αυτόν που άφησε την ΑΕΛ με 19.000.000€ χρέη και στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, χωρίς βέβαια εσύ και ο φαλακρός δημοσιογράφος να κάνετε ανακοίνωση για τις αρχές και τις αξίες του, ενώ συγχρόνως επί 10 χρόνια δεν έχετε κάνει τίποτα για να εισπράξετε τα 400.000€ που χρωστάει στην ΔΕΥΑΛ και έτσι είχε προς χρήση κατάλληλο το γήπεδο, για να εισπράττει εκατομμύρια από μένα, ενώ την ίδια στιγμή για λίγα ευρώ οι φτωχοί δημότες κινδυνεύουν να μην έχουν νερό στα σπίτια τους.

Έξι χρόνια που έχω διαθέσει όλες μου τις οικονομίες μου για να βρίσκεται η ΑΕΛ εκεί που βρίσκεται και όχι στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και πρωταθλήτρια ηθικής, δεν σε έχω δει ούτε μία φορά στο γήπεδο, δεν έχεις κάνει τίποτα για να μας στηρίξεις, δεν έχεις κάνει τίποτα για να πάρει ο Δήμος το γήπεδο του Πηλαδάκη από την Τράπεζα Πειραιώς, επιτρέποντας του να μου πίνει το αίμα και τόλμησες να κάνεις ανακοίνωση εις βάρος μου, αντί να με ευγνωμονείς για ότι έχω κάνει, επειδή μόνο ανέδειξα την παράνομη συμπεριφορά των συνεργατών σου που δεν προασπίζουν τα συμφέροντα του Δήμου και έχουν χαρίσει στην πραγματικότητα στον Πηλαδάκη 400.000€, ενώ αυτός έχει εισπράξει από εμένα 2.200.000€.

Είμαι υπερήφανος και ανεξάρτητος άνθρωπος και δυστυχώς για σένα και τους συνεργάτες σου, με αρχές και ηθική και στην ζωή μου, με τον κόπο μου και την επιστημονική μου αξία καταξιώθηκα μέσα από έργα και όχι από αμπελοσοφίες και βερμπαλισμούς.

 

  Με εκτίμηση και σεβασμό

       Αλέξης Κούγιας

Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω

     Πρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΛ

Δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Αν νομίζει ο συνέταιρος του Pressing, ότι κάτι ανακοινώσεις από κάποιους επαγγελματίες συνδικαλιστές, θα τον σώσουν τόσο στα δικαστήρια, αλλά και στο ΕΣΡ, κάνει πολύ μεγάλο λάθος.

Μόνο να διαβάσουν τα συνδικαλιστάκια τι έχει πει και τι έχει γράψει, τόσο αυτός όσο και ο δόκιμος δημοσιογράφος, σε ηλικία 55 ετών, συνάδελφος του για μένα, στις μονοθεματικές εκπομπές τους (μόνο με μένα ασχολούνται), θα τον καλέσουν αυτεπαγγέλτως στο πειθαρχικό που εμένα προσωπικά ουδόλως με ενδιαφέρει.

Προσωπικά εγώ ενδιαφέρομαι μόνο για τις κρίσεις των Τακτικών Δικαστών και για το που θα βρω κανένα περιουσιακό στοιχείο να αποζημιωθώ.

Όσο για την τελευταία παράγραφο της ανακοινώσεως, θέλω να δηλώσω σε αυτά τα συνδικαλιστάκια που δεν τολμούν να βάλουν το όνομα τους από κάτω, ότι όπως λένε στην Λάρισα, ότι για τους προηγούμενους ιδιοκτήτες της ΑΕΛ που την πτώχευσαν, την διέσυραν διεθνώς από τα χρέη και τις κομπίνες για να μην πληρώσουν τον οιονδήποτε και τελικώς έριξαν την ομάδα στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, αλλά τότε εκπρόσωπος τύπου αυτών των κομπιναδόρων και της ΑΕΛ ήταν το μέλος τους κ. Τσούμαρης, δεν έγραψαν καμία ανακοίνωση.

Κάτι τέτοιες ανακοινώσεις εγώ τις γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια.

Ανακοίνωση

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

 

Νέος προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ο κ. Gianluca Festa.

Συνεργάτες του θα είναι ο κ. Ανδρέας Λαυδαριάς , γυμναστής ο κ. Μπάμπης Παναγούλης και προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Γιώργος Φουσέκης.

Επιθυμία της ιδιοκτησίας και του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να παραμείνει στο προπονητικό staff ως άμεσος συνεργάτης του κ. Festa και ο κ. Κώστας Κατσάρας.

Ο κ. Festa θα είναι αύριο στις 12:00 στην Αθήνα και θα μεταβεί στην Τρίπολη όπου θα συναντηθεί με την αποστολή της ομάδας, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο κ. Κώστας Κατσάρας ο οποίος θα επιμεληθεί και την αυριανή προπόνηση της ομάδας.

Παρόντες στην αυριανή προπόνηση των παικτών θα είναι και οι κύριοι Ανδρέας Λαυδαριάς, Γιώργος Φουσέκης, Μπάμπης Παναγούλης, δηλαδή όλοι οι παλιοί συνεργάτες του Gianluca Festa στην προηγούμενη θητεία στην ΑΕΛ.

 

 

H ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπάρχει το οποιονδήποτε ενδιαφέρον για τον προπονητή Ratko Dostanic.

Οι σχέσεις της ιδιοκτησίας με τον συγκεκριμένο προπονητή έχουν διακοπεί εντελώς προ πολλού χρόνου και δεν υπάρχει καμία διάθεση για καμία επαφή, πολύ περισσότερο ως προπονητού της ομάδας μας.

Δυστυχώς για την εφημερίδα και το site Sportime, από τότε που διώξαμε τον Γρηγορίου, ο οποίος ήταν και η πηγή των πληροφοριών της για την ΑΕΛ, όλο το ρεπορτάζ που αναφέρετε σε εμάς είναι ανακριβές.

 

Διάβασα την νέα ανακοίνωση - απάντηση σε μένα, του εκ των πρωταθλητών, των δανεικών και αγύριστων, από τράπεζες κ. Κώστα Πηλαδάκη και εκείνο που κατάλαβα για άλλη μία φορά είναι ότι ο άνθρωπος αυτός έχει την εντύπωση ότι όλοι του χρωστάνε και αυτός δεν πρέπει να πληρώνει κανένα.

Νομίζω ότι πρέπει να δηλώνει επάγγελμα «παίρνω δανεικά και δεν πληρώνω», όλοι θα πληρώνετε στην Λάρισα στην ΔΕΥΑΛ εκτός από εμένα.

Όσο για το αν θα ασχοληθεί μαζί μου, γιατί κάποιοι χωρίς να λέει ποιοι, του είπαν μην ασχολείσαι με τον Κούγια, από ότι εγώ γνωρίζω και το γνωρίζει και αυτός, αλλά πιο πολύ το γνωρίζει η τσέπη μου, η ενασχόληση του μαζί μου, τον ωφέλησε 2.200.000€.

Είμαι περίεργος αν ο ίδιος γράφει αυτές τις απαντήσεις, γιατί δεν γνωρίζω σε τι επίπεδο είναι τα ελληνικά του.

Ανακοίνωση

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Κατόπιν συζητήσεως σε πάρα πολύ καλό κλίμα μεταξύ του κ. Αλέξη Κούγια και του κ. Γιάννη Τάτση, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας του εξαίρετου προπονητή και ανθρώπου κ. Γιάννη Τάτση με την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η ομάδα αύριο θα προπονηθεί κάτω από τις οδηγίες του κ. Κώστα Κατσάρα.

 

Σήμερα ρε Κώστα κουβαρντά, εσύ που τρέφεις 150 οικογένειες, αλλά δεν λες πόσες δεν έτρεφες στην Πάτρα και δεν γνωρίζω που αλλού, ότι από το 2011 έως σήμερα χρωστάς 400.000€ για κατανάλωση νερού στον Δήμο Λαρισαίων, στη δημοτική επιχείρηση ΔΕΥΑΛ, δηλαδή από το 2015 μέχρι πριν λίγους μήνες, που ανακατασκεύασα το ΑΛΚΑΖΑΡ, πήρες από εμένα 2.200.000€ και εσύ ο κουβαρντάς, ο καλοπληρωτής, που εκτός τα χρήματα που πήρες από εμένα που δεν είμαι κουβαρντάς, έχοντας και ταμείο 125.000.000€ δανεικά και αγύριστα, δεν πλήρωνες έστω σε δόσεις των 2.000€ τον ευεργέτη σου τον Δήμο Λαρισαίων, που σου χάρισε 170 στρέμματα για να κάνεις το γήπεδο – ηλεκτρικό σταθμό (φωτοβολταϊκά), να κάνεις water park και να παίζει εκεί η πιο βρώμικη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία 6 χρόνια, ο Απόλλων Λάρισας.

Εμείς οι συκοφάντες σου, οι υβριστές σου είμαστε έτοιμοι να σου δώσουμε 2.000€ το μήνα δανεικά για να πληρώσεις το νερό, μήπως και το κόψουν και δυσφημιστεί το Λαρισαϊκό ποδόσφαιρο και δεν μπορεί να παίξει εκεί ο Απόλλων Λάρισας.

Εκείνο όμως που με έχει εξοργίσει και για αυτό τον λόγο θα ετοιμάσω μηνυτήρια αναφορά για απιστία είναι:

1. Γιατί ο Δήμος Λαρισαίων και η ΔΕΥΑΛ δεν έκαναν κατάσχεση όλων αυτών των  2.200.000€ που εμείς σου δώσαμε για την χρήση του γηπέδου και

2. Γιατί μέχρι σήμερα δεν έκοψαν την παροχή νερού στο γήπεδο.

   Δυστυχώς η μηνυτήρια αναφορά για την διάπραξη του κακουργήματος της απιστίας θα γίνει και κατά του Δημάρχου και κατά όλων των μελών του Δ.Σ.

Στην μηνυτήρια αναφορά θα φέρεσαι εσύ ως ηθικός αυτουργός και ως αυτουργοί τα μέλη του Δ.Σ. του Δήμου Λαρισαίων και η διοίκηση της ΔΕΥΑΛ.

Γεια σου Κώστα κουβαρντά πάρε από όλους τα λεφτά.

 

Ανακοίνωση

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι λύθηκε το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή FILIP STELIANO.

                                  

Ανακοίνωση

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Συντετριμμένη η οικογένεια της ΑΕΛ, αποχαιρετά έναν από τους εμβληματικούς και άοκνους εργάτες του μεγαλείου της.

Ο Βασίλης Λάνταβος, πρόεδρος του μητρικού σωματείου για δύο θητείες και για αρκετά χρόνια στέλεχος στη "χρυσή 10ετία" του '80, ήταν αγλάισμα διοικητικού παράγοντα, απ' αυτούς που πλέον σπανίζουν στις εποχές μας.
 
Ο πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας και σύσσωμος ο οργανισμός της ΠΑΕ ΑΕΛ, εκφράζουν στους οικείους του τα θερμότερα συλλυπητήρια και εύχονται η υποδειγματική και ενωτική διαδρομή του Βασίλη Λάνταβου να βρει μιμητές.
 

 

Ανακοίνωση

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

 

H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ομάδας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής Maksym Maksymenko.

H ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί την ιδιοκτησία και την διοίκηση της ουκρανικής ομάδας KOLOS KOVALIVKA και ιδιαίτερα τον τεχνικό διευθυντή της Artem Zasyadvovk, γιατί χωρίς την δική του βοήθεια αυτή η μεταγραφή δεν θα είχε ολοκληρωθεί.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί ιδιαίτερα και την κα Πρόξενο στο Κίεβο Δομάγια Μαρία, η οποία βοήθησε αφάνταστα ώστε να λυθούν γραφειοκρατικά προβλήματα, τα οποία καθυστέρησαν και θα καθυστερούσαν ακόμα περισσότερο την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

 

 

 

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ αποτελείται από τους:

Νάγκυ, Σουλούκο, Καρανίκα, Γκοτζαμανίδη, Στοινοβιτς, Ηλιάδη, Μπέρτο, Μαϊδανό,  Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνό,  Νικολιά, Πινακά, Νούνιτς, Colombino, Cosic, Ζίζιτς, Ντουρμισάι και Δάκτυλας  

 

Ανακοίνωση

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι στηρίζουμε και υποστηρίζουμε την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την θέση του προέδρου στην Ε.Π.Ο..

Εφόσον τελικά δηλώσει επισήμως την υποψηφιότητα του, εμείς θα τον ψηφίσουμε ανοικτά με φανερό ψηφοδέλτιο και ευχόμαστε να μην μας απογοητεύσει όπως ο Βαγγέλης Γραμμένος, τον οποίο επίσης φανερά υποστηρίξαμε.

Δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

 

Διαβάζω σήμερα την εφημερίδα Sportime, με την οποία προνομιακές σχέσεις είχε ο πρώην προπονητής μας Γρηγορίου, ότι δήθεν η Λαμία μας έκλεψε τον συμπαθέστατο Pitti.

Βεβαίως στην ίδια σελίδα γίνεται μία αγιογραφία του πρώην προπονητή μας, τον οποίο παρουσιάζουν περίπου σαν τον Mourinho, ο οποίος μεταμόρφωσε την Λαμία, η οποία μέχρι τώρα εκτός της λασπομαχίας με τον Άρη, όπου με το ανύπαρκτο πέναλτι του Deletic με τις γνωστές και σε εμάς βουτιές του και το τυχερό γκολ του Arabouli κέρδισε, έχασε από τον μισό Ατρόμητο που εκείνη την ημέρα ο Canadi διάλεξε να κάνει rotation και δεν μπόρεσε να κερδίσει την Πύδνα Κίτρους, παρά το ότι ο φίλος μου ο Πανουργιάς έχει κάνει χορηγία στην φανέλα του Βόλου με την εταιρεία του INTERKAT και παρά το ότι μόλις τόλμησε να βάλει γκολ ο αγνός Δουβίκας, στα επόμενα 10 δευτερόλεπτα βρέθηκαν μόνοι τους απέναντι στον τερματοφύλακα πέντε παίκτες της Λαμίας χωρίς κανένα του Βόλου.

Αυτά τα βλέπουμε και γελάμε.

Όμως να προσπαθούν να παρουσιάσουν ως μεγάλη μεταγραφή τον 40χρονο Pitti, τον οποίο δήθεν μας έκλεψαν και ο οποίος εδώ και ένα μήνα με μηνύματα του, μέχρι και πριν δύο μέρες με παρακαλούσε να έρθει στην ομάδα μας με 1500€ τον μήνα, αγγίζει τα όρια της γελοιότητας.

Αν τολμούσα να φέρω τον Pitti στην Λάρισα θα με έπαιρναν με τις πέτρες.

Τα υπόλοιπα από εδώ και πέρα μέσα στα γήπεδα και με κανονικούς αντιπάλους.

Υ.Γ. Εάν το επιθυμούν τα μηνύματα είναι στην διάθεση τους και αν μου το επιτρέψουν μπορώ να τα δημοσιοποιήσω.

 

Ανακοίνωση

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του Βαγγέλη Πλατέλλα στην ΠΑΕ Ιωνικός.

Τον Βαγγέλη Πλατέλλα Ζήτησαν αρκετές ΠΑΕ της SL2, αλλά αποφανθήκαμε την παραχώρηση στην φίλη ΠΑΕ Ιωνικός, λόγω των εξαιρετικών σχέσεων της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ και συγκεκριμένα του κ. Αλέξη Κούγια και του κ. Χρίστου Κούγια με όλη την οικογένεια του Ιωνικού, αλλά και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Γιάννη τσιριγώτη.

Ανακοίνωση

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

H ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει κατηγορηματικά το οποιονδήποτε ενδιαφέρον για τον επί τρίμηνο ποδοσφαιριστή και συμπαθέστατο άνθρωπο Pitti.

Όπως είναι γνωστό η ΠΑΕ ΑΕΛ έλυσε πρόωρα προ τριετίας το συμβόλαιο με τον Pitti.

Πράγματι ο συμπαθέστατος και πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής ο Pitti, ηλικίας σήμερα 40 ετών, τον τελευταίο μήνα έστελνε συνεχή μηνύματα στον κ. Κούγια, λέγοντας του ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Λάρισα.

Όμως τόσο ο κ. Κούγιας όσο και ο κ. Τάτσης αποφάσισαν να αποκτήσουν τον επίλεκτο ποδοσφαιριστή Adrian Colombino και εκεί τελείωσε κάθε συζήτηση.

Χθες ο Pitti μας ενημέρωσε ότι βρίσκεται στην Αθήνα και ότι θα ήθελε να έρθει να δοκιμαστεί στην Λάρισα, με ευγενικό τρόπο του εξηγήσαμε ότι αυτό ήταν αδύνατο και εκεί σταμάτησε κάθε συζήτηση.

 

Καθώς καταλαβαίνω Κώστα μου, αντί να πάρεις 2.200.0000€ που έχεις πάρει μέχρι τώρα, θέλεις να πάρεις 2.225.000€, εφόσον κερδίσεις τα δικαστήρια, γιατί όπως ξέρεις, αφού έχεις γίνει δικηγόρος από τα πολλά δικαστήρια που έχεις αντιμετωπίσεις στην ζωή σου (ποινικά, αστικά, εργατικά, διοικητικά), για να εισπράξεις τα 25.000€ πρέπει η απόφαση να γίνει αμετάκλητη.

Μάλλον τα νομικά σου δεν είναι ακόμα τόσο καλά, αφού εσύ είσαι ειδικός στο τραπεζικό – δανειακό δίκαιο.

Όσο για το πόσο κουβαρντάς είμαι στην ζωή μου και το τι ύψους είναι τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, θα σου απαντήσω ότι όσα χρήματα και να δίνω στους ποδοσφαιριστές , είναι δικά μου και προέρχονται από την εργασία μου και τον καθημερινό μου κόπο, όπως τα χρήματα όλων των τιμίων ανθρώπων και δεν προέρχονται, ούτε από την επί δεκαετίες φιλική σχέση σου με τον Μπράνσον, ούτε την επί δεκαετίες φιλική σου σχέση με τον Βγενόπουλο, ούτε από τα «κλεμμένα» μέσω θαλασσοδανείων χρήματα του ελληνικού λαού, για τα οποία πρόσφατα ασχολήθηκε μαζί σου σε πρωτοσέλιδα και η Βουλή και η έγκριτη εφημερίδα Documento, ούτε από τα χρήματα των εκατοντάδων εργαζομένων στο Casino του Ρίου, που για να πάρουν τους μισθούς τους έκαναν επίσχεση εργασίας επί τόσα χρόνια.

Αν εγώ είχα στην τσέπη 125.000.000€, δανεικά και αγύριστα λόγω της φιλικής μου σχέσεως μου με τον απατεώνα Βγενόπουλο, η ΑΕΛ η οποία επί της εποχής σου έφτασε να έχει έσοδα 8.500.000€ το χρόνο, δεν θα είχε συμβόλαια 100.000€ και 200.000€, όπως εσύ δεν ντρέπεσαι να λες.

Ειδικά για αυτή την περικοπή της ανακοινώσεως σου, όπως και για τους χαρακτηρισμούς, εσύ θα πας στο δικαστήριο και ελπίζω να βρω κανένα περιουσιακό στοιχείο για να πάρω την αποζημίωση.

Εγώ αν είχα αυτά τα εκατομμύρια που πέρασαν από τα χέρια σου, εξαιτίας μόνο και μόνο της ΑΕΛ, θα είχα πάρει ένα Championς League.

Εγώ με 2.5000.000€ το χρόνο έσοδα και 500.000€ ενοίκιο το χρόνο σε σένα, έδωσα και δίνω συμβόλαια στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ 100.000€ και 150.000€ και τα πληρώνω, ενώ εσύ αυτά τα συμβόλαια που αναφέρεις ουδέποτε τα πλήρωσες γι’ αυτό και η ΑΕΛ η δική σου πτώχευσε με 19.000.000€ χρέος και υποβιβάσθηκε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και ακόμη και σήμερα καλούμαι εγώ να πληρώσω τους δυστυχισμένους ποδοσφαιριστές που σε εμπιστεύτηκαν π.χ. Τουάμα κλπ και στους οποίους συνολικά σύμφωνα με την αίτηση που έκανες για να υπαχθείς στο άρθρο 99, ήταν συνολικά 9.000.000€, όπως 9.000.000€ ήταν και τα χρέη προς ΙΚΑ, Εφορία.

Τέτοιο κουβαρντά σαν και σένα, όπως λέει και ο λαός να τον βράσω.

Όσο για την αναφορά στον Αντώνη είναι ξεκάθαρη: αν δεν ήταν αυτός ο μεγάλος καλλιτέχνης και άνθρωπος να σε στηρίξει όταν σου πήραν το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο στο όνομα σου  το σπίτι σου, από την τράπεζα η το δημόσιο δεν ξέρω ακριβώς, κατά την κρίση μου δεν θα είχες ούτε σκηνή για να μείνεις.

Ελπίζω χθες που ήταν η γιορτή του, να άναψες και μια λαμπάδα για να τον έχει ο θεός καλά.

Μια συμβουλή: Mην τα ανακατεύεις γιατί βρωμάνε και στη Λάρισα είναι πολύ αγριεμένα πια τα πράγματα, ειδικά για αυτούς που έβαλαν πλάτη για να γίνει το γήπεδο και δεν μιλάω για τα χρέη προς τους ανθρώπους.

Εύχομαι για λίγα ευρώ στο γήπεδο να μην δούμε πάνω από το Βυσσινί Άλογο το έμβλημα της Πύδνα Κίτρους - ΝΠΣ Βόλος.

 

Αλέξης Κούγιας προς Κώστα Πηλαδάκη

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

 

Καλά ρε Κώστα 2.200.000€ που μου έχεις πάρει, δεν σου φθάνουν θέλεις να πάρεις και κανα 10άρικο ακόμη, γιατί δήθεν σου έθιξα την τιμή και την υπόληψη .

Αντί να δώσεις τα λεφτά που θα κερδίσεις σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, δεν τα δίνεις σε αυτούς τους φουκαράδες από την Λάρισα καλύτερα που χρωστάς ή δεν τα δίνεις σε όλους αυτούς τους φουκαράδες ποδοσφαιριστές που τους έφαγες τα λεφτά και έρχονται και τα ζητάνε από μένα.

Δεν σου λέω να δώσεις τα εκατομμύρια που χρωστάς στο Ελληνικό Δημόσιο, από τα χρέη που έχεις αφήσει στη Λάρισα, γιατί θα νομίσεις πως σου κάνω πλάκα.

Όσο για τα 125.000.000€ της MARFIN, δεν λέω τίποτα, γιατί θα είναι σαν να κλέβω εκκλησία.

Είμαι βέβαιος, πως έχεις κάνει πολλές αγωγές στον Μπαξεβάνη και το DOCUMENTO.

Δυστυχώς, καταλαβαίνω και τον εκνευρισμό σου, γιατί δεν τραγουδάει και ο Αντώνης.

Αλήθεια, είμαι περίεργος τι δουλειά κάνεις τώρα και πως βγάζεις τα προς το ζην αναγκαία.

Δυστυχώς, χάθηκε και ο Βγενόπουλος.

 

Ανακοίνωση

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η απόκτηση για τον επόμενο 1,5 χρόνο του Βολιβιανού διεθνούς ποδοσφαιριστού Jusino Cerruto Adrian Johnny.

O ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Bolivar FC και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της Βολιβίας.

Ο Jusino Cerruto Adrian Johnny είναι 28 ετών και αγωνίζεται σαν στόπερ.

Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Λάρισα και θα ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις.

Ανακοίνωση

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η απόκτηση για τα επόμενα 2,5 χρόνια του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστού Acuna Maciel Mathias Alexander.

O ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην  Montevideo Wanderers FC.

Ο Acuna Maciel Mathias Alexander είναι 28 ετών και αγωνίζεται σαν επιθετικός.

Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Λάρισα και θα ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις

 

Διαβάσαμε την μελιστάλακτη, όλο συμπάθεια ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, για αυτή την ασέβεια του Πηλαδάκη, Τσακμακίδη και των στοιχηματζήδων του Απόλλωνα Λάρισας, που πατούσαν σήμερα το χορτάρι που εμείς φτιάξαμε στον ηλεκτρικό σταθμό και το κοτέτσι του Πηλαδάκη, που του έφτιαξε δωρεάν η ερασιτεχνική ΑΕΛ και ο τότε πρόεδρος της (αυτόν που τον ψάχνουνε από την Τράπεζα για κάτι χρήματα) και νοιώθουμε πραγματικά ανάγκη να κάνουμε εμετό.

Ρε υποκριτές, δήθεν θεματοφύλακες της ιστορίας της ΑΕΛ, που πανηγυρίζετε τις ήττες μας για να κάνετε ανακοινώσεις, σκεπάσανε το Ιερό σήμα μας το «Βυσσινί Άλογο», ο αγαπημένος σας πρόεδρος της ΠΑΕ και βραβευμένος πριν τρία χρόνια από εσάς, παρά τα 19.000.000,00€ χρέη, Κώστας Πηλαδάκης, μαζί με τον δικό σας πρόεδρο τον Τσαγκάλη (είναι ο γιατρός του Απόλλωνα Λάρισας), αυτόν που συνδιοργανώνατε τις πορείες των αλητών εναντίον μας, ο οποίος δεν ντράπηκε να βλέπει σκεπασμένο το βυσσινί άλογο από το σήμα της πιο βρώμικης ελληνικής ομάδας κατά την UEFA και τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και το μόνο που βρήκατε να κάνετε είναι να παρακαλέσετε την συμπαθή αυτή ομάδα να αποκαταστήσει την βεβήλωση (έτσι γράφετε στην ανακοίνωση σας), αντί να ζητήσετε από όλους αυτούς, που είναι βέβαια το ποδοσφαιρικό περιβάλλον σας στην Λάρισα, να κατεβάσουν το όνομα της ΑΕΛ και τα ένδοξα σήματα της για να μην τα βρωμίζουν αυτοί που πλέον χρησιμοποιούν την ιδιωτική επιχείρηση του Πηλαδάκη.

Όλοι αυτή η παρέα είσαστε τυχεροί, γιατί έχουμε επικεντρωθεί στο δύσκολο έργο της σωτηρίας της ομάδας, γιατί ήδη θα είχαμε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να εξαφανισθούν τα σύμβολα μας, από αυτόν τον ηλεκτρικό σταθμό – κοτέτσι για τα πουλιά της περιοχής.

Εμείς, οι κατά εσάς ακατάλληλοι, να υπηρετήσουμε την ιδέα της ΑΕΛ και τα εμβλήματα της, πληρώσαμε 2.200.000,00€ για να τα ξαναζωντανέψουμε και μας καθυβρίζετε καθημερινά και αυτούς που με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο σας, τον Τσαγκάλη, τα εξαφάνισαν τους αποκαλείτε συμπαθή ομάδα με συμπαθή διοίκηση.

 

Ανακοίνωση

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

 

H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο προπονητής μας Γιάννης Τάτσης, μετά το ατυχές για την ομάδα μας αποτέλεσμα με την τραγική εικόνα της ομάδα μας απέναντι στην ιδιαίτερα αξιόμαχη την τρέχουσα περίοδο ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, υπέβαλε την παραίτηση του.

Την παραίτηση του, δεν έκανε δεκτή ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αλέξης Κούγιας και κατόπιν συζητήσεως που είχε μαζί του σήμερα το πρωί αποφάσισαν από κοινού ο κ. Τάτσης να συνεχίσει στην θέση του προπονητή της ομάδας.

Μαζί του συνεχίζουν και όλοι οι συνεργάτες του.

Με απόφαση του κ. Κούγια και σύμφωνη γνώμη των προπονητών, ζητήθηκε να λύθουν τα συμβόλαια τους από τους ποδοσφαιριστές Πλατέλλα, Filip, Υoynes και Trujic.

Ειδικά από τους Πλατέλλα, Filip, o κ. Κούγιας ζήτησε να φέρουν ομάδες στις οποίες θα μεταγραφούν, αλλιώς θα παραμείνουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι περιπτώσεις των Trujic, Younes είναι εντελώς διαφορετικές και λόγω καλής συμπεριφοράς τους, είναι ελεύθεροι να μεταγραφούν σε ομάδες της αρεσκείας τους λήγοντας τα συμβόλαια τους.

 

 

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης αποτελείται από τους:

Νάγκυ, Μπάγιτς, Καρανίκα, Γκοτζαμανίδη,Τρούγιτς,Ηλιάδη, Μπέρτο, Μαϊδανό, Μιχαήλ, Φιλίπ, Σπάρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνό, Χαλάτση, Νικολιά, Πινακά, Νούνιτς, Colombino, Cosic, Ζίζιτς, Ντουρμισάι, Younes και Ζαχαράκη.

 

Δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021

Ναι μαφιόζοι !!!

Ο Θεός τιμωρεί.

Ανακοίνωση

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021

 

Σήμερα στις 16:30 προσγειώνεται στην Αθήνα, ο νέος επίλεκτος κυνηγός της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο Ουρουγουάνος ποδοσφαιριστής Matias Acuna.

O Matias Acuna θα είναι στην Λάρισα στις 20:00 το βράδυ.

Αύριο θα περάσει ιατρικά και εργομετρικά και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

 

Ανακοίνωση

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021

 

Την 1η Ιουνίου 2021 προσδιορίστηκε στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, λόγω της σοβαρότητας του εγκλήματος, η δίκη με κατηγορούμενο τον Δημήτρη Μελισσανίδη και άλλους αγνώστους δράστες, οι οποίοι κατηγορούνται για την διάπραξη της επικίνδυνης σωματικής βλάβης εις βάρος του προέδρου και ιδιοκτήτου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, όταν του επιτέθηκαν ύπουλα χωρίς να τους αντιληφθεί και του προκάλεσαν σοβαρές σωματικές βλάβες.

Η άνανδρη επίθεση στον κ. Κούγια από τον Δημήτρη Μελισσανίση ο οποίος συνοδευόταν από πρόσωπα, τα οποία περιέγραψε ο κ. Κούγιας και τα οποία εμφανίζονται σε δεκάδες φωτογραφίες μαζί του να τον συνοδεύουν σε πολλές εκδηλώσεις, έγινε το βράδυ της ίδιας ημέρας που ο κ. Κούγιας μαζί με τον εκδότη των Παραπολιτικών κ. Κουρτάκη, του οποίου ο κ. Κούγιας είναι δικηγόρος, απεκάλυψαν στον τότε Εισαγγελέα Εφετών κ. Μπρακουμάτσο τα όσα διηγήθηκε στον κ. Κούγια και κατεγράφησαν σε κασέτα εν γνώσει του ο επιχειρηματίας Στήβ Κακέτσης και με τα οποία απεκάλυπτε το ποιοί και σε ποιο μέρος οργάνωσαν την σκευωρία περί δήθεν συμμετοχής του Βαγγέλη Μαρινάκη στην βρωμερή υπόθεση του Noor One.

Εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη εκκρεμούν προς εκδίκαση και πολλές αγωγές για προσβολή της προσωπικότητας του κ. Κούγια.

Τα ζητούμενα ποσά για την αποζημίωση του κ. Κούγια ξεπερνούν τις 300.000,00€.

 

Ανακοίνωση

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Νίκου Καρανίκα για το επόμενο εξάμηνο.

Ανακοίνωση

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021

Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει κατηγορηματικά σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας SPORTIME, περί του ότι δήθεν ο νεαρός ποδοσφαιριστής μας Δημήτρης Πινακάς είναι «κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Πινακάς, που είναι βέβαιο ότι θα κάνει διεθνή καριέρα, είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ μέχρι το 2023 και κατόπιν συνεννοήσεως του κ. Κούγια με τους γερμανούς μάνατζερ του, θα επεκτείνει το συμβόλαιο συνεργασίας του μέχρι το 2024 με σημαντική αύξηση των απολαβών του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πινακάς τριπλασίασε τις απολαβές του το προηγούμενο καλοκαίρι και η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται σε συνεχείς επαφές και μέχρι σήμερα έχουν έλθει σε επαφή με αυτήν αρκετοί μάνατζερ από το εξωτερικό για να βολιδοσκοπήσουν την διοίκηση της, για το αν προτίθεται να δώσει μεταγραφή στον Πινακά ρωτώντας και την πιθανή τιμή αγοράς.

Η απάντηση η οποία έχει δοθεί είναι ότι τιμή εκκίνησης για την πώληση του, είναι τα 3.000.000€, συν 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Καμία πρόταση μεταγραφής για τον Πινακά δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αυτή την στιγμή δεν τίθεται θέμα μεταγραφής του Δημήτρη Πινακά, γιατί το μόνο το οποίο μας ενδιαφέρει είναι να μην αποδυναμώσουμε την ομάδα, αλλά να την ενισχύσουμε με μεταγραφές υψηλού επιπέδου.

Ανακοίνωση

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

Καταζητείται με την διαδικασία του αυτοφώρου, ο δόκιμος δημοσιογράφος Χρήστος Τσιάτας.

Σήμερα υπεβλήθη μήνυση εναντίον του, για την διάπραξη από αυτόν της συκοφαντικής δυσφημίσεως δια του τύπου κατ’ εξακολούθηση, εις βάρος του ιδιοκτήτου της ΠΑΕ ΑΕΛ και των μελών του Δ.Σ. αυτής.

Η μήνυση αφορά, μόνο τις χθεσινές και τις σημερινές του αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπως και η δημοσιοποίηση μόνο από αυτόν πανό με χυδαίο περιεχόμενο και συνθημάτων με χυδαίο περιεχόμενο.

Εις βάρος του Χρήστου Τσιάτα και του Χρήστου Τσούμαρη, έχουν προσδιοριστεί ήδη 4 αγωγές αποζημιώσεως στο Πρωτοδικείο Λαρίσης και εκκρεμούν και μηνύσεις εναντίον τους, για όλα όσα ψευδή και συκοφαντικά έχουν δημοσιοποιήσει στις εκπομπές τους, όπου μοναδικό θέμα είναι, η δυσφήμιση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια.

Εξετάζεται επίσης από την Ασφάλεια Λάρισας, η σύμπτωση της δημοσιοποιήσεως μόνο από τον Χρήστο Τσιάτα διαφόρων κατάπτυστων συμπεριφορών (πανό με χυδαίο περιεχόμενο, συνθήματα στο Αλκαζάρ, τρικάκια στο AELRadio) μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την διάπραξη από τους κακοποιούς αυτών των παράνομων πράξεων.

Δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021

 

Είδα με πολύ αγωνία!! το παιχνίδι Λαμία – ΑΕΚ.

Ειλικρινά γοητεύτηκα από την παθιασμένη ομάδα του ψυχολόγου προπονητού, ένα ημίχρονο με παίκτη περισσότερο και δεν πάτησαν την περιοχή, το μεγάλο γέλιο έγινε όταν έβαλε τον Deleticγια να ισοφαρίσει.

Γι’ αυτό είμαι υπερήφανος που είμαι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και ας είναι περισσότερες οι λύπες από τις χαρές με αυτά που μας συμβαίνουν με τους διαιτητές τύπου Παπαδόπουλου, Ζαχαριάδη και λοιπών.

Για άλλη μία φορά κατάλαβα, δυστυχώς πάρα πολύ αργά, γιατί ο Γρηγορίου έμεινε τόσα χρόνια στην Κέρκυρα, γιατί έμεινε δύο χρόνια άνεργος, πριν τον σώσω και τον σώσει και ο Warda και γιατί είναι υπερήφανος που είναι προπονητής της Λαμίας.

Ομάδες σαν την Λαμία και την Κέρκυρα που εμφανίστηκαν σαν κομήτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ταυτίστηκαν με διάφορα «έργα» είναι ότι πρέπει για προπονητές της προπονητικής αξίας και του ήθους του κάθε Γρηγορίου.

Εμείς το πληρώσαμε πολύ ακριβά, μας διέλυσε τον κορμό της ομάδας μας και μας έφερε τον προηγούμενο Γενάρη, ανύπαρκτους παίκτες, τους οποίους πληρώσαμε χρυσούς, αλλά σιγά σιγά τα διορθώνουμε όλα.

33 αγώνες με 2 νίκες με προπονητή τον Γρηγορίου είναι ένα απλησίαστο ρεκόρ.

Στο τέλος ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει.

 

 

Ανακοίνωση

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνεται, ότι, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον αγώνα της ομάδας μας με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, (Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021, ώρα 19:30), θα ισχύσουν για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ημερήσιες ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ θα πρέπει να αποστείλουν τα αιτήματά τους αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  μέχρι την Πέμπτη14 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 14:30.

Ταυτότητες του ΠΣΑΤ και των Ενώσεων Συντακτών δεν θα ισχύσουν, ενώ κανένα αίτημα δεν θα γίνει δεκτό μετά την λήξη της ανωτέρω προθεσμίας, ή αν σταλεί σε διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση από την αναγραφόμενη.

Οι διαπιστεύσεις θα εκδοθούν κατά προτεραιότητα και σύμφωνα με την εμβέλεια των ΜΜΕ, ενώ θα είναι περιορισμένες και ΜΟΝΟ ΜΙΑ για κάθε ένα από αυτά.

Η αίθουσα Τύπου και η Μικτή Ζώνη θα παραμείνουν κλειστές, γι' αυτό και δεν θα εκδοθεί καμία διαπίστευση για τηλεοπτικά συνεργεία, πλην της Nova, η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα, ενώ διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εκδοθεί μόνο στους ραδιοφωνικούς σταθμούς που διαθέτουν τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή μετάδοση.

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ θα ενημερώσει μόνον τους εκπροσώπους των ΜΜΕ των οποίων οι αιτήσεις θα απορριφθούν. Οι συνάδελφοι που θα διαπιστευθούν δεν θα ειδοποιηθούν ξεχωριστά, ωστόσο θα πρέπει να φροντίσουν για την προμήθεια και την συμπλήρωση της υγειονομικής φόρμας.

Ανακοίνωση

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021

Όλη η οικογένεια της ΑΕΛ, ευχόμαστε στον επίλεκτο ποδοσφαιριστή μας, αρχηγό της Εθνικής Φιλανδίας , να είναι χιλιόχρονο το κοριτσάκι που έφεραν στον κόσμο μαζί με την σύζυγο του και η οικογένεια του να έχει πάντα τέτοιες ευτυχισμένες στιγμές.

 

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό αποτελείται από τους:

Νάγκυ, Μπάγιτς, Σουλούκο, Γκοτζαμανίδη,Τρούγιτς,Ηλιάδη, Μπέρτο, Μαϊδανό, Μιχαήλ, Φιλίπ, Σπάρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνό, Στοίνοβιτς, Νικολιά, Πινακά, Νούνιτς, Colombino, Cosic, Ζίζιτς, Ντουρμισάι και Κοτσιανούλη.

 

Ανακοίνωση

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021

 

Με απόλυτη αίσθηση χιούμορ και σεβόμενοι πολύ σοβαρά τον θεσμικό σας ρόλο, τον οποίο με αυτοσεβασμό υπηρετείτε όλα αυτά τα χρόνια και έχετε προασπίσει απόλυτα τα συμφέροντα όλων των ΠΑΕ ΑΕΛ που έχετε ιδρύσει μετά τους αλλεπάλληλους υποβιβασμούς στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, όπου είστε αυθεντίες, γι’ αυτό και όλα τα τμήματα σας είναι στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού Λαρίσης και για να σας βοηθήσουμε μα θεραπευτείτε από την στενοχώρια και την κατάθλιψη στην οποία έχετε περιπέσει από τον κατήφορο μας όπως λέτε, σας έχουμε κλείσει ραντεβού με τον «ψευτογιατρό».

Η θεραπεία σας είναι βεβαία και ευχόμαστε να επιστρέψει το γέλιο στα χείλη σας, για να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.

Χρόνια πολλά και καλούς απογόνους – υπάρχει και το σύμφωνο συμβίωσης.

Το γέλιο ομορφαίνει την ζωή.

 

 

Όσες ανακοινώσεις και να γράφετε, όσες ψευδείς ειδήσεις και να διαδίδετε, δυστυχώς για εσάς, σας ξέρουμε καλά και εμείς, σας ξέρουν όλοι  και στη Λάρισα και για αυτούς που είστε εκτός Λάρισας, σας ξέρει όλη η Ελλάδα.

Γενικώς σας γράφουμε στα μέζεά μας.

 

Δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021

Ο μάγος της ψυχολογίας και της προπονητικής, που μεταμόρφωσε την Λαμία σε τρείς ημέρες και έτσι κέρδισε στον βούρκο τον ΑΡΗ, με το ανύπαρκτο πέναλτι και το τυχερό γκολ του Αραμπούλι, ενώ δεν μπορούσε ενάμιση χρόνο να κάνει το ίδιο στην Λάρισα, σήμερα δεν τα πήγε καθόλου καλά παρά το ότι έπαιζε με τον μισό ΟΦΗ.

Η ανεβασμένη ψυχολογικά, από τον Γρηγορίου, σούπερ ομάδα της Λαμίας για ενενήντα λεπτά δεν πάτησε ούτε μία φορά την περιοχή του ΟΦΗ, δύο ξεψυχισμένα σουτ του Deletic και αυτό ήταν όλο.

Κοιμήθηκε ο Θεός και το σκορ δεν έγινε «πεντάρα» από τα χαμένα τετ α τετ του ΟΦΗ.

Μάλλον ο φίλος μου ο Πανουργιάς θα κατάλαβε ότι κανένα δώρο δεν του έκανα διώχνοντας τον Γρηγορίου όταν εξαντλήθηκε η υπομονή μου.

Σε λίγο θα καταλάβει ότι οι μόνοι κερδισμένοι στην Λαμία, είναι ο Γρηγορίου και ο Μπιτζίδης, που τους πιάσανε κορόιδο.

Δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021

 

Συγχαρητήρια στους διαιτητές, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, χρειαζόμαστε παίκτες αντάξιους της ιστορίας και του ονόματος της ΑΕΛ και θα τους αποκτήσουμε.

Δυστυχώς πληρώνουμε την εμπιστοσύνη και την στήριξη που κάναμε στον Γρηγορίου.

Δεν θέλω να πιστέψω ακόμη ότι λειτούργησε σαν Δούρειος Ίππος.

Έπρεπε να καταλάβω τι γίνεται και με ποιόν έχω να κάνω, μετά το στήσιμο στην Καλαμάτα και στην ήττα με 3-0 από μία ομάδα Γ΄ Εθνικής, που έδωσε πολλά χρήματα στους στοιχηματζήδες παγκοσμίως και την ήττα με 0-3 από την Λαμία όταν ήμασταν στην 3η θέση, όπου ήμασταν το απόλυτο φαβορί και το σκορ έδωσε φοβερές αποδόσεις.

Όμως το λάθος είναι δικό μου, δεν έπρεπε ποτέ να διώξω τα δικά μου παιδιά, γι’ αυτόν τον τύπο με το φυτεμένο μαλλί και τα πολλά κόμπλεξ και θα το διορθώσω.

Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και να διορθώνω τα λάθη μου.

Τις επόμενες ημέρες θα καταλάβουν όλοι τι εννοώ.

Η ΑΕΛ δυστυχώς, εν αντιθέσει με τους αντιπάλους μας και εγώ είμαστε μόνοι χωρίς προστάτες, αλλά είμαστε δυνατοί και έτσι θα προχωρήσουμε.

 

Υ.Γ. Δυστυχώς, αυτός ο προπονητικός απατεώνας, έκανε προετοιμασία μόνο οκτώ ημερών και τρία φιλικά με ομάδες Γ΄ Εθνικής.

 

 

 

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος για τον οποίο εκκρεμούν εις βάρος του αγωγές και μηνύσεις μου για ψευδή δημοσιεύματα του, δημοσιοποίησε την ψευδή είδηση, ότι η περιουσία μου κινδυνεύει από οφειλές στο δημόσιο εκατομμυρίων ευρώ, αναπαράγοντας τα δημοσιεύματα του SDNA και του Θωμαΐδη, τα οποία διοχέτευσε στον τύπο η κρυφή χαρά των εισαγγελέων κ. Μπενέα, συνεργάτης του Θωμαΐδη.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική:

Κατόπιν καταγγελιών των πέντε δικηγόρων της πρώην συζύγου μου, η οποία διεκδικούσε 25.000.000€ από την περιουσία μου, το ελληνικό δημόσιο μου επέβαλε το 2011 να πληρώσω για δήθεν αποκρυφθέντα εισοδήματα 18.900.000€.

Η καταγγελία βασιζόταν σε χρήματα τα οποία υπήρχαν στους λογαριασμούς μου στην τράπεζα και έτσι δεσμεύθηκαν όπως ήταν επόμενο και οι τραπεζικοί λογαριασμοί μου και τα ακίνητα μου.

Κατά σύμπτωση με την ίδια αιτιολογία, το ίδιο χρονικό διάστημα δεσμεύθηκαν και τα ακίνητα και τα χρήματα του Γιάννη Αλαφούζου για ποσό 45.000.000€, του Κοντομηνά για 150.000.000€ και άλλων πολύ γνωστών επιχειρηματιών και εφοπλιστών.

Προσέφυγα αρχικώς στο Διοικητικό Εφετείο, το οποίο με δικαίωσε και εξαφάνισε όλα τα πρόστιμα, αλλά το Ελληνικό Δημόσιο έκανε αναίρεση στο Συμβούλιο Επικρατείας, αλλά και εκεί με απόφαση του επταμελούς τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας δικαιώθηκα παμψηφεί και εξαφανίστηκε και το τελευταίο ευρώ και τα δύο δικαστήρια θεώρησαν ότι η επιβολή των προστίμων είναι παράνομη.

Δεν γνωρίζω τι τύχη είχε η υπόθεση Αλαφούζου, αλλά με την δική μου απόφαση δικαιώθηκαν και 300.000 Έλληνες.

Η απόφαση εξεδόθη 19 Δεκεμβρίου 2019.

Ενώ όλα αυτά είναι γνωστά σε όλους, οι εχθροί μου αποκρύπτουν αυτή την δικαστική εξέλιξη και διαδίδουν την ψευδή δήλωση, που διακίνησε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος στην Άποψη, περί του ότι δήθεν η ακίνητη περιουσία την οποία δημιούργησα με κόπους 47 ετών, κινδυνεύει από δήθεν οφειλές μου στο δημόσιο και παρανόμως χρησιμοποιούν τα έγγραφα του ελληνικού δημοσίου πολλών ετών πριν και τα οποία ουδεμία ισχύ έχουν πλέον, μετά την δικαστική μου δικαίωση από το Συμβούλιο Επικρατείας.

Όλους αυτούς που παρανόμως δημοσιοποίησαν απόρρητα έγγραφα, τα οποία πλέον δεν έχουν καμία ισχύ και κατασκεύασαν και την ψευδή σημερινή είδηση, περί πλειστηριασμού δήθεν των γραφείων μου, των οποίων η αξία υπερβαίνει τα 2.000.000€, για οφειλή 9.100€ στον Μελισσανίδη και για δήθεν οφειλές μου στο δημόσιο, θα τους μηνύσω για τα κακουργήματα και τα πλημμελήματα που διέπραξαν και αν δεν με αποζημιώσουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ, θα τους πάρω τα δικά τους σπίτια και επειδή σχεδόν όλοι δεν έχουν, θα τους πάρω τα σώβρακα, παρά το ότι οι περισσότεροι φοράνε γυναικείες κυλόττες.

Να θυμούνται ότι όταν με πειράξουν, εγώ δεν κάνω πίσω, ούτε για να πάρω φόρα και αυτό το ξέρει καλύτερα από όλους ο Θωμαΐδης ,που μου πλήρωσε πρόσφατα 30.000€ για αποζημίωση και επειδή δεν είχε, τα πλήρωσε ο Αλαφούζος.

Δυστυχώς για όλους σας, έχω φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, μετά την δικαίωση μου και για τα εισοδήματα μου πληρώνω κάθε μήνα στην εφορία 33.000€ και γι’ αυτό και δεν φοβάμαι και δεν υπολογίζω κανένα.

Φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα έχει και η ΠΑΕ ΑΕΛ, γι’ αυτό και κάθε χρόνο, από τότε που αγόρασα τις μετοχές της, αδειοδοτείται για συμμετοχή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σας, αφού με τα χρήματα που θα εισπράξω από εσάς, θα κάνω 5 μεταγραφές για την ΑΕΛ.

 

 Το πιο βρώμικο site που εμφανίστηκε ποτέ στον αθλητικό χώρο, με τους πιο βρώμικους δημοσιογράφους, κατά την δική μου κρίση, που έχουν κάνει τις λέξεις δημοσιογράφος και δημοσιογραφία συνώνυμο των σκουπιδιών το SDNA, που επικεφαλής του είναι ο Παπαθεοδώρου, αυτόν που τον έστειλε στο νοσοκομείο το πρώην αφεντικό του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δικαίως, εδώ και λίγη ώρα έχει αναρτήσει παραβαίνοντας την ποινική νομοθεσία, πράξη για την οποία θα τον κλείσω στην φυλακή, την είδηση ότι δήθεν ο Μελισσανίδης, βγάζει στον πλειστηριασμό ένα από τα 28 ακίνητα των οποίων είμαι ιδιοκτήτης σε όλη την Ελλάδα και τα οποία όλα είναι στο όνομα μου και όχι, είτε σε ελληνικές, είτε σε ξένες εταιρείες, όπως είναι τα ακίνητα του Μελισσανίδη που δεν έχει ούτε ένα στο όνομα του.

Η αλήθεια είναι, ότι ο Μελισσανίδης κέρδισε ένα δικαστήριο για προσβολή της προσωπικότητας του και του επιδικάστηκε ένα ποσό 5.000€ ως αποζημίωση, τόσο αποτιμήθηκε από τους δικαστές η προσβολή της προσωπικότητας του από εμένα.

Ζητούσε 200.000€ ως αποζημίωση, αλλά τελικώς κέρδισε 5.000€, επειδή η αντιδικία είναι παλιά με τους τόκους το ποσό είναι 9.100€.

Συγχρόνως εγώ διεκδικώ από τον Μελισσανίδη για προσβολή της δικής μου προσωπικότητας ποσό που ξεπερνά τις 500.000€.

Οι δικηγόροι του γραφείου μου ζήτησαν να συμψηφιστεί το ποσό των 9.100€ με τις δικές μου απαιτήσεις, γιατί δυστυχώς ακόμα και αν κερδίσω τα χρήματα που διεκδικώ, δεν υπάρχει κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομα του Μελισσανίδη, γιατί και τα γραφεία και το σπίτι του ανήκουν σε offshore εταιρείες, γι’ αυτό διαχρονικά το ελληνικό δημόσιο δεν μπορούσε να ικανοποιήσει δικές του απαιτήσεις εις βάρος του Μελισσανίδη για ποσά δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για διάφορες φορολογικές παραβάσεις.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και γι’ αυτό το SDNA και η ιδιοκτησία του, για λόγους που όλοι αντιλαμβάνονται μετά την χθεσινή ισοπαλία στην Λάρισα, δημοσιοποίησε ψευδώς την είδηση, χωρίς να αποκαλύπτει το ταπεινό ποσό που διεκδικεί ο Μελισσανίδης, που είναι σταγόνα στον ωκεανό αναλογικά με τα ποσά που διεκδικώ εγώ και που εκκρεμούν για υποθέσεις και στα πολιτικά και στα ποινικά δικαστήρια εις βάρος του Μελισσανίδη.

Η ακίνητη περιουσία μου η οποία όλη είναι στο όνομα μου και όχι σε offshore εταιρείες, γιατί δεν είμαι κανένας κακοποιός, για να την κρύβω, ξεπερνάει τα 50.000.000€, όπως έχει αποτιμηθεί από το ελληνικό δημόσιο και ο καθένας αντιλαμβάνεται την σκοπιμότητα του δημοσιεύματος, αφού μόλις σήμερα ο συνεργάτης του γραφείου μου κ. Αλέξης Μαυροειδής επικοινώνησε με την δικηγόρο του Μελισσανίδη για την εξόφληση της απαιτήσεως του των 9.100€

Η ανησυχία η δική μου είναι ότι δεν βρίσκω, ούτε κινητή, ούτε ακίνητη περιουσία στο όνομα του Μελισσανίδη, για να ικανοποιήσω και να εκτελέσω τις δικές μου απαιτήσεις των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και γι’ αυτό ζήτησα τον συμψηφισμό.

Θέλω να δώσω ένα μήνυμα, ότι και να πουν, ότι και να γράψουν η τύχη τους θα είναι η ίδια και όλοι στην Ελλάδα γνωρίζουν τι είναι ο καθένας.

Υ.Γ. Όσο για την κ. Μπενέα που διακίνησε αυτή την ψευδή είδηση θα είμαι αμείλικτος.

 

 

Διάβασα μία ανακοίνωση της Πύδνα Κίτρους – Βόλος, που σίγουρα έγραψε αυτός που γέμισε με αφίσες με την φωτογραφία της πρώην γυναίκας του την Παλαιά Φώκαια στην Αθήνα, για να την εκδικηθεί για τις προτιμήσεις της και θα του απαντήσω και έχω ήδη απαντήσει, τόσο σε αυτόν, όσο και στο υπόλοιπο Δ.Σ. αυτής της ομάδας της Πιερίας, ότι για κάθε λέξη που γράφει δεν θα του φτάνει ο μισθός του για να με αποζημιώσει.

Προτιμώ το λευκό πουκάμισο που φοράω κάθε μέρα από το ριγέ πουκάμισο που φόρεσε αυτός στις φυλακές Ναυπλίου, που τον έχωσε η Ελληνική Δικαιοσύνη, πριν τον σώσει ο ευεργέτης του ο Μαρινάκης, γιατί πάλι έκλεγε για τα παιδιά του, δίνοντας στην πρώην γυναίκα του που τον ξεφτιλίζει κάθε μέρα μαζί με τον Οικονομίδη, 300.000€, τα οποία αυτή η αντρούκλα δεν του έχει επιστρέψει.

Δυστυχώς για σένα η δικαιοσύνη θα είναι και πάλι αμείλικτη και τα αδικήματα εις βάρος της γυναίκας σου, σημαίνουν νέα έκπτωση.

Στα δικαστήρια από αύριο θα έλθω ο ίδιος, όχι οι βοηθοί μου.

 

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αποτελείται από τους:

Νάγκυ, Μπάγιτς, Γκοτζαμανίδη,Τρούγιτς,Ηλιάδη, Μπέρτο, Μαϊδανό, Μιχαήλ, Φιλίπ, Σπάρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνό, Στοίνοβιτς, Νικολιά, Πινακά, Νούνιτς, Πλατέλλα, Cosic, Ζίζιτς, και Κοτσιανούλη.

Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021

Σήμερα πληροφορήθηκα, γιατί δυστυχώς λόγω κορονοϊού έχει χαθεί κάθε επικοινωνία με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, ακόμα και με τους γείτονες μας, ότι από καλπάζοντα καρκίνο, μέσα σε 8 ημέρες, έφυγε από την ζωή ο φίλος μου, γείτονας μου και πελάτης μου σε δύσκολες στιγμές της ζωής του όταν κάποιοι πήγαν να τον καταστρέψουν με μία βρώμικη σκευωρία εις βάρος του και μεγάλη ιατρική και ποδοσφαιρική προσωπικότητα, διακεκριμένος χειρούργος και αγαπημένος όλου του Πειραιά, Ηλίας Καλαγιάς.

Ο Ηλίας Καλαγιάς εκτός από κορυφαίος χειρούργος, διετέλεσε επί σειρά ετών, επί ιδιοκτησίας του αείμνηστου Νίκου Κανελλάκη, πρόεδρος του μεγάλου Ιωνικού.

Με τον αείμνηστο Ηλία Καλαγιά ήμασταν φίλοι για 40 χρόνια με σχεδόν καθημερινή επαφή, αφού ήμασταν γείτονες στην Βουλιαγμένη και το κενό που αφήνει πίσω του, στην οικογένεια του, αλλά και σε όσους τον γνώρισαν, είναι αληθινά μεγάλο και δυσαναπλήρωτο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ανακοίνωση

Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021

 

Παρακολουθήσαμε τι συνέβη στους αγώνες το Σαββατοκύριακο στα παιχνίδια του Παναιτωλικού και τις Λαμίας.

Είδαμε πως συγκεκριμένοι διαιτητές και χειριστές του VAR, που έχουν προκαλέσει πάρα πολλά ερωτηματικά με τις επιλογές τους, πώς ευνόησαν ακραία τις δύο συγκεκριμένες ομάδες, τόσο με τους καταλογισμούς υπέρ τους ανύπαρκτων πέναλτι, όσο και με το άγριο κυνηγητό των αντιπάλων με ανύπαρκτες κίτρινες και κόκκινες κάρτες , αλλά κυρίως με τον μη καταλογισμό κίτρινων καρτών, επιτρέποντας έτσι το άγριο κλάδεμα των αντιπάλων τους. (Παναιτωλικός και Λαμία έχουν τις λιγότερες κάρτες από όλους).

Αύριο στην Λάρισα έρχεται διαιτητής ο Φωτιάς αυτός που με τις υποδείξεις του στο VAR, επέτρεψε στην Λαμία με ένα ανύπαρκτο και παράνομο πέναλτι να προηγηθεί.

Μαζί του στο παιχνίδι ως 4ος διαιτητής είναι ο γιός του Αγγελάκη του παλιού διαιτητή που εργάζεται στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και είναι και οι δύο ορκισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, με ότι σημαίνει αυτό, μαζί του στο VAR είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος κατά σύμπτωση ήταν διαιτητής στην προκλητική διαιτησία υπέρ του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, δηλαδή οι δύο διαιτητές που κατά την κρίση μας, αλλά και κατά την κρίση όλων των αντικειμενικών παρατηρητών, ήταν αυτοί που συνετέλεσαν τα μέγιστα στο να κατακτήσουν τις νίκες οι δύο ομάδες που είναι υπό την προστασία του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Εμείς τα παρατηρούμε και τα αναδεικνύουμε όλα γιατί έχουμε δικαιολογημένο ενδιαφέρον και θέλουμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας, γιατί δυστυχώς παρά την στήριξη την οποία δώσαμε στον Βαγγέλη Γραμμένο και στους συνεργάτες του, είμαστε από την ημέρα που εξελέγη πρόεδρος ο απόλυτος στόχος των διαιτητών που δυστυχώς κατά την κρίση μας οφείλουν την εξέλιξη τους στους προέδρους των Ενώσεων που εκλέχθηκαν με τα βρώμικα χρήματα και τους παράνομους τρόπους που εφαρμόζει ο Γιάννης Παπαδόπουλος μαζί με τους Δανιήλ και Ντάσιο στις εκλογές των Ενώσεων.

Εμείς γνωρίζουμε ότι ο μόνος τρόπος για να υπερασπιστούμε την ομάδα μας, είναι η νομιμότητα και γι’ αυτό το λόγο και με ονοματεπώνυμα και συμπεριφορές θα ενημερώσουμε τις επόμενες ημέρες και μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τους αναβαθμισμένους ηθικά από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη Υπουργούς, Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα, Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη και τον εξαίρετο και πεντακάθαρο Υπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και επειδή η ιδιοκτησία μας έχει αποδείξει διαχρονικά ότι δεν υπολογίζει και δεν φοβάται οποιοδήποτε κόστος, εφόσον αυτή η παράνομη συμπεριφορά εις βάρος μας, αλλά και η εύνοια των αντιπάλων μας με απροκάλυπτο τρόπο συνεχιστεί θα φθάσουμε στην δυσάρεστη θέση να αποσύρουμε την ομάδα μας από το πρωτάθλημα ή να αγωνιστούμε με παίκτες της Κ19, ώστε να μην μείνουν ελεύθεροι οι πρωτοκλασάτοι και περιζήτητοι παίκτες μας , ώστε να σπάσει αυτό το απόστημα που κυριαρχεί από το 1996 στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δυστυχώς το ανέχθηκαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Αυτονόητο είναι ότι οι πρώτοι που θα ενημερωθούν, είναι ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Γεραπετρίτης και οι κ.κ. Lakovic και Γεωργίου της UEFA.

Μετά την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς, ο κ. Αλέξης Κούγιας θα δώσει συνέντευξη τύπου στην Αθήνα, πιθανότατα με απευθείας μετάδοση λόγω κορονοϊού από γνωστό τηλεοπτικό σταθμό.

 

Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021

Γι’ αυτό το ανύπαρκτο πέναλτι, που είδαμε πριν από λίγο και που είναι το δεύτερο που κερδίζει ο Deletic, με την βοήθεια του χονδρού του Γιαννάκη και της παράγκας, πήγε ο Γρηγορίου στην Λαμία γιατί αποτελούσε όπως δήλωσε εξέλιξη και πρόκληση στην καριέρα του, πήγε εκεί για να του σφυρίζουν τέτοια πέναλτι, σαν αυτά που του σφύριζαν στην Κέρκυρα με το άλλο αρχιλαμόγιο τον Λιμπάντση.

Αυτός ο παλιάνθρωπος και που μαθαίνω τώρα από τον συνεργάτη του, τι έκανε και γιατί έδιωξε όλους του πρωτοκλασάτους παίκτες μας, τώρα στην Λαμία μαζί με τον συνέταιρο του από τις Σέρρες, εκεί που ξέκαναν ποδοσφαιρικά τον Πέτρο Θεοδωρίδη, έδιωχνε από την ομάδα μας τον Φατιόν και τους λοιπούς καλούς μας παίκτες, γιατί δήθεν δεν τον υπολόγιζαν και ήθελε να μας φέρει τους παίκτες του Μπιτζίδη, αυτούς που πηγαίνει τώρα στην Λαμία για να βγαίνουν τα μεροκάματα.

Αυτό το λαμόγιο το περιμένουμε στην Λάρισα, γιατί πλέον τον ξέρουμε.

Δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2021

 

Έχει βγει στην εκπομπή του Παχάκη στην ΕΡΑΣΠΟΡ, αυτός ο εντιμότατος παλιός διαιτητής Ακρίδας.

Θα τον θυμούνται οι παλαιότεροι, σε μία περίεργη δωροδοκία του Λεβαδειακού, που έδιωξε από το ποδόσφαιρο τον αείμνηστο Σκλαπάνη.

Αυτός ο τύπος, ενώ δεν έχει δει καθόλου την φάση του δήθεν πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ, αφού η Nova δεν έκανε καμία επανάληψη και στο οποίο ο διαχειριστής του VAR Μανούχος (Αργολίδας), ούτε καν ασχολήθηκε με την φάση, ενώ σε προηγούμενη φάση που η μπάλα κτύπησε φανερά στο στήθος του Sparv, το VAR διέκοψε το παιχνίδι γιατί κατά τον Μανούχο υπήρχε πέναλτι.

Βεβαίως, ο Μανούχος είναι γνωστός πλέον στην Λάρισα, γι αυτό άλλωστε εξαφάνισε την φάση που προηγείται της φάσεως του πέναλτι, όταν ο Crespo με τον Sznaucner δεν αφήνει τον Μπέρτο να μπει στον αγωνιστικό χώρο μπροστά στα μάτια του 4ου Τσαγκαράκη.

Εκείνο που δεν λέει ο ανεκδιήγητος Ακρίδας και δεν το αποκαλύπτει χρόνια, είναι ότι είναι ο μεγαλύτερος διαιτητοπατέρας και μάνατζερ διαφόρων διαιτητών, με πρώτους τα δύο ανίψια του, τον αλήστου μνήμης με τα περίεργα γούστα Ζωγράφο και τον Ευαγγέλου, γιό της αδελφής του, ο οποίος για να ανέβει τα σκαλοπάτια της εκκλησίας, έχει πάθει οσφυαλγία από τις πολλές επικύψεις.

Ο Ακρίδας κάθε Κυριακή επί χρόνια, τους ανταγωνιστές του Ζωγράφου και του Ευαγγέλου, τους βγάζει άχρηστους, για να προωθήσει τα ανίψια του και τους διαιτητές που μανατζάρει σε όλες τις κατηγορίες.

 

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαμαρτύρεται έντονα για το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε ο Ευαγγέλου, χωρίς προηγουμένως να ενημερωθεί από το VAR και αφού προηγουμένως ο Crespo και ο Sznaucner, μπροστά στα μάτια του 4ου διαιτητή Τσαγκαράκη κρατούσαν από τον λαιμό τον Μπέρτο, για να μην μπει στον αγωνιστικό χώρο και έτσι ανενόχλητοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ να δημιουργήσουν την φάση του ανύπαρκτου πέναλτι.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα στείλει στον κ. Κλάτεμπεργκ το video του αγώνα και συγκεκριμένα όλες τις φάσεις που ο Ευαγγέλου άφηνε ατιμώρητους σε κάθε στημένη φάση επιθετικά φάουλ, αλλά και την τελευταία φάση του αγώνα όπου οι Ευαγγέλου και Τσαγκαράκης άφησαν τους Crespo και Sznaucner να κρατάνε εκτός γηπέδου τον Μπέρτο και έτσι ο ΠΑΟΚ έπαιζε σε αυτή την φάση με 11 παίκτες έναντι 10 και μάλιστα ο παίκτης που κρατιόταν εκτός του γηπέδου, ήταν ο Μπέρτος που κάλυπτε τον χώρο στον οποίο κινήθηκε ο Swiderski και ο οποίος ξεγέλασε τον διαιτητή και κέρδισε το ανύπαρκτο πέναλτι.

Μας έχει κάνει αληθινή εντύπωση στην Λάρισα και έχει προκαλέσει αγανάκτηση σε όλη την Λάρισα, ότι η Nova και οι σχολιαστές της, ούτε έδειξαν ξανά ποτέ την φάση γεγονός πρωτοφανές για φάση που καθορίζει το αποτέλεσμα.

 

Ανακοίνωση

Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2021

 

Τι αλλοίωση του πρωταθλήματος είναι αυτή από την παράγκα;

Είδανε πέναλτι με καθυστέρηση 10 λεπτών σε μία φάση που ο Αριγιμπι είναι τουλάχιστον 1 μέτρο οφσάιντ και τον αφήνει ο βοηθός, όπως τους άφηναν και οι δύο βοηθοί στο δικό μας παιχνίδι και στην φάση το πόδι του αμυντικού του ΟΦΗ, διώχνει την μπάλα καθαρά και αυτό φαίνεται από την κατάληξη της μπάλας.

Πιστή συνέχεια της παράγκας του Μητρόπουλου που όπως έλεγε «ο κοκαλιάρης» το πρωτάθλημα παίζεται με τους πλαϊνούς.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ο καλύτερος μαθητής του Θωμά στηρίζει ανοικτά και χωρίς να κρατάει τα προσχήματα, τον επί δύο χρόνια άνεργο προπονητή, μπας και δει άσπρη μέρα.

 

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ αποτελείται από τους:

Νάγκυ, Μπάγιτς, Γκοτζαμανίδη,Τρούγιτς,Ηλιάδη, Μπέρτο, Μαϊδανό, Μιχαήλ, Φιλίπ, Σπάρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνό, Στοίνοβιτς, Νικολιά, Πινακά, Νούνιτς, Πλατέλλα, Γιουνές, Ζίζιτς, και Κοτσιανούλη.

Ανακοίνωση

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, το Δ.Σ., τα στελέχη της ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές μας ευχόμαστε σε όλους του οπαδούς μας και σε όλους τους φιλάθλους στην Ελλάδα, Καλή Χρονιά, Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος και η αγαπημένη μας ομάδα να έχει πάντα την θέση που τις αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρώτα από όλα ευχόμαστε να τελειώσει ο εφιάλτης που ζούμε εδώ και ένα χρόνο και να συναντηθούμε και πάλι όλοι υγιείς και χαρούμενοι στο αγαπημένο μας Αλκαζάρ.

Ανακοίνωση

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ενδιαφέρθηκε για τους ποδοσφαιριστές Melivilio και Παπαγεωργίου.

Ο Melivilio προτείνεται στην ΠΑΕ ΑΕΛ τα 3 τελευταία χρόνια, σε όλες τις μεταγραφικές περιόδους, όμως παρά το ότι το κόστος είναι ιδιαίτερα χαμηλό για παίκτη από την Αργεντινή, κανείς από τους προπονητές μας δεν τον ενέκρινε.

Με τον Λαρισαίο Θανάση Παπαγεωργίου υπήρξε συζήτηση προ μηνός, αλλά αφενός ο νέος προπονητής μας κ. Τάτσης δεν τον ενέκρινε, θέλοντας έναν πιο επιθετικό μπακ έστω και σαν δεύτερη λύση, αφετέρου η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας δεν επιθυμούσαν και δεν επιθυμούν να διαταράξουν την σχέση τους με την ΠΑΕ Καλαμάτα, την οποία θεωρούμε αδελφό σωματείο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ πραγματοποίησε δύο ακόμη μεταγραφές, οι παίκτες έχουν ανευρεθεί και θα είναι στην Λάρισα τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου.

 

Ανακοίνωση

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνεται ότι στους αγώνες της ομάδας μας με τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ (Κυριακή 3/1/2021, ώρα 17:15) και ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Τετάρτη 6/1/2021), ώρα 17:15, θα ισχύσουν οι διαπιστεύσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ για την είδοδό τους στο Στάδιο Αλκαζάρ.

       Η ΠΑΕ ΑΕΛ εναρμονισμένη πλήρως με το ισχύον πρωτόκολλο, τις επιμέρους οδηγίες της διοργανώτριας αρχής και της αρμόδιας υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ, εξαντλώντας και όλα τα περιθώρια ασφαλείας, γνωστοποιεί ότι οι δημοσιογραφικές θέσεις που θα καλυφθούν στον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι 15.

      Οι αιτήσεις διαπίστευσης των ενδιαφερομένων δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ, θα πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , μέχρι την Πέμπτη 31/12/2020 και ώρα 21:00 για τον αγώνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έως την Δευτέρα 4/1/2021 για τον αγώνα με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

       Ταυτότητες του ΠΣΑΤ, των Ενώσεων Συντακτών, της ΓΓΑ και της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας δεν θα ισχύσουν, στο πλαίσιο δε της αναλογικότητας, η τελική επιλογή των 15 διαπιστεύσεων επαφίεται στην διακριτική ευχέρεια του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ. 

         Σύμφωνα με τα ισχύοντα, η Αίθουσα Τύπου θα παραμείνει κλειστή, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα ασκήσουν τα καθήκοντά τους σε διαμορφωμένους χώρους της Θύρας 4, ενώ πρόσβαση στα δημοσιογραφικά θεωρεία θα έχουν μόνον ο τηλεοπτικός πάροχος, που είναι η ΝOVA και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που διαθέτουν σύνδεση. Σε όλους τους αιτούντες διαπίστευση, το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ θ' απαντήσει ξεχωριστά για την αποδοχή ή όχι του αιτήματός τους.

 

Ανακοίνωση

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 2,5 χρόνια του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστού Colombino Rodriguez Andrian Nikolas.

O ποδοσφαιριστής ήταν αρχηγός της Montevideo Wanderers FC και αγωνίσθηκε σε αυτή για 10 χρόνια έχοντας περισσότερες από 200 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ο Colombino Rodriguez Andrian Nikolas είναι 27 ετών και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου.

Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Λάρισα μαζί με την σύζυγο του και θα ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις.

Ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος μιας και αγωνίσθηκε με την ομάδα του τελευταία φορά στις 5/12/2020.

 

Ανακοίνωση

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με κοινή απόφαση του προπονητή κ. Τάτση Ιωάννη και του κ. Αλέξη Κούγια, επανέρχεται στην ομάδα ως άμεσος συνεργάτης του κ. Τάτση ο διακεκριμένος προπονητής και γυμναστής Κώστας Κατσάρας.

Όπως είναι γνωστό ο Κώστας Κατσάρας, ήταν άμεσος συνεργάτης του εξαιρετικού προπονητού της ΑΕΛ κ. Dostanic, που μαζί με τον Θωμά Κυπαρίσση, ήταν οι κύριοι συντελεστές της καταπληκτικής πορείας της ΑΕΛ, την περίοδο 2015-2016, που είχε κατάληξη την πανηγυρική άνοδο της στην Super League, η οποία είχε καταλήξει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα μετά την διάλυση της, λόγω της κακής διαχείρισης Πηλαδάκη και της δημιουργίας χρεών 19.000.000€.

Ο Κώστας Κατσάρας είχε αποχωρήσει από την ΑΕΛ οικιοθελώς μετά το τέλος 2015-2016 και της αναλήψεως της τεχνικής ηγεσίας από τον Σάκη Τσιώλη.

 

Ανακοίνωση

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020

 

Λόγω υπαιτιότητας του ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του, οι οποίοι ήθελαν μικρότερο χρόνο διάρκειας στο συμβόλαιο του, από την αρχική συμφωνηθείσα και ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε ήδη καταβάλει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού βόλου το συνολικό τίμημα της μεταγραφής του, ματαιώνεται οριστικά η μεταγραφή του BrunoBarranco στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ολυμπιακός Βόλου δια του κ. Τσιμπανάκου επέστρεψε στον κ. Κούγια το καταβληθέν ποσό για την αγορά του παίκτη.

Παρά την ματαίωση της μεταγραφής, η συνεργασία με την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα συνεχιστεί και η ΑΕΛ θα παραχωρήσει με δανεισμό σημαντικούς παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου να επανέλθει στις μεγάλες κατηγορίες όπου είναι η πραγματική του θέση.

 

 

Λυπάμαι που είμαι στην δύσκολη θέση να σας διαψεύσω, αλλά η αναβολή του αγώνα με την Λαμία στην Λάρισα την 8/11/2020 λόγω των 4 κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα μας, έχει εντελώς διαφορετική, πραγματική και νομική υποδομή από την νέα αναβολή του αγώνα, που επρόκειτο να γίνει σήμερα και που δεν έγινε λόγω της πατριωτικής συμπαράστασης του συναδέλφου, φίλου μου, νυν Δημάρχου Λαμίας Θύμιου Καραΐσκου, στον οποίο εύχομαι να επανεκλεγεί, αλλά και στον πατριωτισμό των μελών της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας, οι οποίοι όχι για να αναβληθεί το παιχνίδι, αλλά για να σώσουν την Στερεά Ελλάδα από την επέκταση του Covid, έθεσαν μόνο την ποδοσφαιρική ομάδα της Λαμίας σε καραντίνα 14 ημερών.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ, η ύπαρξη εννέα κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Λαμίας την παραμονή του αγώνα της στο Περιστέρι, ήταν επιβεβλημένη και νόμιμη μόνο γι’ αυτόν τον αγώνα και σύμφωνα με την ΚΥΑ που εφαρμόζεται για την διεξαγωγή των αγώνων της Super League, έπρεπε την Δευτέρα 21/12/2020 να πραγματοποιηθούν νέα test Covid στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Λαμίας και εφόσον δεν ανευρίσκονταν τουλάχιστον πέντε νέα κρούσματα, ο αγώνας της ΑΕΛ με την Λαμία θα έπρεπε να γίνει υποχρεωτικά σήμερα Τετάρτη 23/12/2020, χωρίς όμως την συμμετοχή των εννέα ποδοσφαιριστών που έχουν ανευρεθεί με Covid 19, για αυτό δυστυχώς όλος ο μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδος και με την δική σας άμεση ανταπόκριση, χωρίς να ερευνήσετε τίποτα, υποχρέωσε την Super League να αναβάλει το παιχνίδι, αφού όλη η ομάδα της Λαμίας είχε τεθεί περιέργως πώς σε καραντίνα.

Λυπούμεθα ειδικά για εσάς, γιατί σας γνωρίζω, αφού συγκατοικούμε στην Βουλιαγμένη, αφού η ενασχόληση σας με την πολιτική , θυμάμαι και πώς υπερψηφίσατε την συμφωνία των Πρεσπών, σας έχει καταστήσει άλλο άνθρωπο.

ΥΓ. Οποιοσδήποτε θέλει να διαπιστώσει την αλήθεια των λεγομένων μου, ας επικοινωνήσει με την νομική υπηρεσία της Super League και τον πρόεδρο της κ. Μπουτσικάρη.

 

Δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020

 

Άκουσα ότι πουλήθηκε η Πύδνα Κίτρους, μία ομάδα χωρίς γήπεδο, μία ομάδα χωρίς προπονητικό κέντρο και το κυριότερο μία ομάδα χωρίς ούτε ένα οπαδό και ότι πουλήθηκε σε μία τεράστια Ισπανική εταιρεία και ότι δήθεν όλες τις διαπραγματεύσεις τις έκανε ο Βρύζας με τον Μπέο και δεν ξέρω τι να κάνω να κλάψω ή να γελάσω.

Από ότι μας έλεγε ο Μπέος μέχρι σήμερα, ο ίδιος δεν έχει ούτε μία μετοχή και ότι οι πραγματικοί μέτοχοι είναι 250 πολίτες του Βόλου, έμαθα επίσης ότι ο Μπέος είπε ότι αυτή η τεράστια εταιρεία έχει καταθέσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για αυτή την ομάδα σφραγίδα.

Σκέφτομαι βαθυστόχαστα ότι την Ξάνθη άλλη μία ομάδα χωρίς ούτε ένα οπαδό, χωρίς προπονητικό κέντρο, με εγκαταστάσεις που ανήκουν στον Καλπαζίδη και την ομάδα στην Β’ Εθνική, την πήρε ο Bill Papas, τον Παναιτωλικό του «κουρασμένου», όπως δηλώνει ο ίδιος, κυρ Φώτη, την αγοράσει ο Pit Pippas και τον ΝΠΣ Βόλο τον αγόρασε ο ισπανός Hulio Stoiximan.

Μπράβο ρε Μπέο με τόσους αρλούμπες και σε έκαναν Δήμαρχο;

Τι άνθρωποι είναι εκεί στον Βόλο;

Και τι σύμπτωση όλες οι ομάδες που φημολογείται ότι ανήκουν σε συγκεκριμένο ιδιοκτήτη, μετά την καταδίκη της Ξάνθης, έχουν βρει δισεκατομμυριούχους αγοραστές που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους ακόμα στην Ελλάδα και εμείς στην Λάρισα με ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα, το καλύτερο προπονητικό κέντρο στην Ελλάδα, το ιστορικότερο γήπεδο της Ελλάδας το Αλκαζάρ, αναβαθμισμένο σε επίπεδο Champions League, με τουλάχιστον 3000 διαρκείας το χρόνο και ο Βρύζας δεν μας ρίχνει ούτε μία ματιά και όχι τίποτα άλλο, έχει πάθει κατάθλιψη και ο Νάκας.

Ρε παιδιά κανένας δισεκατομμυριούχος και για μας.

ΥΓ.1 Αλήθεια ρε Αχιλλέα τώρα που θα αφοσιωθείς στο λειτούργημα σου, ποιος θα αναλύει στην εκπομπή του Θωμαίδη, ποια παιχνίδια είναι στημένα και ποια όχι;

ΥΓ.2 Αλήθεια γιατί δεν μας λες πόσο πουλήθηκε η ομάδα;

Είμαι περίεργος να δω σε ποιό λογαριασμό έχουν κατατεθεί τα χρήματα της προκαταβολής και πώς θα τα μοιραστούν οι ιδιοκτήτες τα εκατομμύρια;

Ρε Αχιλλέα πούλησες την ομάδα τώρα που έγινε το όνειρο μας πραγματικότητα και θα πάρουμε τα λεφτά από το στοίχημα;

Αυτά βλέπει ο αείμνηστος Χειρίδης από εκεί ψηλά από τον παράδεισο και είναι βέβαιος ότι μπορεί και να αναστηθεί.

 

Δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020

 

Διάβασα την ανακοίνωση της Πύδνα Κίτρους -ΝΠΣ Βόλος και τις δηλώσεις του Πανουργιά Παπαϊωάννου στο Metropolis.

« Για τον μαζέψτε τον », τις επόμενες ημέρες που θα αρχίσετε να παραλαμβάνετε τις αγωγές για όλες τις ανακοινώσεις σας καθίστε λίγο και ξανασκεφτείτε και αρχίστε να μαζεύετε και κανένα ευρώ για να μην χάσετε τα σπίτια σας, εάν έχετε;

Ετοιμαστείτε και για τον Εισαγγελέα, όχι βέβαια για το στημένο ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ, αυτό είναι άλλη υπόθεση.

Όσο για το «υπερήλικας ποινικολόγος», θέλω να σας θέσω ένα ερώτημα:

Τι θα προτιμούσατε στην ζωή σας να είστε 70 χρονών όπως είμαι εγώ, να είστε ο Κούγιας που έχει κάνει το όνομα του ταυτόσημο της επιστήμης του, να έχετε ένα γιό πρωτοετή φοιτητή της Νομικής Αθηνών, να έχεις την δυνατότητα να είσαι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ή να είσαι 62 χρονών και να είσαι εμφανισιακά σαν τον Μπέο , να είσαι ο Μπέος με ότι σημαίνει το όνομα σου και να σε έχουν επιλέξει οι 250 ιδιοκτήτες της Πύδνα Κίτρους - Βόλος για να τους κάνεις τα θελήματα και την μία να σε βάζουν να κάνεις τον διερμηνέα και την άλλη να σε βάζουν να κάνεις τον πρόεδρο.

Όσο για τις δηλώσεις του φίλου μου του Πανουργιά Παπαϊωάννου επειδή τον συμπαθώ πραγματικά του λέω να μην ντρέπεται για μένα, αλλά να ντρέπεται για όλα όσα έχει κάνει στο ποδόσφαιρο, ώστε η Λαμία να είναι στην Super League και να ντρέπεται γιατί από όλες τις εταιρείες που διαφημίζονται στις φανέλες των ομάδων της Super League, η δική σου εταιρεία διαφημίζεται στην φανέλα της Πύδνα Κίτρους – Βόλος, με ότι σημαίνει αυτό για όσα λέγονται για το στημένο ΛΑΜΙΑ – ΒΟΛΟΣ.

Κατά τα λοιπά μόλις τελειώσει από την καραντίνα των 14 ημερών που τον έβαλαν ο Γρηγορίου, με τον Κολοβό και τον Γιάννη Παπαδόπουλο, κατά την γνώμη μου για να μην παίξουμε, θα του κάνω ένα ωραίο τραπέζι με τις οικογένειες μας στο σπίτι μου στον Παρνασσό.

 

Ανακοίνωση

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ με έγγραφο της ζήτησε σήμερα το πρωί από την Super League αντίγραφα των έγγραφων που τους απέστειλε η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σύμφωνα με τα οποία επεβλήθη κατ’ οίκον περιορισμός 14 ημερών στα μέλη της ομάδας της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει λάβει όλα τα μέτρα, ώστε ούτε ένα από τα πρόσωπα της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ και του οικογενειακού τους περιβάλλοντος τους, τα οποία αναφέρετε ότι τέθηκαν σε καραντίνα από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας, να μην παραβιάσει αυτό το περιοριστικό μέτρο το οποίο θα διαρκέσει 14 ημέρες.

Ήδη από ότι γνωρίζουμε η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδος έχει λάβει όλα τα μέτρα, ώστε να μην υπάρξει καμία παραβίαση και από οποιονδήποτε τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο προπονήσεων της ομάδας από οιονδήποτε προπονητή και σε οιονδήποτε αθλητικό χώρο.

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ μόλις λάβει στην κατοχή της τα συγκεκριμένα έγγραφα θα προβεί στις κατάλληλες νομικές ενέργειες, αφού θεωρούμε ότι αυτή η απόφαση του κ. Μαυρωτά είναι εντελώς παράνομη και συγχρόνως ανοίγει ένα εντελώς κακό προηγούμενο, αφού η οποιαδήποτε ΠΑΕ θα μπορεί κατά το δοκούν ναν αναβάλει οποιονδήποτε αγώνα.

Ανακοίνωση

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την αγορά από την ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου, του ηλικίας 23 ετών σέντερ φορ Bruno Barranco.

O Bruno Barranco είναι Αργεντίνος, αλλά έχει Ιταλικό διαβατήριο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο Αλέξης Κούγιας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου Ευριπίδη Τσιμπανάκο για την επιλογή του να παραχωρήσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας, λόγω της προσωπικής σχέσης με τον κ. Κούγια και παρά το ότι υπήρχαν περισσότερες προτάσεις και με περισσότερα χρήματα.

Η μεταγραφή αυτή αποτελεί και την εκκίνηση μιας σχέσεως συνεργασίας μεταξύ της ΑΕΛ και του ιστορικού Βόλου, ο οποίος έχει κάνει μία επανεκκίνηση ώστε να κατακτήσει στο μέλλον την θέση που του αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του νέου προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο ποδοσφαιριστής θα είναι αύριο στην Λάρισα, για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής, αφού προηγουμένως υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, αλλά και τέστ Covid19.

Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών, παρουσία και του εκπροσώπου, πρώην ποδοσφαιριστή και της ΑΕΛ, Lionel Potsi.

 

Ανακοίνωση

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020

 Πληροφορηθήκαμε τόσο την ανακοίνωση του Δημάρχου Λαμίας, όσο και την αυθαίρετη παρέμβαση της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας Στερεάς Ελλάδας που έθεσαν σε καραντίνα, κατά παγκόσμια πρωτοτυπία, όλη την ποδοσφαιρική ομάδα της Λαμίας, όλους τους προπονητές και συγγενείς τους και όλο το βοηθητικό προσωπικό τόσο της ομάδας, όσο και των εργαζομένων στο ΕΑΚ Λαμίας και στο προπονητικό κέντρο της Λαμίας, ώστε να είναι αδύνατον να διεξαχθεί ο αγώνας ΑΕΛ-ΛΑΜΙΑΣ που έχει ορισθεί για την Τετάρτη 23/12/2020.

Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι δυστυχώς, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Μαυρωτάς, έκανε δεκτές τις εισηγήσεις του προερχόμενου από την Νέα Δημοκρατία Δημάρχου Λαμίας, αλλά και των διορισμένων από την Νέα Δημοκρατία υπαλλήλων και διοικητικών στελεχών της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας Στερεάς Ελλάδας και έδωσε εντολή στην Super League να αναβάλει τον ορισμένο αγώνα κατά ευθεία παράβαση των νόμων και των κανονισμών που η ίδια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όρισε καθώς και το πώς και υπό ποιές προϋποθέσεις αναβάλλονται οι αγώνες της Super League λόγω COVID-19.

Δυστυχώς λόγω της παρουσίας του κ. Γρηγορίου στην Λαμία, γνωρίζοντας τις συμβουλές που έδινε στην διοίκηση μας για το πώς θα μπορούσαμε να αναβάλουμε τους αγώνες, εισηγήσεις που ουδέποτε κάναμε δεκτές, εάν θα έχουμε τραυματισμένους παίκτες, θεωρούμε όλη αυτή την ιστορία κατασκευασμένη.

Ήδη αποστείλαμε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λαμίας έγγραφο μας και το ίδιο αποστείλαμε και στην Super League και στον κ. Μπουτσικάρη, με το οποίο ζητούμε την επί 24ωρου βάσεως αστυνόμευση όλων των ποδοσφαιριστών και όλων των στελεχών (προπονητών – ιατρών – φυσιοθεραπευτών – φροντιστών – υπαλλήλων του ΕΑΚ Λαμίας – υπαλλήλων προπονητικού κέντρου) ώστε να τηρηθεί απαρέγκλιτα η 14ήμερη κατ’ οίκον καραντίνα την οποία επέβαλε σύμφωνα με την ανακοίνωση της η υπηρεσία πολιτικής προστασίας Στερεάς Ελλάδας σε όλα αυτά τα πρόσωπα, αλλά και η καθ’ οιονδήποτε τρόπο μετακίνηση εκτός της οικίας τους.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι σε περίπτωση κατά την οποία έστω και ένα από αυτά τα πρόσωπα, είτε συμμετέχει σε προπονήσεις, είτε βρίσκεται εκτός της οικίας του να συλληφθεί και να παραπεμφθεί στον Αρμόδιο Εισαγγελέα Λαμίας για να ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη για παράβαση του άρθρου 285 του ποινικού κώδικα.

Το ίδιο θα ζητήσουμε και από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, για να διαπιστωθεί αν ο κ. Γρηγορίου και η οικογένεια του, τηρήσουν την εντολή της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας Στερεάς Ελλάδας και παραμείνουν επί 14 ημέρες σε καραντίνα στην Λάρισα.

Δυστυχώς ακόμα και σήμερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, οι ψευτομαγκές των Γιάννη Παπαδόπουλου και Γιώργου Κολοβού, πρώην μάνατζερ του κ. Γρηγορίου, όπως ο ίδιος μας διαβεβαίωνε, γίνονται αποδέκτες εφαρμογής.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιφυλάσσεται παντός δικαιώματος της

 

 

Θέλω να σας ευχαριστήσω για το ειλικρινές ενδιαφέρον σας, παρά το ότι έχετε να δείτε έστω και ένα παιχνίδι της ένδοξης ποδοσφαιρικής ομάδας μας, αφού ασχολείστε με απόλυτη επιτυχία με όλα τα τμήματα της ερασιτεχνικής, τα οποία κυριαρχούν εδώ και χρόνια στις τελευταίες τοπικές κατηγορίες της Λάρισας στα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά έφτασε η στιγμή να σας πληροφορήσω ότι άκουσα την συμβουλή σας και έχω πουλήσει τις μετοχές της ΑΕΛ έναντι του ποσού των 10.000.000€, έχω εισπράξει προκαταβολή 9.900.000€ για να διευκολύνω τους αγοραστές, ώστε να εξασφαλίσουν τα υπόλοιπα έως το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι υποψήφιοι αγοραστές ήταν 21 και εγώ διάλεξα έναν επιχειρηματία από την Γλυφάδα που έχει έδρα το Opus και δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Πηλαδάκη για τον οποίο όταν δημιούργησε χρέη 19.000.000€ και οδήγησε την ομάδα στα τοπικά πρωταθλήματα, του είχατε ζητήσει ως τερματοφύλακες της ΑΕΛ, 100 φορές να κάνει γενική συνέλευση, αλλά αυτός ο προδότης της ιδέας της ΑΕΛ αγνόησε εσάς που την διαφημίζεται κάθε μέρα.

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος και για εσάς και για τις επιχειρήσεις σας.

Ανακοίνωση

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020

Διαβάζουμε από χθες, ότι δήθεν επειδή η ΠΑΕ Λαμία έχει 9 κρούσματα κορονοϊού, δεν θα γίνει το μεταξύ μας παιχνίδι την Τετάρτη 23/12/2020 στις 17:15 μμ.

Αυτοί που διέδωσαν αυτή την εντελώς ανακριβή είδηση είναι αγράμματοι.

Το μόνο παιχνίδι που δεν ήταν δυνατόν να διεξαχθεί, ήταν αυτό με τον Ατρόμητο στην Αθήνα.

Το παιχνίδι της Τετάρτης θα διεξαχθεί κανονικά και υποχρεωτικά δεν θα αγωνισθούν οι 9 παίκτες που δηλώθηκαν στις αρμόδιες αρχές ότι είναι μολυσμένοι με κορονοϊό.

Διαβάσαμε μία κωμικού περιεχομένου δήλωση του Δημάρχου Λαμίας, αλλά και μία ανακοίνωση της πολιτικής προστασίας Στερεάς Ελλάδος που θέτει όλη την ομάδα της Λαμίας σε καραντίνα και τους δίνουμε συγχαρητήρια για τον πατριωτισμό τους αλλά οι νόμοι και οι κανονισμοί άλλα προβλέπουν.

Άλλωστε υπάρχει το προηγούμενο με την ομάδα του Βόλου, όταν δηλώθηκαν 14 κρούσματα κορονοϊού, αλλά η ομάδα στο επόμενο παιχνίδι αγωνίσθηκε κανονικά.

Είμαστε βέβαιοι ότι η διοργανώτρια αρχή θα αποσαφηνίσει τα πάντα.

Δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020

 

Αυτός ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο Μάρτινς, πρέπει να είναι μεγάλο νούμερο και πρέπει να κοροϊδεύει πολύ κόσμο.

Για να δικαιολογηθεί για τα παλτά που έχει φέρει, για τα οποία έχουν πληρωθεί πολλά εκατομμύρια και ενώ παίζουμε με τα πιτσιρίκια μας, αφού μας έχουν εξοντώσει τα συνεργεία και έχουμε 45 κάρτες έναντι 16 και 22 των αντιπάλων μας και αφού είμαστε εξοντωμένοι στους χώρους των μέσων, των κυνηγών και των σέντερ φορ, αυτός προσπαθεί με κυνηγούς και σεντερ φόρ τα τελευταία 10' λεπτά να κοροϊδέψει τον ιδιοκτήτη και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού με το σκορ.

Ελπίζω στον δεύτερο γύρο να μην του φταίει το γήπεδο;

Ευχαριστούμε πολύ με την φιλοξενία.

 

Δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020

Παρακολουθώ τις δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος διαμαρτύρεται για την διαιτησία του Τζοβάρα που στο 2ο ημίχρονο έβλεπε μόνο την μία περιοχή, δίπλα στα μάτια του ο Τσιγγάρας κτυπάει εν ψυχρώ, χωρίς την μπάλα, τον παίκτη του Απόλλωνα που έχει κάνει ήδη την πάσα και βγαίνει στην επίθεση, χωρίς να του δείξει ούτε καν κίτρινη κάρτα, όπως δεν έδειξε σε ακόμα 10 φάσεις άγριων μαρκαρισμάτων των παικτών του Παναιτωλικού και έχει το θράσος να διαμαρτύρεται για την διαιτησία.

Από αύριο ο κ. Κλάτενμπεργκ πρέπει να βάζει σε όλα τα παιχνίδια του Παναιτωλικού, τον αδέκαστο γόνο της αδέκαστης οικογενείας διαιτητών με το ένδοξο αρχαϊκό όνομα Πραξιτέλης, κύριο με Κ κεφαλαίο Ζαχαριάδη, ώστε ο επίσης με αρχαϊκό όνομα Τραϊανός να μην πάθει κατάθλιψη.

Βλέπω μεγάλη στενοχώρια απόψε του υπαλλήλου του ΚΤΕΟ Αγρινίου κ. Παπαχρήστου για την ήττα της ομάδας του.

Ευτυχώς που ο Παράσχος την ώρα των δηλώσεων του ανέδειξε την απόλυτη αλητεία στον χώρο των επισήμων το Παναιτωλικού.

Δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020

 

Τι βιασμός του ποδοσφαίρου είναι αυτός;

Αντί για απευθείας κόκκινη κάρτα στην αγκωνιά στο πρόσωπο και διακοπή του ματς, επίθεση του Παναιτωλικού χωρίς το αμυντικό χαφ του Απόλλωνα, μπροστά στον βοηθό στα 3 μέτρα και χρειάστηκε ο τίμιος διαιτητής του VAR για να υποδείξει στον Τζοβάρα, ότι έχει γίνει κτύπημα εκτός φάσεως μέσα στην περιοχή και είναι πέναλτι.

Και έρχεται ο βοηθός του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο Δέλλας για να υπενθυμίσει στον βοηθό τι πρέπει να κάνει.

Γι’ αυτό ο Παναιτωλικός έχει 16 κίτρινες κάρτες, η Λαμία έχει 22 και η ΑΕΛ 44.

Όμως σε εμάς τους παλιούς είναι γνωστό, ότι ο Θωμάς και τα παιδιά του, πάντα φρόντιζαν τους βοηθούς και έτσι το Αιγάλεω με τον Χατζάρα έπαιζε ζώνη στην άμυνα και οι βοηθοί έκοβαν τους αντιπάλους με περίπου 10 ανύπαρκτα οφσάιντ σε κάθε παιχνίδι.

 

 

Ανακοίνωση

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι στον τακτικό προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο για τον Covid 19, του αγωνιστικού τμήματος και των υπολοίπων εμπλεκομένων στη διαδικασία του αγώνα με τoν Ολυμπιακό που γίνεται αύριο 20/12/2020, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα και τις οδηγίες των ΓΓΑ, ΕΟΔΥ και Super League, που διεξήχθη από το εργαστήριο Gene του κ. Γεωργίου Ράπτη στη Λάρισα χθες 18/12/2020, ένας ποδοσφαιριστής μας  και ένα μέλος του προπονητικού team βρέθηκαν  θετικοί, ενώ τα υπόλοιπα 45 δείγματα ήταν αρνητικά.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα της ΓΓΑ, του ΕΟΔΥ και της Super League προέβη στην άμεση ενημέρωση των φορέων, ο ποδοσφαιριστής και ο προπονητής έχουν  τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα και η κλινική τους κατάσταση είναι βελτιωμένη.

Πραγματοποιήθηκε ήδη απολύμανση στο Προπονητικό Κέντρο των Δένδρων, στο Στάδιο Αλκαζάρ, αλλα και στο λεωφορείο της  ομάδας.

 

 

 

Ανακοίνωση

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020

 

Διάφορα sites αναπαρήγαγαν μία ψευδή είδηση την οποία δημοσιοποίησε το site ενός ραδιοφωνικού σταθμού στην Λάρισα που εδρεύει στο πατάρι μιας καφετέριας, που ανήκει στον αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Λαρίσης, που διοργάνωνε παράνομα ποδοσφαιρικά στοιχήματα στην Λάρισα, στην Θεσσαλία και σε περιοχές της Μακεδονίας, περί του ότι δήθεν ένας από τους πλέον αντιπαθής, στην ιδιοκτησία και στην Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, προπονητής ο Παντελίδης θα προσληφθεί ως προπονητής μας.

Αυτή την ψευδή είδηση για ευνόητους λόγους την αναπαρήγαγαν και τα γνωστά sites της Αθήνας που επιθυμούν να προκαλέσουν βλάβη στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει κατηγορηματικά, αυτή την είδηση και θέλουμε να δηλώσουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ προ ολίγων ημερών έχει προσλάβει ως προπονητή της, ίσως τον καλύτερο Έλληνα προπονητή της νέας γενιάς Ελλήνων προπονητών, γιατί δεν επιθυμούσαμε να ανακυκλώσουμε τους γνωστούς επί δεκαετίες Έλληνες προπονητές που ανακυκλώνονται σε όλες τις Ελληνικές ομάδες με ότι αρνητικές συνέπειες έχει αυτή η πρακτική για την πρόοδο αυτών των ομάδων και έχουμε αποφασίσει να στηρίξουμε τον κ. Γιάννη Τάτση και τους συνεργάτες του με κάθε τρόπο και κυρίως με την απόκτηση την προσεχή μεταγραφική περίοδο εξαιρετικών ποδοσφαιριστών σε όλες τις θέσεις της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν επιθυμεί να αλλάζει πλέον συχνά προπονητές και αυτό το αποδείξαμε με την στήριξη την οποία παρείχαμε στον εξαίρετο πρώην προπονητή μας κ. Μιχάλη Γρηγορίου, ακόμα και όταν σε 33 επίσημους αγώνες πρωταθλήματος για διαφόρους λόγους είχαμε μόνο 3 νίκες.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνεται, ότι, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, για τον αγώνα της ομάδας μας με την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία (Τετάρτη 23/12 17:15), θα ισχύσουν για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ημερήσιες ονομαστικές διαπιστεύσεις.

 

Οι ενδιαφερόμενοι δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ θα πρέπει να αποστείλουν τα αιτήματά τους αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  μέχρι στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας 21/12/2020.

 

Ταυτότητες του ΠΣΑΤ και των Ενώσεων Συντακτών δεν θα ισχύσουν, ενώ κανένα αίτημα δεν θα γίνει δεκτό μετά την λήξη της ανωτέρω προθεσμίας, ή αν σταλεί σε διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση από την αναγραφόμενη.

 

Οι διαπιστεύσεις θα εκδοθούν κατά προτεραιότητα και σύμφωνα με την εμβέλεια των ΜΜΕ, ενώ θα είναι περιορισμένες και ΜΟΝΟ ΜΙΑ για κάθε ένα από αυτά.

 

Η αίθουσα Τύπου και η Μικτή Ζώνη θα παραμείνουν κλειστές, γι' αυτό και δεν θα εκδοθεί καμία διαπίστευση για τηλεοπτικά συνεργεία, πλην της Nova, η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα, ενώ διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εκδοθεί μόνο στους ραδιοφωνικούς σταθμούς που διαθέτουν τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή μετάδοση.

 

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ θα ενημερώσει για την αποδοχή ή όχι των αιτημάτων όλους τους αιτούντες, απαντώντας στον καθένα ξεχωριστά, στέλνοντας εκ παραλλήλου προς συμπλήρωση την υγειονομική φόρμα σε όσους τελικά διαπιστευθούν.

 

Ανακοίνωση

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020

Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε σήμερα από site ότι δήθεν διεξάγεται έρευνα από τη FIFA για τη μεταγραφή του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστού μας, Ogmundur Kristinsson, στον Ολυμπιακό.

Ορισμένα sites μάλιστα έγραφαν ότι η FIFA ερευνά σκιές στη μεταγραφή του Kristinsson στον Ολυμπιακό, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα ότι κάτι πονηρό συμβαίνει.

Η διαρροή της ψευδούς, από την αρχή έως το τέλος, ειδήσεως προέρχεται από υπαλλήλους της ΕΠΟ, οι οποίοι είναι υποχείρια και ενεργούν για όλο αυτό το βρώμικο παρασκήνιο που δηλητηριάζει καθημερινά το ποδόσφαιρο μας από το 1996.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και ουδεμία σχέση έχει με όσα διέρρευσαν οι υπάλληλοι της ΕΠΟ και αμέσως αναδημοσίευσαν διασπείροντας υποψίες σκόπιμα τα sites την ψευδή είδηση, με σκοπό μόνο και μόνο να αποπροσανατολίσουν τους Έλληνες οπαδούς του ποδοσφαίρου από τα όσα θλιβερά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και για τα οποία έχει ήδη επιληφθεί η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Ουδεμία σκιά διερευνάται στη μεταγραφή του Kristinsson, αλλά το μόνο το οποίο συμβαίνει είναι ότι η ποδοσφαιρική ομάδα της Ισλανδίας, από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα ο επίλεκτος πρώην ποδοσφαιριστής μας, είναι μέσα από αλληλογραφία με τη FIFA για να διευκρινιστεί το ακριβές ποσό της μεταγραφής, ώστε να διεκδικήσει τροφεία που κατά την άποψη της ομάδας αυτής πρέπει να της καταβληθούν.

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ θα στραφεί δικαστικά κατά των υπαλλήλων της ΕΠΟ και της ίδιας της Ομοσπονδίας για αυτήν την «ύποπτη και ψευδή διαρροή», αλλά και σε όσα ΜΜΕ την αναπαρήγαγαν και δεν ζητήσουν άμεσα συγγνώμη.

Με αυτήν την ανακοίνωση μας θέλουμε να δηλώσουμε προς όλους ότι τόσο η σημερινή ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά και η ιδιοκτησία της και η διοίκηση της, είναι η καθαρότερη ποδοσφαιρική εταιρία στην Ελλάδα, αυτού του είδους οι συμπεριφορές, ούτε μας πτοούν, ούτε μα αποπροσανατολίζουν και κάθε μέρα θα γινόμαστε δυνατότεροι και ανταγωνιστικότεροι σε όλους τους τομείς, με πρώτο τομέα τη δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας που θα νικάει τους αντιπάλους της μέσα στα γήπεδα και όχι στα ύποπτα υπόγεια της βρωμιάς τους.

Οι 41 κίτρινες κάρτες έναντι των 22 της Λαμίας και των 16 του Παναιτωλικού, μόνο με ένα τρόπο αντιμετωπίζονται, με μεταγραφές ισάξιων και καλύτερων ποδοσφαιριστών, ώστε ό,τι και να κάνει το βρώμικο παρασκήνιο να μη δημιουργείται κανένα πρόβλημα στην ομάδα μας και στις επιλογές του προπονητού μας.

Δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020

 

Στην ΕΡΤ μεταξύ άλλων γνωστών δημοσιογράφων εργάζεται και ένας Ηλίας Δρυμώνας.

Τον κ. Ηλία Δρυμώνα δεν έχω την τιμή να τον γνωρίζω προσωπικά παρά την επί 40 χρόνια ασχολία μου με το ελληνικό ποδόσφαιρο ως ιδιοκτήτης ιστορικών ομάδων.

Ερεύνησα και έμαθα για αυτόν, ότι δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο το οποίο μάλιστα μισεί, αφού το μόνο το οποίο τον ενδιαφέρει και στην προσωπική και στην καθημερινή επαγγελματική του ζωή είναι το μπάσκετ.

Εκείνο που μου έχει κάνει όμως εντύπωση είναι ότι ενώ καθημερινώς, με ύφος μάλιστα του απόλυτου «ειδικού», ενώ είναι άσχετος, αναλώνει την καθημερινή πρωινή εκπομπή του στην απόλυτη δυσφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς να πει ούτε μία κακή κουβέντα  για το μπάσκετ, δυστυχώς κανείς προϊστάμενος του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ δεν του έχει κάνει καμία παρατήρηση, ώστε να σταματήσει αυτό το καθημερινό δυσφημιστικό έργο του, σε μία ραδιοφωνική συχνότητα που οφείλει την ακροαματικότητα της μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως στο πρωτάθλημα της Super League.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο καθημερινά κάνει δυσφημιστική κριτική σε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, χωρίς μάλιστα να επιτρέπει την οιανδήποτε παρέμβαση την ώρα της εκπομπής του ώστε οποιοσδήποτε δυσφημίζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Δυστυχώς όμως ενώ το συγκεκριμένο πρόσωπο, που δεν γνωρίζω αν έχει λύσει τα  προσωπικά καθημερινά του προβλήματα, συνεχίζει να γεμίζει την εκπομπή του μόνο με θέματα που δυσφημούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και κανείς από την Super League δεν έχει παρέμβει να υπερασπιστεί με σωστό τρόπο το ελληνικό πρωτάθλημα και τις ελληνικές ομάδες που δίνουν στο συγκεκριμένο άτομο και επάγγελμα και τα μέσα για να ζήσει ο ίδιος και η οικογένεια του.

Τον ακούω καθημερινά στις 8:00 με 8:30, πριν μπω στα δικαστήρια γιατί είμαι διαχρονικός ακροατής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και μου έχει κάνει αλγεινή εντύπωση αυτό το μίσος για το ελληνικό ποδόσφαιρο και εμάς όλους τους ανθρώπους του με τα σωστά και τα λάθη μας, από τα οποία αυτός επιλέγει να ασχολείται μόνο με τα αρνητικά.

 

Δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020

Είδα το παιχνίδι ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ όπως και όλοι όσοι αγαπάμε το καθαρό ποδόσφαιρο.

Η νέα παράγκα του ποδοσφαίρου, με αρχηγό το παιδί του Θωμά και του Γκαγκάτση, Γιάννη Παπαδόπουλο, έχει ένα νέο αγαπημένο παιδί που το μικρό του όνομα είναι Άρης.

Μετά τον Καραντώνη και τον Κοτσάνη θα με βρίσκεται πάντα απέναντι σας.

Ανακοίνωση

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020

Συνάντηση με τον πρώην παίκτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλη Μόρα είχε ο Αλέξης Κούγιας σήμερα το πρωί, στον οποίο πρότεινε στην επιστροφή του, είτε ως ποδοσφαιριστής ώστε να τελειώσει την καριέρα του στην ΑΕΛ, αφού το μέλλον της Super League 2 είναι αβέβαιο, είτε στην θέση του τεχνικού διευθυντή η οποία χηρεύει.

Ο Βαγγέλης Μόρας με πολύ μεγάλη ικανοποίηση άκουσε και τις δύο προτάσεις, αλλά είπε στον κ. Κούγια ότι λόγω του ότι στον Απόλλωνα Λάρισας όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται εκεί εξαιτίας του, την παρούσα στιγμή είναι δύσκολο, αλλά εάν τελικώς δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 και οι δύο προτάσεις θα ξανασυζητηθούν.

Ανακοίνωση

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020

 

ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση, για τον επόμενο ενάμισι χρόνο μέχρι την 30/6/2022, τον γνωστό από την παρουσία του στην ΠΑΕ ΑΕΚ την σεζόν που απέκτησε το πρωτάθλημα, σέντερ μπακ Uros Cosic.

 

Ανακοίνωση

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020

ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση, για τον επόμενο ενάμισι χρόνο μέχρι την 30/6/2022, τον γνωστό από την παρουσία του στην ΠΑΕ ΑΕΚ την σεζόν που απέκτησε το πρωτάθλημα, σέντερ μπακ Uros Cosic.

Ανακοίνωση

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020

Δεκτή έκανε ο κ. Αλέξης Κούγιας την παραίτηση του μέχρι σήμερα Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ κ. Σωτήρη Μάρκου.

Ο κ. Μάρκου σε αυτά τα περίπου 6 χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα προσέφερε εξαιρετικές υπηρεσίες και του ευχόμαστε κάθε ευτυχία, τόσο στην οικογενειακή, όσο και την κοινωνική του ζωή.

Η αναπλήρωση του κ. Σωτήρη Μάρκου προσωρινά θα γίνει από μέλος του ΔΣ, αφού λόγω Covid19 δεν μπορούν να γίνουν και απαγορεύονται οι Γενικές Συνελεύσεις.

Ανακοίνωση

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020

 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών Καραντώνη - Κοτσάνη (VAR) και Ζαχαριάδη - Γκορτσίλα (VAR) αδικήθηκε κατάφωρα στα παιχνίδια με τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον Παναιτωλικό, όπου έγινε αλλοίωση αποτελέσματος.

Ο κ. Αλέξης Κούγιας ζήτησε προσωπική συνάντηση με τον κ. Κλάτενμπεργκ, η οποία όμως είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί, όπως ελέχθη από την ΚΕΔ, λόγω κορονοϊού και του πρωτοκόλλου που εφαρμόζει η ΕΠΟ.

Σήμερα η ΑΕΛ αντιλαμβάνεται ότι στο παρόν στάδιο δεν είναι δυνατόν να λυθεί μέσω του κ. Κλάτενμπεργκ το πρόβλημα των συνεχόμενων κακών διαιτησιών εις βάρος της, αφού από τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας τους ορισμούς των διαιτητών συνεχίζουν να τους κάνουν οι Τριτσώνης - Κουκουλάκης.

Κατόπιν αυτού, με απόλυτη σοβαρότητα και επειδή οι τελευταίες διαιτησίες των συγκεκριμένων διαιτητών ήταν επιπέδου των αλήστου διαιτητικής μνήμης Λάμπρου -Απτόσογλου στον παιχνίδι με την Ξάνθη, παιχνίδι το οποίο ο Περέιρα χαρακτήρισε ότι σε αυτό είδε τη χειρότερη διαιτησία στη ζωή του και για την οποία διαιτησία εις βάρος των συγκεκριμένων διαιτητών εκκρεμεί στη δικαιοσύνη με συντριπτικά στοιχεία η κακουργηματική κατηγορία της αλλοίωσης του αποτελέσματος αγώνα με σκοπό τον στοιχηματισμό, τις επόμενες ημέρες ο ιδιοκτήτης, Πρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας θα προβεί στις εξής νομικές ενέργειες:

1. Θα καταθέσει μηνύσεις εις βάρος των ως άνω τεσσάρων διαιτητών, για τη διάπραξη από αυτούς εκτός του αδικήματος της αλλοίωσης αποτελέσματος και για το αδίκημα της απιστίας, αφού οι διαιτητές αμείβονται από τις ΠΑΕ και δεν είναι υπάλληλοι της ΕΠΟ.

2. Θα καταθέσει επώνυμη καταγγελία ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Οι φάσεις στις οποίες επικεντρώνεται η καταγγελία της ΑΕΛ είναι για το παιχνίδι με τον Άρη το πέναλτι που δεν δόθηκε ενώ το σκορ ήταν 0-0 επί του Κωστή και η φάση πριν το δεύτερο γκολ του Άρη που δόθηκε κόρνερ από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ του Άρη, όπου ο Μάνος πήρε εμφανέστατα και έσυρε μαζί του με το χέρι τη μπάλα επί 10 μέτρα και όσον αφορά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, τη φάση που προηγήθηκε του ανύπαρκτου πέναλτι που εκτελέστηκε 2 φορές, όπου ο Απτόσογλου δεν υπέδειξε τον παίκτη που κέρδισε το πέναλτι ότι ήταν τουλάχιστον 3 μέτρα οφσάιντ, αλλά κυρίως η φάση στο δεύτερο ημίχρονο, που ο παίκτης του Παναιτωλικού μέσα στη μικρή περιοχή με τεντωμένο το χέρι αποκρούει το σουτ του Ντουρμισάι, ενώ το σκορ είναι 1-0 υπέρ του Παναιτωλικού.

Οι φάσεις είναι τόσο ξεκάθαρες, που μόνο από πρόθεση δεν τις βλέπει, είτε ο διαιτητής του αγώνα, αλλά κυρίως ο διαιτητής του VAR.

 

 

Εκ παραδρομής, και προκύπτει και από το βίντεο του αγώνα, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στη φάση όπου ο Βέργος κερδίζει πέναλτι από τον Ζίζιτς, ο παίκτης έχει πάρει την μπάλα με το χέρι ο παίκτης του Παναιτωλικού και άρα δεν πρέπει να υποδειχθεί πέναλτι το πέναλτι από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού.

Την παράβαση με το χέρι αγνόησε σκοπίμως ο Ζαχαριάδης και δεν την υπέδειξε και σκοπίμως ο Γκορτσίλας από το VAR.

 

 

Την επόμενη εβδομάδα στη συνέντευξή του κ. Κούγια θα υπάρξει ειδική αναφορά στην επιτροπή που ορίζει τους παρατηρητές αγώνα, αλλά και για το ποιοι είναι παρατηρητές αυτή τη στιγμή στην Super League και πως επιλέγονται.

Στην ΑΕΛ έχουμε αντιληφθεί πλέον ότι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα του παρασκηνίου του ποδοσφαίρου είναι, αφενός μεν η αληθινοί εισαγγελείς και οι τακτικοί δικαστές, αφετέρου δε οπωσδήποτε η αγωνιστική οχύρωση της ομάδος με οικονομική υπέρβαση στην απόκτηση αξιόλογων ποδοσφαιριστών, ώστε να διευρύνουμε το ρόστερ, αφού ήδη μέχρι τώρα η ΑΕΛ έχει δεχθεί διπλάσιες κίτρινες κάρτες από όλους τους ανταγωνιστές της και το σχέδιο είναι σε σημαντικά παιχνίδια να μην αγωνίζονται οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές μας.

 

Σελίδα 1 από 22

betshop

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

nova-2020-10

stigmiotupa

ΥΛΙΚΟ ΕΝΔΥΣΗΣ

legea-2017

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

AEL_RADIO_-_LOGO_CR.jpg

ΠΑΕ ΑΕΛ: Κύπρου 72, 5ος Όροφος, 41222, Κεντρική Πλατεία Λάρισας  |  Τηλ.: 2410 259000, Fax: 2410 259001  |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

nova-banner-3

JoomShaper